Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy te paczki otwieracie po każdym drafcie? Czy robicie wszystkie drafty jakie możecie danego dnia i dopiero wtedy?

Ja zawsze otwieram wszystkie na koniec draftowania. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed zakupem bota na letsfut.com sprawdźcie najpierw czy macie możliwość wyboru języka angielskiego uruchamiając fifę. Ja mam do wyboru jedynie język Polski i Ruski, czyli bot nie będzie działać. 

Opublikowano

Powie mi ktoś dokładnie jak działa ten limit dzienny na 75 meczy? Tzn. jeśli np. wczoraj zagrałem 75 meczy między 12:30, a 20:30, to jak dziś zaczynam o 12:40, to mogę te 75 skończyć np o 19, czy nie mogę drafcić szybciej niż wczoraj? Tzn. czy limit skasował się dziś po 12:30, czy dalej muszę po każdym meczu liczyć, czy nie przekraczam 75 meczy na ostatnie 24h?

Opublikowano

Przed zakupem bota na letsfut.com sprawdźcie najpierw czy macie możliwość wyboru języka angielskiego uruchamiając fifę. Ja mam do wyboru jedynie język Polski i Ruski, czyli bot nie będzie działać. 

Robisz taki myk i masz wersję języka jaką chcesz :). Wszystkie moje konta to ruskie fify za 70zł i musiałem to zrobić żeby tego bota odpalić.

https://www.youtube.com/watch?v=bDAuTqZ7gKU

Opublikowano

To działa! Ja dzisiaj zrobiłem fikołka przed otwieraniem i w jednej paczce był Messi i Ronaldo. Jak robiłem pajacyki to wylatywały sam kijowe karty, polecam też otwieranie paczek łokciem, słyszałem że też jest lepszy drop.

Skończcie już :((

Opublikowano

Dobra, że tak zapytam o co chodzi, gram drafta gosciu ma trainera, ja mam trainera i tracę połączenie dlaczego?

a dopiero co poczekałem 1,5h po tym jak zagrałem 15 meczy

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak to jest z paypalem? Założyłem konto na swoje imie i nazwisko, i nie wiem 1. czy jest możliwość przelania pieniędzy z konta bankowego (które jest zarejestrowane na inne dane) bez podłączania karty pod paypal. Oraz 2. czy jeśli nie podłącze karty i gdy ktoś zrobi przelew do mnie paypal - paypal będę mógł tym płacić czy będzie wymagało jakiejś weryfikacji. 3. I jeszcze w sprawie podatku, mogą być jakieś problemy po przekroczeniu kwoty wolnej od podatku, dodam że sprzedaje firmie 3-4 razy w miesiącu

Opublikowano

Dobra, że tak zapytam o co chodzi, gram drafta gosciu ma trainera, ja mam trainera i tracę połączenie dlaczego?

a dopiero co poczekałem 1,5h po tym jak zagrałem 15 meczy

Zawsze dla pewności polecam grać mniej meczy niż 15/1h. Ja zawsze gram 14/1h i nigdy nie mam problemu. Czasami się cos potrafi zwalić i limit się wydłuża, ale od czego to zależy to nie wiem. Dlatego dla spokoju gram 14/1h

Passa wieczornego otwierania trwa  :yay:

Dzisiejszy drop z jednego konta:

http://zapodaj.net/439653137636a.jpg.html

Niang poszedł za 400k LOL srebrny IF  :v

Opublikowano

Jackowaty22 Gratulacje ;)

Myślę, że ktoś z Was się orientuje gdzie najtaniej kupić kolejną fifę :D

Opublikowano

Tylko że tam sprzedając 80-100k możesz trafić na IFa którego sprzedaż za 20k, czyli sprzedając im 100k tak naprawdę jakbyś sprzedawał 80k. A czasami można trafić niezłą zdobycz. 

Opublikowano

Co to się dzieje z tymi cenami za coinsy. Na mmoga ok. 10zł za 100k o.O. Szok!

Bo tam sprzedajecie jak byla cena 2,87 dalej sprzedawaliscie zamiast po czekać i teraz macie cene taka jaka jest brawo :) !

Opublikowano

Ja poczekam aż wam się coinsy skonczą i sprzedam tak jak ostatnio po 3.60 :) Tak btw macie niezły fart ja od paru dni nic ;/ 

Opublikowano

Ja poczekam aż wam się coinsy skonczą i sprzedam tak jak ostatnio po 3.60 :) Tak btw macie niezły fart ja od paru dni nic ;/ 

Musiałbym być idiota zeby sprzedawac za 1 zł ,ale widze ze schodzi chyba ze ruski opanowaly mmoga bo to mozliwe .

Opublikowano

Ja też czekam aż cena wzrośnie, a mam nadzieję że nastąpi to na TOTY. Chociaż jest spore ryzyko bo TOTY chyba w styczniu. A do tej pory pewnie uzbieram kilkanaście milionów. Ale będzie żal jak poleci wtedy ban :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...