Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak , o 2 jest reset limitów więc może to przez to , ponadto trzeba odczekać 24h od pierwszego rozegranego meczu dzień wcześniej , jeśli wykorzystałeś limit

Głupoty gadasz, było to sprawdzane i o 2:00 nie ma żadnego restartu limitów. Było o tym kilka stron temu.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem, że jak przekroczę limit 15 na godzine, to czesto potem z FUT wywala nawet przez 3-4h. Czy jeśli przekroczyłem dzienny limit, to tak samo jest? miał ktoś tak, wie coś na ten temat? :)

Opublikowano

panowie, grajac w pierwszej lidze i wygrywajac tytul za kazdym razem ile dostaje sie coisnow ? i ile meczy trzeba wygrać by wygrać tytuł ?

a Ci co piszą że limit sie resetuje o 2:00, mają racje ale nie do konca, coś sie dzieje z limitem o 2:00 ale nie resetuje go w 100% bo ja zazwyczaj moge rozegrać 4 drafty i pozniej mnie za kazdym razem wywala i muszę czekać do godziny w której roegrałem pierwszy mecz i znowu jest normalnie ;)

Opublikowano

Ja gram cały sezon czyli 8 wygranych =15k potem wpadam na draft

No dobra, ale można zagrać 75meczy na 24h, czyli 75:8= 9 z hakiem, czyli można zagrać 9 sezonów przez 24h co daje nam 135k ? Kuźwa to draft chyba bardziej opłacalny niż sezony.

Opublikowano

Draft się bardziej opłaca jeżeli trafisz dobrych zawodników a to jest zawsze loteria. 

Jeżeli chce się stały zarobek codziennie 135k to lepiej grać sezony. Dzięki czemu po 20 dniach uzbierajcie 2mln700k i stworzycie drużynę marzeń. A w drafcie możecie tyle zarobić szybciej mając szczęście. 

Ja tam gram drafty bo lubię te emocje w otwieraniu :D 

Opublikowano

Draft się bardziej opłaca jeżeli trafisz dobrych zawodników a to jest zawsze loteria. 

Jeżeli chce się stały zarobek codziennie 135k to lepiej grać sezony. Dzięki czemu po 20 dniach uzbierajcie 2mln700k i stworzycie drużynę marzeń. A w drafcie możecie tyle zarobić szybciej mając szczęście. 

Ja tam gram drafty bo lubię te emocje w otwieraniu :D

z tą drużyną marzeń chłopie to Cie poniosło :p moja drużyna marzeń to tylko 2 zawodników przewyższa tą Twoją kwotę, Ronaldo Suarez Messi (a na zmiane Lewy) i już robi sie ponad 5baniek :D

a co do draftów, to  jesteś na + z dnia 100-150k dropiąc tak przeciętnie ? bo wiadomo że to zależy od tego co trafimy, trafiamy dobrego informa i z 5dni do przodu można byc ;) ale tak średnio z Waszych obserwacji, jak to idzie z zarobiek draftowym ? Startujecie dajmy na to z 150k i robicie 18 draftów, po wszystkim macie duży plus ?

Opublikowano

Ja grałem głównie drafty odkąd zacząłem trainerować, ale na tydzień przed Black Friday przerzuciłem się na Sezony, bo traciłem zamiast zyskiwać. Wczoraj na próbę zagrałem sobie pod koniec limitu dwa drafty czyli wydałem 30k, zwróciło mi z nich jakieś 25k, więc byłem na minus. Utwierdziłem się tylko, że teraz lepiej ligę grać, bo drop obniżony i żeby coś trafić na zarobek to trzeba mieć w ch.j szczęścia.

Opublikowano

@Fryt96

Najnowszej wersji trainera uzywasz?

Uruchamiasz jako administrator i antywirus jest wylaczony?

Konto testowe dziala? (Username: test, haslo: test)

Jak mozesz to otworz folder z trainerem, nastepnie folder "LOGS" i wyslij mi na PW plik "02.12.2015.txt".

Opublikowano

Ja grałem głównie drafty odkąd zacząłem trainerować, ale na tydzień przed Black Friday przerzuciłem się na Sezony, bo traciłem zamiast zyskiwać. Wczoraj na próbę zagrałem sobie pod koniec limitu dwa drafty czyli wydałem 30k, zwróciło mi z nich jakieś 25k, więc byłem na minus. Utwierdziłem się tylko, że teraz lepiej ligę grać, bo drop obniżony i żeby coś trafić na zarobek to trzeba mieć w ch.j szczęścia.

