Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na mmoga sprzedaję od miesiąca, nigdy mnie nie oszukali, najwidoczniej nie kliknąłeś że kupiłeś zawodnika a masz na to 5 minut. Jak nie zrobisz tego na czas otrzymasz e-mail z tytułem "MMOGA - FIFA Coins sale failed"

Wczoraj sprzedałem im ponad 1mln coinsów i dzisiaj rano około 9 kasa przelana na paypal. Zresztą jak zawsze bez problemów. 

Letsfut to płatny bot 19$ za wersję drafty lub sezony za oba 25$ licencja na miesiąc.

Kliknałem po kupieniu Hernandeza odrazu było dwóch takich samych o takiej samej cenie wyjściowej i kup teraz i o takim samym czasie licytacji do konca 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra sprawa rozwiązana człowiek sie uczy na błedach i przyszła kolej na mnie kupilem drugiego hernandeza dzisiaj mialem podobny przypadek i jak Byk napisane na czerwono kupic pierwszego z lewej no cóz..

Opublikowano

Taka mała rada dla was ;)

Jeśli sprzedajecie większą ilość coinsów i np mówicie drugiej osobie by wystawiła informa za 200tys a np cena min 52tys to jest prawie 99% szans że sekunde później wskoczy taka sama karta z taką samą ceną minimalną i maksymalną i na taki sam czas.

Nie wiem czy to boty czy co, ale utrudniają one sprzedaż coinsów w hurtowej ilości naraz. Zawsze kupujcie tego pierwszego wystawionego na rynku bo ten drugi to oczywiście kopia.

Zawsze sprawdzajcie czy może obok nie jest taka sama karta z takimi samymi parametrami ;)

Opublikowano

Mógłby ktoś opisać jak dziala ten letsfut i od kogo moge go kupic?

Wystarczy jak wejdziesz na stronę bota i tam wszystko jest opisane, dodatkowo jest nawet filmik jak bot działa.

Opublikowano

Ja używam, ogólnie jestem zadowolony. Po prostu jest dużo wygodniej, przynajmniej dla mnie.

Letsfuta używam razem z trainerem(z F4, żeby rozłączało od razu po rozpoczęciu spotkania)

A co to jest ten letsfut?

edit. Jest możliwość zapłaty PSC?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Od premiery FIFY 15 nie widzialem aby ktokolwiek przywrocil ta funkcje do zycia. :P

nikt nie dal kodu zrodlowego to nie bedzie u ciebie :D

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Taka mała rada dla was ;)

Jeśli sprzedajecie większą ilość coinsów i np mówicie drugiej osobie by wystawiła informa za 200tys a np cena min 52tys to jest prawie 99% szans że sekunde później wskoczy taka sama karta z taką samą ceną minimalną i maksymalną i na taki sam czas.

Nie wiem czy to boty czy co, ale utrudniają one sprzedaż coinsów w hurtowej ilości naraz. Zawsze kupujcie tego pierwszego wystawionego na rynku bo ten drugi to oczywiście kopia.

Zawsze sprawdzajcie czy może obok nie jest taka sama karta z takimi samymi parametrami ;)

Miałem takie coś ostatnio, dosłownie dwóch takich samych, kupiłem jednego a kupujący mi mówi że nie.Czy jakieś boty to robią, nie wiem czy takie coś jest możliwe, może Ea troluje i kasa trafia do nich :)

Opublikowano

siemka mam problem chcialem kupic sobie fifke na originie w promocji za 99 zl ale jak probuje zaplacic karta pisze ze nie moze przetworzyc i weryfikacja karty nie powiodła sie...... Wie ktos co moze byc przyczyna ???? dodam ze mam limity ustawione dobrze i powinno sie dac zrobic transakcje internetowa. Konto na origiie nowo zalozone

Opublikowano

Siema mam problem od kliku dni wyskakiwala mi informacja ze nie można zsynchronizowac plików , ale dalo sie właczac gre i wogole smigała , dzisiaj chce odpalic fife a tu lipa zwiesza sie fifa i nie idzie dalej niz za wybranie jezyka mial ktos taki problem ? Dodam że od kliku dni jak ja wlaczalem to sie zwieszała przy synchronizowaniu plików i wyskakiwał bląd z origina i wyskakiwał komunikat o wysłaniu raportu do Ea i 2 opcje , uruchom origin ponownie i wyłacz origin .Ktoś coś ? No i probowalem naprawic w originie nic to jednak nie dało..

Opublikowano

Ja używam, ogólnie jestem zadowolony. Po prostu jest dużo wygodniej, przynajmniej dla mnie.

Letsfuta używam razem z trainerem(z F4, żeby rozłączało od razu po rozpoczęciu spotkania)

A w jaki sposób 2 na raz używasz? Letsfut nie kończy sam meczu?

Opublikowano

nikt nie dal kodu zrodlowego to nie bedzie u ciebie :D

Słabo się orientujesz, albo po prostu gówno wiesz. Od fify 15 wszystkie informacje przed rozpoczęciem meczu są przechowywane na serwerach EA, dlatego jest to niemożliwe.

Opublikowano

Pawellek 3 sprawy - 1, czy te trainery planujesz robic przez nastepne lata ? 2, polecisz, albo inni poleca gdzie mozna coinsy zarobione komus sprzedac? 3, dzieki wielkie, ta gra jest slaba, EA ma wyje$$ne na klientow, a z gry zero przyjemnosci, dzieki Tobie przynajmniej mozna pograc dobrymi grajkami ;) pozdroo i piona

Opublikowano

Raczej tak. EA praktycznie nic nie robi z tym, wiec nic nie stoi na przeszkodzie aby trainer ukazywal sie rowniez do kolejnych odslon FIFY. :)

Opublikowano

Dokladnie teraz sobie tak myśle jak mogłem być tak głupi i grać w tą grę bez dopalaczy. Od premiery trafilem if neuer i if neymar z tych najlepszych otwarte chyba milion paczek jak bym miał to kupować za coinsy lub fifa poins to bylbym chyba  na -10000000. Otwieranie paczek to tak jak z automatami w barze. Wygrasz a i tak zawsze jesteś w plecy :)

A tak btw podnieśli coś drop na swieta ? W dwa dni 500 k mi wpadło i to grając 4 drafty dziennie bo mi się już nie chce.

P.S jak mówicie że od fify 15 do rozpoczęcia meczu wszystko jest na serwerach ea, to tak się zastanawiam co stoi na przeszkodze żeby zrobić całego clienta na serwerze ? Więc wygląda na to że oni sami na to pozwalają. =.= EA

Opublikowano

P.S jak mówicie że od fify 15 do rozpoczęcia meczu wszystko jest na serwerach ea, to tak się zastanawiam co stoi na przeszkodze żeby zrobić całego clienta na serwerze ? Więc wygląda na to że oni sami na to pozwalają. =.= EA

jak mozna zrobic klient na serwerze? :P

serwery ea po prostu nie monitoruja niektorych zachowan i nastepuje desynchronizacja = krasz

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...