Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^Wszystko działa należycie.

Przerzuciłem się z powrotem na Drafty jednak, bo coś drop wrócił do normalności po tych Black i Cyber. Także jak ktoś na ligę przeskoczył to radzę wrócić do Draftów.

Orientuje się ktoś jak to jest z paypalem? Założyłem konto na swoje imie i nazwisko, i nie wiem 1. czy jest możliwość przelania pieniędzy z konta bankowego (które jest zarejestrowane na inne dane) bez podłączania karty pod paypal. Oraz 2. czy jeśli nie podłącze karty i gdy ktoś zrobi przelew do mnie paypal - paypal będę mógł tym płacić czy będzie wymagało jakiejś weryfikacji. 3. I jeszcze w sprawie podatku, mogą być jakieś problemy po przekroczeniu kwoty wolnej od podatku, dodam że sprzedaje firmie 3-4 razy w miesiącu

1. Pieniądze możesz przelać jedynie z konta które połączyłeś z PayPalem. Możesz dodawać kilka kont, także na inne dane, karty nie musisz dodawać wcale. Dodanie jednego konta jest wysoce zalecane, bo inaczej nie będziesz miał zweryfikowanego konta PayPal.
2. Nie musisz dodawać karty do PayPala - zachowuje on wszystkie funkcjonalności (poza płatnością kartą z salda PP rzecz jasna).

3. Jeśli chodzi Ci o skarbówkę to problemy mogą być nawet jeśli tej kwoty nie przekroczysz, niezależnie czy trzymasz pieniądze w skarpecie, na PayPalu czy rachunku.

Odnośnie PayPala jeszcze; jeśli sprzedajesz pieniądze firmie z danymi PayPal za granicą, PayPal zamrozi Ci środki na jakiś czas (zwykle 21 dni). W sumie nawet z Polski jeśli to firma to mogą Ci zamrozić... bo to PayPal, który jest znany z bezpodstawnego zamrażania salda. Dlatego najlepiej z prywatnego konta przyjmuj kasę za coinsy.

Opublikowano

Wie ktoś czy Da sięcoś zrobić z botem od letsfut żeby nie wyskakiwal captcha po jakiś 50 meczach???

Jak grasz bez bota tez Captcha wyskakuje, więc to nie wina bota. Nic z ty nie zrobisz.

Opublikowano

Fajny bot, nie ma antycaptcha i strzela samobóje zamiast rozłaczyć poprzez manipulacje czasem gry. Czyli zostawić go na noc się nie da ?

Opublikowano

Mam pytanie :) A mianowicie, czy jest możliwość aby dodawać sobie gole w drafcie offline/turniejach offline/sezonach offline, a następnie wymuszać rozłączenie serwera bądź wcześniejsze zakończenie czasu gry? Jak ktoś zna poradę na to to będę niezmiernie wdzięczny za odpowiedź!

Opublikowano

@Sidd

Zaczynasz mecz -> pauzujesz gre na ~7 min. -> potem normalnie uzywasz trainera.

Jak dalej bedzie wywalac to znaczy, ze gra byla zatrzymana na zbyt krotki okres czasu.

Opublikowano

To znaczy jak pauzuje :)? Wciskam przycik esc podczas meczu, mija 7 minut bądź więcej, dodaje sobie gole, wciskam zakończenie czasu i ot cała filozofia ?:)

Opublikowano

Niestety nie działa :( Odpalam mecz, kilkam od razu esc, czekam 7 minut, nawet 8 :D wracam do meczu, klikam w trainerze dodanie goli, a następnie f4 i trainer zmienia czas na 00:00, następnie w ogóle czas nie płynie, dopiero odblokowanie f4 sprawia że czas zaczyna lecieć od początku:/

Opublikowano

siemano ziomeczki :)

Ktos z Was sprzedawał coinsy na supercoinsy.pl ? Jakie macie o nich zdanie? Czy wg. Was tylko mmoga? Czekam na opinie bardziej doswiadczonych "handlarzy" :) Pozdrawiam!

Opublikowano

siemano ziomeczki :)

Ktos z Was sprzedawał coinsy na supercoinsy.pl ? Jakie macie o nich zdanie? Czy wg. Was tylko mmoga? Czekam na opinie bardziej doswiadczonych "handlarzy" :) Pozdrawiam!

Sprzedawałem i trochę słabo, bo miałem dostać 140,00PLN, a wysłali 139,50 :/

Kurde jak ja kocham te drafty 2 razy trafiłem suareza, a z ciekawości co Wy trafiliście?

Opublikowano

Ja teraz cały hajs ładuje na drafty, najlepsze paczki zostawiam do otworzenia na TOTY. Oby do tego czasu prezentu od EA nie dostać :D

kiedy maja byc toty?

Opublikowano

kiedy maja byc toty?

Toty bedą w styczniu

Podczas gali rozdania złotej piłki podawana jest XI roku 

Zresztą wiadomo w ogole czy paczki mają nałożone z góry jakie wypadną z niej karty? Bo jeśli tak jest to zostawianie na Toty nic nie da.

Opublikowano

Czy  ktoś  mi wytłumaczy krok po kroku jak używać tego trainera i czy można go jakoś używać mając Free User? Ponieważ jak nacisnę aby mi dodało bramki to wywala mnie z FUT'a i zalicza porażkę.

Opublikowano

Czy  ktoś  mi wytłumaczy krok po kroku jak używać tego trainera i czy można go jakoś używać mając Free User? Ponieważ jak nacisnę aby mi dodało bramki to wywala mnie z FUT'a i zalicza porażkę.

Najlepiej kupić VIPa, bo na darmowym nie działa opcja wyłączania meczu. Musisz pod koniec meczu dodać bramki tak, żeby Cię nie wyrzuciło, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem czy komuś się to udało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...