Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może zna rozwiązanie mojego problemu? Chcąc zakupić FIFE przez rosyjski vpn (tam 120 zł, na czarny piątek jedną kupiłem), przy potwierdzeniu płatności wyskakuje mi błąd 5800 i nie mogę zapłacić, próbuje od wczorajszego popołudnia i ciągle to samo. Strona EA podpowiada "wyloguj się i zaloguj ponownie" jakby to miało pomóc... ktoś coś? 

Serio kupiłeś Fifę RU za 120zł ? 

Przecież ostatnio u nas była do kupienia za 120zł w promocji na czarny piątek :D 

o.O

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam rozegranych(wygranych) prawie 300 draftów - średnio kilkanaście na dzień. Na początku wychodziłem na 0, albo na lekki plus (max. 50-100k na dzień). Otwierałem zawsze paczki bezpośrednio po drafcie, albo zbierałem paczki i otwierałem w dzień/wieczorem kilkanaście na raz. Przez ostatnie 2 dni zbierałem paczki cały dzień i otwierałem je raz po 24, a raz po 1 w nocy i w obu przypadkach wyszedłem po 500k na +. I nie wiem czy czas otwierania paczek ma znaczenie, czy jest to zupełnie losowe i miałem farta. Podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na ten temat?? :)

Opublikowano

Ja mam rozegranych(wygranych) prawie 300 draftów - średnio kilkanaście na dzień. Na początku wychodziłem na 0, albo na lekki plus (max. 50-100k na dzień). Otwierałem zawsze paczki bezpośrednio po drafcie, albo zbierałem paczki i otwierałem w dzień/wieczorem kilkanaście na raz. Przez ostatnie 2 dni zbierałem paczki cały dzień i otwierałem je raz po 24, a raz po 1 w nocy i w obu przypadkach wyszedłem po 500k na +. I nie wiem czy czas otwierania paczek ma znaczenie, czy jest to zupełnie losowe i miałem farta. Podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na ten temat?? :)

Fart :P

Opublikowano

Jak sprzedajecie im po 3,01€ to się nie dziwie że co chwile obniżają cenę. Niech ustawią cenę na 2€ a wy i tak będziecie im sprzedawać :D

Ja nie sprzedaje ,ale dziś zeszli do 2,91 euro , tak wiec nie sprzedajcie z 2 dni to podniosą zapewne tak ostatnio bylo zeszli do 2,77 po czym wieczorem podniesli do 3,60.

Opublikowano

Ja nie sprzedaje ,ale dziś zeszli do 2,91 euro , tak wiec nie sprzedajcie z 2 dni to podniosą zapewne tak ostatnio bylo zeszli do 2,77 po czym wieczorem podniesli do 3,60.

Podnieśli bo ludzie kupowali coinsy na paczki które otwierali w "czarny piątek" i im się pewnie zapasy kończyły.

Teraz raczej wzrost ceny coinsów nastąpi jak będą znowu jakieś promocyjne paczki lub na TOTY. A takto cena pewnie będzie się utrzymywać w okolicach 3 euro. Najwidoczniej ludzie im za tyle sprzedają i mają zapas więc cene skupu obniżają. 

Opublikowano

pierwsza paczka dzisiaj to robben a kilka paczek pozniej messi xD Mam pytanie czy ktos sprzedawał coinsy do supercoisny.pl???? jak oceniacie transakcje ????

A ile oferują , że chcesz im sprzedać ? Pisałem kiedyś z nimi ale śmiechłem tylko jak mi zaoferowali chyba 1-1.2zł za 10k 

Opublikowano

1,5 aktualnie dają. Lepiej niż na mmoga aktualnie

Tylko że na mmoga np sprzedając 100k dostaniesz IF wartego 10k. Czyli tak jakbyś sprzedawał 90k, a Polskie Janusze będą pewnie chcieli żebyś ty im koszty IF pokrył sam. Chyba że teraz coś się u nich zmieniło. 

Raczej Cię nie oszukają więc sam musisz zdecydować co Ci się bardziej opłaca

Opublikowano

Serio kupiłeś Fifę RU za 120zł ? 

Przecież ostatnio u nas była do kupienia za 120zł w promocji na czarny piątek :D

o.O

Te same 40% było na originie RU, tam była za 72 zł :) teraz żałuję, że nie wziąłem dwóch sztuk 

Opublikowano

Tylko że na mmoga np sprzedając 100k dostaniesz IF wartego 10k. Czyli tak jakbyś sprzedawał 90k, a Polskie Janusze będą pewnie chcieli żebyś ty im koszty IF pokrył sam. Chyba że teraz coś się u nich zmieniło. 

Raczej Cię nie oszukają więc sam musisz zdecydować co Ci się bardziej opłaca

Właśnie już nie chcą , abyśmy pokrywali prowizje , chyba zaczęli nas lepiej traktować :) 

To się podziel xD

Gdybym się podzielił zaraz cena by spadła :P 

Opublikowano

Aktualizacja składów się pobrała :D, na pierwszy rzut oka to chyba widełki znowu poleciały w dół. 

Jaka znów aktualizacja? Przed chwilą się logowałem i nic mi nie wyskoczyło.

Opublikowano

Kurva ludzie ogarnijcie sie troche wystawilem neymara za 319k wczoraj nie sprzedał sie a dziś patrze rano cena 260k kurva debile , zamiast 1k mniej wystawic to wystawia 80k mniej i leci cena na szyjee takiego neymara a potem płaczecie

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanie korzystam z trainera od wczoraj i nie było zadnych problemów a dzisiaj co mecz mnie wywala i zalicza porażke wiecie może czym jest to spowodowane jeszcze dzisiaj o 8  rano wszystko działalo na cacy a teraz lipa nawet rozegralem jeden mecz normalnie bez włączonego trainera i tez mnie wywaliło ktoś coś ?

Opublikowano

No wczoraj o 22 przekroczyłem limit 75 meczów w dniu

w nocy o 2 rzegralem 5 meczów i rano 15 pozniej chcialem dokonczyc drafta bo zostal mi jeden mecz i mnie wywalilo i tak 4 mecze z rzędu , zastanaawiam sie moze czy to przypadkiem nie jest tak ze jak wczoraj wiekszosc meczów rozegrałem po godzinie 16 czy od tej godziny nie powinienem startować ale to tylko takie moje domysły moze ktos je rozwieje albo potwierdzi bo przed godzina 16 rozegralem rowno 20 meczów wczorajszego dnia więc jakis sens by to miało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...