No mi dziś poleciał IBRA zwykły za 200k go opchne. Ale właśnie jak codziennie by coś podobnego wpadło to byłoby dobrze :)

Opublikowano

Raz jak jest limit to w drafcie meczu wcale nie zalicza, a raz jak jest limit to wywal z FUT z porażką 0-3, może ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie to się odbywa? Kolejne 15k w plecy za odpadnięcie w pierwszej rundzie, paranoja...

Opublikowano

Grajcie sobie sezony grajcie ^^

Ja dziś jestem 800k-900k na + z draftów :)

http://screenshooter.net/102662173/jbrlcpqtu screen z jednego trafu ^^ 5min po 19:00 poleciał i poszedł za 650k

Ty to widze że wstawiasz coś tylko jak trafisz dobrego dropa xD fajnie że Ci sie dziś udało trafić, ale ciekawe co trafiasz na co dzień ;) 

Ja też jak dropne coś konkretnego to powiem wstawie i będę mądry że jednego dnia zaje.. milion, tylko co z tego jak trafie tak raz na miesiąc xD

Opublikowano

Ty to widze że wstawiasz coś tylko jak trafisz dobrego dropa xD fajnie że Ci sie dziś udało trafić, ale ciekawe co trafiasz na co dzień ;) 

Ja też jak dropne coś konkretnego to powiem wstawie i będę mądry że jednego dnia zaje.. milion, tylko co z tego jak trafie tak raz na miesiąc xD

Ogólnie mój cel to jest zarobić od piątku do piątku 2 mln coinsów i jeszcze nigdy nie było tak by mi się nie udało. W tym tygodniu (czyli od piątku) trafiłem Inieste INF, aguero 2 razy, rooneya z 4 razy, neymara i troche pomniejszych kart w przedziale 40-50k Nigdy nie miałem dnia bym nie zarobił 400k coinsów (gram na 2 kontach) dlatego nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie tak narzekają na drafty jak drop jest zacny. Może ceny spadły ale i tak jak się trafi dobrą karte to jest się na + w porównaniu do sezonów 

Opublikowano

Nie wiem czemu na allegro coinsy w przedziale po 1,70 za 10k a na mmoga 13 zł prawie za 100k a wczoraj cena byla rano 3,60 euro oy az tyle maja ludzi Co im sprzedaje .

Opublikowano

Ogólnie mój cel to jest zarobić od piątku do piątku 2 mln coinsów i jeszcze nigdy nie było tak by mi się nie udało. W tym tygodniu (czyli od piątku) trafiłem Inieste INF, aguero 2 razy, rooneya z 4 razy, neymara i troche pomniejszych kart w przedziale 40-50k Nigdy nie miałem dnia bym nie zarobił 400k coinsów (gram na 2 kontach) dlatego nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie tak narzekają na drafty jak drop jest zacny. Może ceny spadły ale i tak jak się trafi dobrą karte to jest się na + w porównaniu do sezonów 

na dwóch kontach zarobić od piątku do piątku 2mln ? Troszkę mało :p chyba że kosisz 4mln to nawet i Ci zazdroszczę hehe też jestem zdania że draft lepiej opłacalny, chyba że ktoś za te coinsy rodzine utrzymuje to lepiej sezony i pewna ilość coinsów haahah ale Ty chyba masz po prostu farta chłopie, bo 400k dziennie ciężko ubić ;)No ja tak średnio dziennie z draftów to 200k wyciągam, ale są dni kiedy więcej bądź mniej, narazie najlepszy mój dzień to 1.600.000 ale to jeszcze jak ceny były normalnie ;/

Opublikowano

Nie wiem czemu na allegro coinsy w przedziale po 1,70 za 10k a na mmoga 13 zł prawie za 100k a wczoraj cena byla rano 3,60 euro oy az tyle maja ludzi Co im sprzedaje .

Jak sprzedajecie im po 3,01€ to się nie dziwie że co chwile obniżają cenę. Niech ustawią cenę na 2€ a wy i tak będziecie im sprzedawać :D

Opublikowano

Ktoś może zna rozwiązanie mojego problemu? Chcąc zakupić FIFE przez rosyjski vpn (tam 120 zł, na czarny piątek jedną kupiłem), przy potwierdzeniu płatności wyskakuje mi błąd 5800 i nie mogę zapłacić, próbuje od wczorajszego popołudnia i ciągle to samo. Strona EA podpowiada "wyloguj się i zaloguj ponownie" jakby to miało pomóc... ktoś coś? 

Opublikowano

Po każdym meczu wypi*** mnie do głownegu menu i zalicza 0-3 ? Dlaczego? A nie mam dziennego limitu, zjebalo sie od wczoraj

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...