Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z trainerem

pierwszy draft wywaliło mnie po 2 wygranych myślę no spoko zdarza się, zacznę nowy.... zaczynam drugi od razu wywaliło mnie i 0 wygranych..

Dlaczego tak się dzieje? na pewno żadnego limitu nie wykorzystałem, bo to był pierwszy draft dzisiaj.

Nie mam pojęcia, nigdy nikomu z nas nic się takiego nie przydarzyło, musisz poszukać pomocy gdzie indziej. 

Wesołych Świąt

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedzcie mi ... czemu mecze mi zalicza, wygrane, ligę przechodzę - ale coinsy mi wyparowują ? tzn nie dostaje ani za mecz ani za wygraną lige ?

A po drugie jest jakiś określony drop ? może jakiś spis co leci z tego draftu ? :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Powiedzcie mi ... czemu mecze mi zalicza, wygrane, ligę przechodzę - ale coinsy mi wyparowują ? tzn nie dostaje ani za mecz ani za wygraną lige ?

A po drugie jest jakiś określony drop ? może jakiś spis co leci z tego draftu ? :)

http://www.fifauteam.com/fut-draft-rewards-fifa-16/

Nie da rady przejść 1 ligi , co 2 mecz to ktoś z brązowymi i wywala DNF .. :/

Opublikowano

http://www.fifauteam.com/fut-draft-rewards-fifa-16/

Nie da rady przejść 1 ligi , co 2 mecz to ktoś z brązowymi i wywala DNF .. :/

A to dzięki :D w sumie w tym drafcie też nie można grać bo sami cziterzy :D dlatego trzeba odpalić swoje zabawki :D 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Kiedy włącze tryb fut 99 ovr i chce zagrac z kolega to czy kolega bedzie widział skład cały niebieski z 99 ovr czy mój zwykły skład złoty?

Opublikowano

Kiedy włącze tryb fut 99 ovr i chce zagrac z kolega to czy kolega bedzie widział skład cały niebieski z 99 ovr czy mój zwykły skład złoty?

Będzie widział Twój normalny skład.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Okej a więc po dwóch dniach używania cheata podziele się i moim dropem :D - 2 draft w tej Fifie i wypadł Cristiano ROnaldo ^^ a więc można zaryzykować i grać tego drafta, moim zdaniem się bardziej on opłaca od ligii.. :) mamy w sumie darmowe paczki które mogą nam dać wiele.. ale także moga dać nam tzw Nic :D dobra robota :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

mam problem z trainerem

pierwszy draft wywaliło mnie po 2 wygranych myślę no spoko zdarza się, zacznę nowy.... zaczynam drugi od razu wywaliło mnie i 0 wygranych..

Dlaczego tak się dzieje? na pewno żadnego limitu nie wykorzystałem, bo to był pierwszy draft dzisiaj.

Też podobnie mam ale to juz nie pierwszy raz nie wiem czym to jest spowodowane sprawdzam co jakis czas czy dalej wywala na jakis pojedynczych meczach.  Najczęściej po paru godzinach (5-6h) moge rozegrać normalnie mecz prawdopodobnie to coś z serwerami.

Opublikowano

Panowie kupiłem LetsFut bota i mam 2 jezyki Polski i rosyjski a potrzeba zeby funkcjonował bot Angielskiego , Co odziwo był wczesniej ten jezyk napewno a teraz mam tylko do wyboru 2 jezyki Co zrobic by był do wyboru jezyk Angielski z góry dizeki za pomoc

Opublikowano

Nom.. przy okazji, wie ktoś gdzie szukać informacji nt. przerw w działaniu serwerów, prac konserwacyjnych przy grze etc.?

Opublikowano

Nie no chyba dzień przed świętami nie walną fali banów xD Jutro wigilia xD

Rok temu w fifie 15 chyba jakoś na swieta bany poleciały :P

Opublikowano

WTF?! Otwieram sobie paczki za dzisiejsze drafty, wszystko okej, doszedłem do paczek za 35k otwieram, chciałem wysłać kondycje na liste a tu nie mogę, wszystko warte 0 coinsów!!! Druga paczka tak samo, co to ma być? Boję się otwierać dalej, szkoda paczek za 50 i 100k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...