Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Pawellek

Kolejne pytanko, a co jeśli chodzi o wyświetlanie informacji podczas meczu? Co wtedy widzi mój przeciwnik? Przykładowo podczas otrzymywania żółtej kartki, podczas zmian, podczas wymieniania statystyk, no i przede wszystkim po końcowym gwizdku?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyluzuj się kolego, aż tak cie to denerwuje że ktoś sobie wrzuca screena? policz od 1 do 10 nastepnym razem ;)

Po prostu przez takie osoby jak Ty, z tego tematu zrobił się śmietnik :) Musisz zrozumieć na na nikim to nie robi żadnego wrażenia co dostałeś z paczki :) 

Opublikowano

Ludzie no czy tak trudno przeczytac nawet pierwszy post?! Przecież jest napisane, że po przekroczeniu limitu wywala z UT.

Może jakaś dobra dusza powie mi czy za sprzedawanie coinsów mmoga jest naliczana opłata za przewalutowanie z euro na zł na Paypal?

Opublikowano

A czy ty czytasz ze zrozumieniem napisałem ze jak nie używam trainera to wszystko jest normalnie a gdy odpalam trainera i gram mecz to wyrzuca nie przekroczyłem limitu to były pierwsze moje mecze od wczoraj mam problem.

Opublikowano

JA swego czasu miałem podobny problem, gdy po użyciu dodania goli lub wyjścia z meczu nie wyłączałem tej opcji tzn. w trainerze było na czerwono :) Po meczu wyłączasz F1, F2 czy F4?

Opublikowano

tak sciągalem aktualizcje działało normalnie przez jakiś czas potem jak miałem porblemy to jeszcze raz sciagnałem całego trainera

Jeżeli masz 2 konto to sprawdź czy na nim też są takie problemy.

Pytanie z innej beczki, próbował ktoś pominąć intro w fife 16 ? Linki z pierwszych stron google nie działają albo są zawirusowane. 

Opublikowano

Ok Panowie coś pozmieniałem i trybi ale dzieki i tak ze ktoś chcial pomoć. PS  trafiam tego crisa i zawsze wychodzi :D

Dokładnie.. W*****a mnie niesamowicie xD

Opublikowano

Czy on przypadkiem nie korzysta z tego LetsFut, że tak wychodzi? :D JA zawsze jak mi go raz wyszuka, czekam chwilkę by znowu nie trafić na niego. Wkurza gość niesamowicie xD

Opublikowano

Nie ma nic gorszego jak ten cris -,- chcesz sobie szybko ogarnąc te drafty a tu trafiasz go i serwery ciągle z nim łącza i przez 5-10 minut nikogo innego nie znajdziesz tylko tego cepa który wychodzi ;d 

Opublikowano

Jeśli macie dobrego neta to w ustawieniach matchmaking wyłączcie sobie 'wyszukiwanie przeciwnika wg przybliżonej lokalizacji'. Będziecie mieć szerszy zakres wyszukiwania czym możecie ominąć takie problemy, że 5 min trafiacie na tego samego przeciwnika.

Po prostu przez takie osoby jak Ty, z tego tematu zrobił się śmietnik :) Musisz zrozumieć na na nikim to nie robi żadnego wrażenia co dostałeś z paczki :)

Nikt nie wrzuca zdjęcia tylko link, nie wiem w czym Ci to przeszkadza, nie musisz go klikać.

Opublikowano

zakupilem vipa, i jak wciskam f4 to nie konczy mi sie polowa tylko czas wogole nie leci i zegar zatrzymuje sie na 0:00... gram w trybie draft offline, wie ktos jak zakonczyc polowe?

Opublikowano

@jnvek

Wejdz w opcje w trainerze -> odznacz "Online" -> save.

Ale od razu ostrzegam, ze jak uzyjesz tej funkcji na poczatku meczu to meczu nie zaliczy i stracisz drafta. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...