Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie usmiech.gif Mam do Ciebie pytanie odnośnie trainera, którego opublikowałeś na MPC usmiech.gif Czy funkcja 99 ovr działa przeciwko pc? Zaczynam przygodę z fifą i początkowo chcę rozegrać turnieje przeciwko pc aby zarobić coinsy, a nie chcę się z tym męczyć usmiech.gif Dzięki za odpowiedź!

I jeszcze jedno, a mianowicie czy ta opcja dostępna jest tylko dla vipów?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Update - Version 1.0.0.6

- "+10 Millions Transfer Budget" is working now.

-  Free users can use "Start FUT Match with 99 Fitness." now.

- And some other small changes. :P

DL - FULL PACK:

DL - ONLY .exe (to update!):

VirusTotal:

Opublikowano

Co za ludki kupuja te coinsy na mmoga. Wlasnie sprzedalem 500k za 11 euro. Z czego 400k zwrocilo mi sie na karcie IF Boateng :P. W sumie 120k poszlo za 11 euro :)

to miales farta jakiegos bo zwykle wystawiaja arda turana IFa ktory jest prawie nic nie wart

Opublikowano

to miales farta jakiegos bo zwykle wystawiaja arda turana IFa ktory jest prawie nic nie wart

To nie pierwsza taka zdobycz, moze wczesniejsze nie byly az takie dobre ale, karty typu Neymar za 500k, czy robben za 500k, ibra za 400k, if ibra za 900k. W nizszych kwotach tez perelki mi wpadlynp de gea za 70-80k , moze ludzie mysla ze te karty im sie zwroca jak je sprzedadza ja innego wytlumaczenia nie widze :P

Opublikowano

To nie pierwsza taka zdobycz, moze wczesniejsze nie byly az takie dobre ale, karty typu Neymar za 500k, czy robben za 500k, ibra za 400k, if ibra za 900k. W nizszych kwotach tez perelki mi wpadlynp de gea za 70-80k , moze ludzie mysla ze te karty im sie zwroca jak je sprzedadza ja innego wytlumaczenia nie widze :P

ja najlepszego tam wylapalem bale'a za 700k zwrocilo sie wtedy 300k

Opublikowano

Ale oni wogóle cene obniżyli do żałosnych 13 zł za 100k jak od nich kupujesz.

Pomyśleć że takie fifashop czy fifacoins sprzedają 100k za 50zł+, a te śmieszne yutubery i strimery te strony reklamują. 

Te sklepy to musi być żyła złota...... mogą kupować teraz na mmoga i sprzedawać kilkukrotnie drożej. 

o.O

Opublikowano

Właśnie ja przez weekend czekałem z nadzieją, że po niedzieli cena wzrośnie a tu klops, spadla z piątku gdzie było ok 3,6 do 2,2 za 100k.

Opublikowano

Pomyśleć że takie fifashop czy fifacoins sprzedają 100k za 50zł+, a te śmieszne yutubery i strimery te strony reklamują. 

Te sklepy to musi być żyła złota...... mogą kupować teraz na mmoga i sprzedawać kilkukrotnie drożej. 

o.O

Jak im płacą lub sponsoruja coinsy to reklamuja. Ja w tym nic dziwnego nie widze. :P

Tez bym sie sprzedal gdyby ktos dobrze zaplacil. xD

Opublikowano

Ja teraz cały hajs ładuje na drafty, najlepsze paczki zostawiam do otworzenia na TOTY. Oby do tego czasu prezentu od EA nie dostać:D

Opublikowano

Scheduled maintenance for FUT begins on December 7 at 11:00 p.m. PST. It should last about 3 hours. All FUT match creation will cease at 10:30 p.m. PST December 7 in preparation for the maintenance. Thanks for your patience.

3h przerwy. Już nie mogę się doczekać co przygotowało dla nas EA :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o liczbę meczy na 1h to nic nie zmienili. Pewnie robili tylko konserwacje serwerów. Chyba że coś z limitami dziennymi, ale to dopiero będę wiedział w południe. 

Opublikowano

cos chyba sie zmienilo bo po 10 meczu mnie juz wywala.

No to chyba coś u Ciebie bo ja normalnie gram 14 meczyków na 1h 

PS. Przed chwilą normalnie rozegrałem 14 meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...