Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

duzo ludzi dostalo bany z trainer tutaj? jest to bezpieczne? I czy ban idzie wtedy tylko na fife czy na cale konto i wszystkie gry na nim?

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

duzo ludzi dostalo bany z trainer tutaj? jest to bezpieczne? I czy ban idzie wtedy tylko na fife czy na cale konto i wszystkie gry na nim?

moze mi ktos noprmalny odpowiedziec

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

moze mi ktos noprmalny odpowiedziec

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fifa-ultimate-team-coin-selling-and-buying-bans

Sprzedaż coinsów lub farming coinsów (np za pomocą trainera, tego czy jakiegokolwiek innego) = Permanentny Ban na wszystkie gry EA

Nikt nie powie Ci że używanie trainera jest bezpieczne. Ktoś może używać go przez pare miesięcy bez bana,a ty użyjesz raz i Cie zbanują. 

Oczekiwałeś że ktoś Ci napiszę że tak stary używaj to jest 100% bezpiecznie ?

Opublikowano

jak tak widze niektorzy maja masakryczne szczescie skoro na dzien wyciskaja po 200-400k i bana nie maja to jest az nierealne :pls:

lepiej nie ryzykowac

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

Ale co tu sie ryzykuje? Przeciez od kliku lat na PC gra sie tylko po to aby farmic monety i je potem sprzedawac na allegro czy innych ebayach. Zbanuja konto to kupujesz drugie, fifa sie pewnie w kilka dni zwraca. Jak jestes bardziej zaradny to kupujesz kilka kont, automatyzujesz caly proces i prawdziwy hajs leci.

W sumie to ja sie zastanawiam caly czas zastanawiam kto normalny kupuje monety na PC. xD 

Opublikowano

Też mnie to ciekawi, szczególnie na Pc Fut jest niegrywalny, tylko lagery i trainery. Co do banów to mi zbanowali tylko Fut zarówno w 15 jak i 16, wszystkie inne tryby online działały a konto do 16 sprzedałem nawet za 70zł :)

Opublikowano

Ale co tu sie ryzykuje? Przeciez od kliku lat na PC gra sie tylko po to aby farmic monety i je potem sprzedawac na allegro czy innych ebayach. Zbanuja konto to kupujesz drugie, fifa sie pewnie w kilka dni zwraca. Jak jestes bardziej zaradny to kupujesz kilka kont, automatyzujesz caly proces i prawdziwy hajs leci.

W sumie to ja sie zastanawiam caly czas zastanawiam kto normalny kupuje monety na PC. xD

spoko tylko ktos wyżej pisal ze ban jest na całe kontoa a ja na swoim mam 40 gier wiec to nie bedzie mala strata tylko olbrzymia :D

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

No wlasnie sie zastanawialem nad tym czy mozna jakos zautomatyzowac to zeby nie siedziec nad tym te 6 godzin dziennie. Ktoś wie cos dokładniej na ten teamt ???

Opublikowano

Co chcesz automatyzować skoro są limity godzinne, jest płatny autobot ale jest wolny i z komputera nie będziesz mógł i tak korzystać do tego lubi się zgubić. Jak nie chce ci się siedzieć 6h to znajdź sobie inną robote :)

Opublikowano

Co chcesz automatyzować skoro są limity godzinne, jest płatny autobot ale jest wolny i z komputera nie będziesz mógł i tak korzystać do tego lubi się zgubić. Jak nie chce ci się siedzieć 6h to znajdź sobie inną robote :)

Mi sie wydaje że na 100% jeden koleś leci na bocie podczas trainerowania ;) Ten Cris1307 (chyba taki ma nick) najbardziej wkurwiajaca osoba jaką mozna spotkać w fifie bo za każdym razem przed kliknieciem "gotowy" wychodzi ^^ to nie możliwe że siedzi 24/7 i szuka przeciwnika i od razu wychodzi a raz na jakiś czas sobie zagra na trainerze. 

To musi być ustawiony jakiś bot który przed limitem caly czas wychodzi do menu i szuka dalej aż limit sie skonczy i odrobi swoje i tak w kółko.

Opublikowano

No przecież napisałem że jest bot do draftów, na innym forum gościu go scrackował i opyla z 5$. Testowałem do sezonów i nawet działał ale tak jak pisałem gubi się, szczególnie jak komp to kalkulator.

Działa  też tylko na angielskim języku w fifie.  A cris może ma taki fetysz bo to by było głupie rozwiązanie do bota bo fifa liczy kliknięcia i co jakiś czas chce kod jeśli jest ich za dużo.

Jak robię drafty sam, to zawsze dwa wyskakują do wpisania.

Opublikowano

Mi sie wydaje że na 100% jeden koleś leci na bocie podczas trainerowania ;) Ten Cris1307 (chyba taki ma nick) najbardziej wkurwiajaca osoba jaką mozna spotkać w fifie bo za każdym razem przed kliknieciem "gotowy" wychodzi ^^ to nie możliwe że siedzi 24/7 i szuka przeciwnika i od razu wychodzi a raz na jakiś czas sobie zagra na trainerze. 

To musi być ustawiony jakiś bot który przed limitem caly czas wychodzi do menu i szuka dalej aż limit sie skonczy i odrobi swoje i tak w kółko.

Trafiam na tego kolesia zawsze, potrafi czasami 10 razy pod rząd się łączyć i wychodzić masakra. :D 

Opublikowano

No wlasnie sie zastanawialem nad tym czy mozna jakos zautomatyzowac to zeby nie siedziec nad tym te 6 godzin dziennie. Ktoś wie cos dokładniej na ten teamt ???

Z tego co widzialem to jest LetsFut oraz jakis ruski jeszcze. Oba dzialaja poprzez sprawdzanie pixeli na ekranie i w sumei ja bym takiego bota nie zostawil samego na noc. :D

Opublikowano

np to ze studiuje jeszcze i czasem nie mam tych szesciu godzi zeby trainerowac. wiec taki bot bylby przydatny

Opublikowano

Z tego co widzialem to jest LetsFut oraz jakis ruski jeszcze. Oba dzialaja poprzez sprawdzanie pixeli na ekranie i w sumei ja bym takiego bota nie zostawil samego na noc. :D

Ja swojego bota zostawiam na noc i wszystko działa prawidłowo, rano wstaje i tylko otwieram paczki i leci dalej. Faktycznie bot jest wolniejszy bo na moim drewnianym laptopie musiałem dodać trochę więcej opóźnienia żeby działał 24/7 bez wywalenia. Dodatkowo po 15 meczach zmienia konto. Co do tego typa co scrackował letsfut, wielki wyczyn biorąc pod uwagę że bot jest pisany w ahk, wielki "chackier" z niego. 

Opublikowano

Ja swojego bota zostawiam na noc i wszystko działa prawidłowo, rano wstaje i tylko otwieram paczki i leci dalej. Faktycznie bot jest wolniejszy bo na moim drewnianym laptopie musiałem dodać trochę więcej opóźnienia żeby działał 24/7 bez wywalenia. Dodatkowo po 15 meczach zmienia konto. Co do tego typa co scrackował letsfut, wielki wyczyn biorąc pod uwagę że bot jest pisany w ahk, wielki "chackier" z niego. 

to masz jakiegos innego bota niz ten zcrackowany lets fut ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...