Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest mój bot i niestety nigdzie go nie sprzedaje bo po pierwsze cena coinsów zeszłaby do 0.99 groszy, a po drugie od razu znalazłby się "chackier" który pewnie upubliczniłby tego bota za free albo za 5$. 

Opublikowano

To jest mój bot i niestety nigdzie go nie sprzedaje bo po pierwsze cena coinsów zeszłaby do 0.99 groszy, a po drugie od razu znalazłby się "chackier" który pewnie upubliczniłby tego bota za free albo za 5$. 

przeciez do draftow jest automatyczny bot za free ktory dziala

Opublikowano

Mam pytanie co do bota LetsFut, jeżeli ktoś go używa byłbym wdzięczny za odpowiedź. 

Czy bot działa w tle czy jak on działa nic nie możemy robić?

Czy można w opcjach ustawić np rozgrywanie 14 meczy na 1h? 

Co się dzieje w momencie kiedy fifa się zawiesi co czasami się zdarza?

Opublikowano

z tego co poszukalem gosciu juz nie sprzedaje tego bota letsfut bo po aktualizcji zmienili zabezpieczenia i bot jego nie dodaje goli

Ten crack od "hipo" to lipa jest. :P 

Pierwsza wersje mial za darmo, po prostu podjebal z ruskiego forum i sprzedawal na bardzo znanym niemieckim forum po 5$. 

Ta nowsza wersje robil chyba tydzien proszac ludzi (m.in. mnie) aby mu ktos do nowszej wersji cracka zrobil.

Ogolnie to na dluzsza wspolprace z tym typem bym sie nie nastawial. ;)

Opublikowano

Pierwsza wersje mial za darmo, po prostu podjebal z ruskiego forum i sprzedawal na bardzo znanym niemieckim forum po 5$. 

Ta nowsza wersje robil chyba tydzien proszac ludzi (m.in. mnie) aby mu ktos do nowszej wersji cracka zrobil.

Dodam tylko że nie u wszystkich ten bot będzie działać, zależy to od kart graficznych i wersji windows'a które w różny sposób wyświetlają odcienie pixeli, dlatego warto kupić u źródła, wtedy program jest dostosowany do waszych komputerów.

Aby uniknąć przyszłych pytań, nie kupowałem tego bota, ale często po update fify wymieniamy się spostrzeżeniami co się zmieniło.

Opublikowano

to może pawellek poswiec chwile swojego czasu i zrob wlasnego bota :D

Opublikowano

Taaa... chwile...

Takie pixelboty sa tylko fajne gdy robi sie je na wlasny uzytek. Gdy trzeba cos takiego zrobic na wieksza skale to juz zaczyna sie problem.

Opublikowano

Na moim kalkulatorze np. czas wczytania meczu jest tak losowy że żaden taki bot tego nie ogarnie, dysk np lubi freezować system na kilka sekund a działa tylko do góry nogami :)

Opublikowano

Na moim kalkulatorze np. czas wczytania meczu jest tak losowy że żaden taki bot tego nie ogarnie, dysk np lubi freezować system na kilka sekund a działa tylko do góry nogami :)

Wszystko się da, mam lapka i5 z 540m, teoretycznie fifa 16 nie powinna na nim działać, ale jak dodałem SSD to faktycznie trochę ścina ale fifa chodzi 24/7.

Opublikowano

Wszystko się da, mam lapka i5 z 540m, teoretycznie fifa 16 nie powinna na nim działać, ale jak dodałem SSD to faktycznie trochę ścina ale fifa chodzi 24/7.

Tu nie chodzi o ty czy zadziała bo działa i na nim robie jedno konto tylko o powtarzalność ruchów dla bota. Ten dysk co jest, całkowicie losowo ścina i bot się zgubi, ten od lestfut nie wchodził nawet do meczu bo już przy szukaniu głupiał, na głównym kompie działał jako tako. Szkoda mi kasy na ssd do kompa za 70zl, który i tak spełnia swoje zadanie :).

Opublikowano

Pewnie to głupi fart, ale ostatnie 3 dni gdzie otwierałem paczki to robiłem to po 21:00. I te ostatnie 3 dni to naprawdę dobry drop. Jak otwieram po południ to tak dobrze nie leci :D 

Opublikowano

ja 2 dni z rzędu otwierając 24-2 w nocy po 400k na dzień na +, wczoraj o 23 100k na -, dzisiaj paczki z 18 draftów(48 paczek) po 20 otworzyłem i też 100k na -  ... najdrozszy zawodnik to IF za 40k, a najwiekszy overall to 84...

Opublikowano

Wy te paczki otwieracie po każdym drafcie? Czy robicie wszystkie drafty jakie możecie danego dnia i dopiero wtedy?

Różnie :) Ja dzisiaj chyba zrobię tak, że przez cały dzień pozbieram paczki i zrobię jeden wielki opening po 21, żeby zobaczyć czy faktycznie drop lepszy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...