Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zaczynasz mecz -> pauzujesz gre na ~7 min. -> potem normalnie uzywasz trainera.

Jak dalej bedzie wywalac to znaczy, ze gra byla zatrzymana na zbyt krotki okres czasu.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma nic gorszego jak ten cris -,- chcesz sobie szybko ogarnąc te drafty a tu trafiasz go i serwery ciągle z nim łącza i przez 5-10 minut nikogo innego nie znajdziesz tylko tego cepa który wychodzi ;d 

Dokładnie.. W*****a mnie niesamowicie xD

Ok Panowie coś pozmieniałem i trybi ale dzieki i tak ze ktoś chcial pomoć. PS  trafiam tego crisa i zawsze wychodzi :D

Polecam strzelać sobie samobóje z nim jak się połączycie. Jak strzelam samobóje to błyskawicznie wszystko wciska.

Opublikowano

Czy tylko ja tak rzadko dostaje 100k lub 50k paczki? Wygrałem drafta już ok. 50 razy i tylko 4-5 razy je dostałem.

na 3 konta dziennie mam 1-3 paczki po 100k , niekiedy wcale . Za 50k leci dosyć często co 4-5 draft :)

Opublikowano

Jeżeli dogram mecz z +5 bramek bez rozłączania to wygram czy nie?­

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Wygrasz o ile Cię nie wyrzuci z serwerów, bo po dodaniu goli wywala po jakimś czasie z serwerów UT. Nie wiem czy na VIP też, ale na darmowym na pewno.

Opublikowano

traineruje od dzisiaj i mam takie pytanko : czy limit 75 meczy resetuje sie jakoś w nocy czy dobe od pierwszego meczu ?

Na moje oko koło 2 w nocy  , z tym że po przekroczeniu limitu mozesz zagrac dopiero wtedy kiedy zagrales pierwszy mecz poprzedniego dnia

Opublikowano

Na moje oko koło 2 w nocy  , z tym że po przekroczeniu limitu mozesz zagrac dopiero wtedy kiedy zagrales pierwszy mecz poprzedniego dnia

Ja kołoo 14 zaczałem robic drafty, skonczyłem koło 20:40 i miałem limit

Od 1 robie znowu i nie ma limitu i wszystko smiga ;)

Opublikowano

Zmniejszyli po prostu drop na te super extra karty co są teraz. 

No dokładnie dlatego cena np reusa poszła w dół bo nie ma go w tych informach i czesciej leci niż zawsze (wczoraj mi poleciał 3 razy)

Opublikowano

Moim zdaniem limit 75 meczy resetuje sie po 24h od zagrania pierwszego meczu. Wczoraj zaczalem o godzinie 14 i dopiero dzisiaj od tej godziny idzie grac, zalaczylem drafta o godzinie 12 i wywalilo, pozniej wlaczylem sezony o 13, wywalilo.

Opublikowano

Nie prawda :) Poza tym nie gra się do limitu bo się wtedy pierdzieli, ja grałem 72 mecze i 3,5 drafta zawsze. Co prawda teraz gram sezony bo gówno leci ale tam też, chyba że wymięknę wcześniej, tak po 5h już zaczyna trochę człowiekowi odpier.. :D

Przegrany mecz wywalony albo żle dodane bramki też zalicza do limitu, także jak w ciągu tej godziny was wywali 2 razy to jest już tylko 13 meczy do rozegrania

Tak wogóle dostałem bana na jednym koncie ps4, ciekawe czy czasowy lub perm za bocenie. 

Opublikowano

Witam, mam jakiś dziwny problem z trainerem, tzn odpala się dość długo a gdy już się odpali i zaloguje się do niego wyskakuje komunikat ERROR:Connection timed out. ktoś wie może co jest przyczyną? 

to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...