Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś z was może link do tego letsfut? Szukałem, ale nie mogę coś znaleźć:/

Wpisałem słowo  letsfut w google i pierwszy wynik to strona bota  :v

Czy wy nie macie mózgu ?  o.O

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpisałem słowo  letsfut w google i pierwszy wynik to strona bota  :v

Czy wy nie macie mózgu ?  o.O

Raczej wątpię żeby go używali... podasz jeszcze link do google bo nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Ja tam nie wiem czy ten bot to dobra sprawa, a co jak wywali z futa i bedzie trzeba rozwiązać równanie matematyczne? albo jak limit dostanie pierdolca (co sie zdarza czasem) i zalicza porażki przez limit chociaż limitu nie przekroczyliśmy.

AKTUALIZACJA FIFY :x

Trzeba nową wersje trainera nie?

Opublikowano

Trainer nie działa. Właśnie przej*bałem 15k na drafta, bo sam musiałem grać i 1:1 (3:2k.) kuźwa :/ w pierwszym meczu.

Opublikowano

Wiesz co, nawet nie myślałem o tym że może nie działać, kapnąłem się dopiero jak klikam bramki a tu 0:0. Po prostu nie zwróciłem na to uwagi z rozpędu :D

Opublikowano
Fifa 16 Trainer 1.0.0.7 - Version working with newest (11.12.2015) Fifa 16 Update.

DL - FULL PACK:

DL - ONLY .exe (to update!):

VirusTotal:

Opublikowano

Mam pytanie, a mianowicie czy jeśli wcisnę F9 i będę chciał grać online to czy mój oponent będzie widział skład tak jak ja go widzę? Czy będzie widział skład który posiadam w rzeczywistości?

Opublikowano

Hmm... czemu ja nie mam tych dodatkowych opcji po prawej (overal 99 itd)? Ostatni raz trainera używałem ze 3 miechy temu, dziś zaktualizowałem poprzez .exe (sam plik, nie full download). Mam oczywiście wersję VIP. Muszę pobrać całą paczkę by to mieć?

Opublikowano

Hmm... czemu ja nie mam tych dodatkowych opcji po prawej (overal 99 itd)? Ostatni raz trainera używałem ze 3 miechy temu, dziś zaktualizowałem poprzez .exe (sam plik, nie full download). Mam oczywiście wersję VIP. Muszę pobrać całą paczkę by to mieć?

Tak żeby mieć nowe opcje musisz pobrać całą paczkę. 

Jak się aktualizuje samo exe to jak masz starą wersje trainera nie doda nowych opcji. 

Opublikowano

Ok, wsio bangla, a o co chodzi z tym 10 mln budżetu? W FUCIE mi tyle doda na zakupy online w sklepie :O? Czy to jest bajer na offline? Sory za głupie pytania, ale jak ja tu byłem ostatni raz to było 15 czy tam 18 stron, a teraz jest 70 więc nie będę się przebijał przez tyle stron :O

I te bajery na zmęczenie/overall 99 to wciskamy podczas ładowania składu, tak?

Opublikowano

Mam taki problem, po reinstalu systemu nie działa mi ten trainer, włacza sie i odrazu gasnie w procesach,okno sie nawet nie pojawia ....

zainstalowałem to c++  wiec nie wiem w czym problem, ktos ma jakies rozwiazanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...