Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pretensje, tylko to może nas spotkać podczas normalnego grania, masz limit godzinny 15 meczów, a możesz dostać go po 14 meczach na 2 godziny, to raczej nie jest normalne :| 

Opublikowano

Przepraszam z góry , że nie ten temat ale nie mogłem nigdzie usyskać pomocy :(

Witam , zaczne od tego iż kolega kupił sobie fife16 i poprosił mnie abym mu wszystko zainstalował itp . Zrobiłem to i zapisałem mu wszystkie dane do konta . Jednak wczoraj wpisał kilka razy zle odpowiedz na pytanie awaryjne i wyskoczyl mu konumikat o blokadzie konta ( dodam , że u siebie też logowałem sie na jego konto ) . Teraz pytanie jak można je odblokować ? Najchętniej nie chciałbym dzwonić na infolinie bo jeśli zapytają mnie o jakies jego dane i nie bd wiedział co powiedzieć to zrobie z siebie idiote . Ktoś miał podobny problem . Jeśli został mi tylko kontakt telefoniczny do EA to poprosiłbym o nr telefonu i mniej więcej o co tam pytają w takich sytuacjach . Dziękuje i pozdrawiam  :)

normalnie ja tak miałem, to wszedłem na pomoc EA i tam masz "Zadzwon do mnie" podajesz swój nr i dzwonią sami. mi odblokował od razu, pytał tylko o hasło awaryjne do origin.

Opublikowano

Jest jakiś sposób na wystawienie większej ilości kontraktów na sprzedaż na raz? Bo mam ponad 400 i ręcznie, to by to zajęło trochę czasu, a 400x300-350 to ponad 120k :)

Opublikowano

Nie ma. Wystawiaj wszystko na licytację bez ruszania cen, tylko klik i lecisz.

Ja już draftów nie ruszam, zrobiłem 72 i gówno samo leci. Jak już  to IF warty całe 14k, jeszcze standardowo dwa razy wywaliło w pierwszym meczu.

Opublikowano

Nie ma. Wystawiaj wszystko na licytację bez ruszania cen, tylko klik i lecisz.

Ja już draftów nie ruszam, zrobiłem 72 i gówno samo leci. Jak już  to IF warty całe 14k, jeszcze standardowo dwa razy wywaliło w pierwszym meczu.

Ja tak samo, trzeba czekać na jakąś lepszą drużynę tygodnia, bo ceny złotych grajków spadły strasznie, jeżeli nie trafimy kogoś za 100k+ to nic nie zarabiamy na draftach. 

Opublikowano

Ja właśnie dziś miałem zacząć grać sezony , bo od 3 dni kupa leciała straszna . Lecz przed chwilą ronaldo trafiony :) . Tylko nie wiem jak to możliwe aby on 1.2 mln stał :(

Opublikowano

1.2 to ja w dwa i póldnia robię na sezonach. Był market crash, poza tym ponoć jakiś chiński sklep używa coin glitcha i pompuje coinsy na rynek, Ea standardowa ma to w dupie.

Opublikowano

1.2 to ja w dwa i póldnia robię na sezonach. Był market crash, poza tym ponoć jakiś chiński sklep używa coin glitcha i pompuje coinsy na rynek, Ea standardowa ma to w dupie.

Ciekawe jak 1.2 mln w dwa i pół dnia skoro dziennie da sie zrobić na sezonach jakieś 135 k

Opublikowano

Ciekawe jak 1.2 mln w dwa i pół dnia skoro dziennie da sie zrobić na sezonach jakieś 135 k

Czary mary robię i tak jest, pozwolą ci samemu zgadnąć jakiego zaklęcia używam :)

Opublikowano

Ja właśnie dziś miałem zacząć grać sezony , bo od 3 dni kupa leciała straszna . Lecz przed chwilą ronaldo trafiony :) . Tylko nie wiem jak to możliwe aby on 1.2 mln stał :(

Ja nie wiem.. jak tu wchodzę i czytam takie posty jak ,,Trafiłem Messiego, dzisiaj Ronaldo trafiony" to mnie krew zalewa xD Tyle siedzę na tych jebanych draftach od początku fify prawie i ani razu mi nie poleciał ani Messi ani Ronaldo.

Opublikowano

"FUT maintenance has been extended until at least 4am PT/Noon UK today. Apologies for any inconvenience."

Chyba zbyt szybko nie pogramy dzisiaj bo przedłużyli przerwę techniczną

Opublikowano

"FUT maintenance has been extended until at least 4am PT/Noon UK today. Apologies for any inconvenience."

Chyba zbyt szybko nie pogramy dzisiaj bo przedłużyli przerwę techniczną

Trzeba czekać do 13:00, przekonwertuję czas bo zaraz polecą pytania kiedy fifa będzie działać.

Opublikowano

Korzystając z okazji.. Wie ktoś z was może jak mieć pełny zestaw języków w fifie 16? Bo ja aktualnie posiadam jedynie ruski i polski :/

Opublikowano

Korzystając z okazji.. Wie ktoś z was może jak mieć pełny zestaw języków w fifie 16? Bo ja aktualnie posiadam jedynie ruski i polski :/

Bym Ci wysłał link, ale sądząc po twoich pytaniach i wypowiedziach w tym temacie twój poziom inteligencji jest na tak słabym poziomie, że raczej ze ustawieniem dodatkowych języków to byś sobie nie poradził.  xD

Opublikowano

Bym Ci wysłał link, ale sądząc po twoich pytaniach i wypowiedziach w tym temacie twój poziom inteligencji jest na tak słabym poziomie, że raczej ze ustawieniem dodatkowych języków to byś sobie nie poradził.  xD

Zdaj gimnazjum potem się udzielaj.

Opublikowano

Jak możesz to podeślij link, bo sam chętnie zagrałbym na Angielskim, lecz mam do wyboru jedynie Polski i Ruski. 

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...