Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemanko !
Wiem , że moje pytanie było poruszane kilka razy albo nawet kilkanaście , ale  czy nie ma jakiegoś patetntu na to aby usprawnić to wyszukiwanie ?
Mam zainstalowany system windows 10 .
Wyszukiwanie przeciwników fajnie smiga po 15 i trwa tak do około 20 a czasami o połnocy do 2-00 fajnie wyszukuje a rano to dno jakieś  a u was jak ?

Opublikowano

Zdaj gimnazjum potem się udzielaj.

Bym Ci wysłał link, ale sądząc po twoich pytaniach i wypowiedziach w tym temacie twój poziom inteligencji jest na tak słabym poziomie, że raczej ze ustawieniem dodatkowych języków to byś sobie nie poradził.  xD

Proszę was panowie o zachowanie spokoju. Nie chciałbym komuś wlepić bana na święta ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

FIFA 16 na Originie w promocji za 99 zł, jakby ktoś nie wiedział, można zakupić ;)

Jak Panowie drop z draftów, bo jakieś tam świąteczne paczki są; opłaca się grać czy odpuścić? Jaką macie opinię nt. temat?

@1361622928-U485574.pngstegien949
A to dla Ciebie gwoli wyjaśnienia: "1.2 to ja w dwa i póldnia robię na sezonach."
Na 4 konta masz ok. 500k dziennie razy dwa i pół dnia = ponad 1 mln :) Także zanim zalecisz komuś podstawówkę pomyśl czy sam nie powinieneś się tam znaleźć :D

Opublikowano

55zl na ruskim vpn. tak się zastanawiam czy by nie kupić jakichś zapasowych na czarną godzinę   :D.

Wystarczy kupić przez VPNa ? Płatność przechodzi bez problemu ? Daj znać jakbyś dokonał zakupu. 

Opublikowano

Wystarczy kupić przez VPNa ? Płatność przechodzi bez problemu ? Daj znać jakbyś dokonał zakupu. 

Do kiedy ta promocja ? We wrześniu przechodziło przez ruski vpn, ale vpn nie jakieś śmieszne proxy.

Opublikowano

Używasz vpngate i płacisz paypalem na którym jest karta, nie wiem czy bez karty przechodzi bo zawsze miałem. Teoretycznie nie powinno się logować przez vpn na paypal ale co mi tam mogą ukraść ruskie cwaniaki ;). Zresztą  nie mam kredytówek tylko debetowe a w przypadku włamu paypal/bank i tak zrobi chargeback. Podejrzewam że na allegro zaraz pojawi się aukcja od digitalgamer za 60zl  z tymi kontami:P Zawsze wystawiają jak jest takie promo i zarabiają 5zl na jednym.

Opublikowano

Używasz vpngate i płacisz paypalem na którym jest karta, nie wiem czy bez karty przechodzi bo zawsze miałem. Teoretycznie nie powinno się logować przez vpn na paypal ale co mi tam mogą ukraść ruskie cwaniaki ;). Zresztą  nie mam kredytówek tylko debetowe a w przypadku włamu paypal/bank i tak zrobi chargeback. Podejrzewam że na allegro zaraz pojawi się aukcja od digitalgamer za 60zl  z tymi kontami:P Zawsze wystawiają jak jest takie promo i zarabiają 5zl na jednym.

Dzięki wielkie za info :)

Ale dzisiaj jestem szczęśliwy bo wypadł mi Messi !!! Wreszcie po 3 miechach trainerowania :D Do kolekcji brakuje już tylko CR7 

Nie wierze że ktoś 2h temu kupił konto z fifa 16 za prawie 130zł hahah o.O

http://allegro.pl/fifa-16-pl-pc-konto-origin-mozliwa-gra-online-i5861718485.html

Opublikowano

FIFA 16 na Originie w promocji za 99 zł, jakby ktoś nie wiedział, można zakupić ;)

Jak Panowie drop z draftów, bo jakieś tam świąteczne paczki są; opłaca się grać czy odpuścić? Jaką macie opinię nt. temat?

@1361622928-U485574.pngstegien949

A to dla Ciebie gwoli wyjaśnienia: "1.2 to ja w dwa i póldnia robię na sezonach."

Na 4 konta masz ok. 500k dziennie razy dwa i pół dnia = ponad 1 mln :) Także zanim zalecisz komuś podstawówkę pomyśl czy sam nie powinieneś się tam znaleźć :D

No w sumie tak zapomnialem ze kolega napisał ze przez dwa i pół dnia :D

Opublikowano

Kto używa letsfut? Serio warto czy jednak lepiej samemu cisnac :)

Ja używam, ogólnie jestem zadowolony. Po prostu jest dużo wygodniej, przynajmniej dla mnie.

Letsfuta używam razem z trainerem(z F4, żeby rozłączało od razu po rozpoczęciu spotkania)

Opublikowano

Czy jest w ogóle opcja aby dodać freezowanie kontraktów do fify 16 ? Pomogłoby to grać sezony.

Od premiery FIFY 15 nie widzialem aby ktokolwiek przywrocil ta funkcje do zycia. :P

Opublikowano

Witam

Mam pytanie , chciałem wczoraj sprzedac troche kasy na mmoga i wszystko luz wyskoczylo mi żeby kupić Hernandeza za 400k cena startowa 285k , 2 dni i 20 h do konca licytacji wyszukualem pojawilo sie dwóch kupilem jednego z nich i zaakceptowałem transakcje na mmoga i wiadomosc ze nie kupilem zawodnika , podejrzewam ze c**j z tym zrobią bo wyslalem im maila i sie nei kwapią żeby odpisac ,moje pytanie czy ktoś mial podobna sytuacje bo nie wiem czy sprzedawac reszte kasy nie chciał bym wtopic..

Opublikowano

Witam

Mam pytanie , chciałem wczoraj sprzedac troche kasy na mmoga i wszystko luz wyskoczylo mi żeby kupić Hernandeza za 400k cena startowa 285k , 2 dni i 20 h do konca licytacji wyszukualem pojawilo sie dwóch kupilem jednego z nich i zaakceptowałem transakcje na mmoga i wiadomosc ze nie kupilem zawodnika , podejrzewam ze c**j z tym zrobią bo wyslalem im maila i sie nei kwapią żeby odpisac ,moje pytanie czy ktoś mial podobna sytuacje bo nie wiem czy sprzedawac reszte kasy nie chciał bym wtopic..

Ja na mmoga sprzedaję od miesiąca, nigdy mnie nie oszukali, najwidoczniej nie kliknąłeś że kupiłeś zawodnika a masz na to 5 minut. Jak nie zrobisz tego na czas otrzymasz e-mail z tytułem "MMOGA - FIFA Coins sale failed"

Wczoraj sprzedałem im ponad 1mln coinsów i dzisiaj rano około 9 kasa przelana na paypal. Zresztą jak zawsze bez problemów. 

trzeba kupować tego letsfut czy można pobrać za darmo?

Letsfut to płatny bot 19$ za wersję drafty lub sezony za oba 25$ licencja na miesiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...