Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo ;) 

Nie było mnie cały weekend i mam pytanko jak tam rynek na PC ? wszystkie ceny spadły, czy bez większych zawirowań ?

Bo widzę że ceny coinsów poszły w górę.

Opublikowano

Właśnie wbiłem na forum, żeby to samo napisać. Odmowa połączenia.

Znajomy miał podobnie, zapomniał odpowiedzi. Napisał, odblokowali, konta nie zbanowali, także jest nadzieja :)

hehe no odblokowali mi na lajcie bez problemów, a co najlepsze sami do mnie zadzwonili :D także jest gitara i konto nie zbanowane :)

Opublikowano

Siemanko.

Przejrzałem pierwsze 20 stron tematu i dalej nie mam siły aby rozkumać sprawę jak najlepiej i najszybciej zarobić.

Ogólnie nie używałem tego typu programów i chciałem się upewnić (w wersji z opcją VIP):

1. Po rozpoczęciu meczu w sezonach online dodaję bramki F1/F2

2. Wciskam F5 (albo F4?) i mecz się kończy z naszą wygraną

Czy to cała filozofia?

Poza tym z draftem online ktoś pisał, że trainer nie działa w finałowym meczu - to prawda?

Dzięki z góry za wyrozumiałość i pomoc ;)

Opublikowano

A ile goli dajecie w ustawieniach? Tzn ile w zakłądce "Add always" i "Rando"? I czy dodać jakieś gole dla przeciwnika?

Ja w ogóle nie ogarniam tego wbijam na fife wbijam na treinera wbijam na mecz naciskam f2 i nic :D

Opublikowano

Ja w ogóle nie ogarniam tego wbijam na fife wbijam na treinera wbijam na mecz naciskam f2 i nic :D

a miałeś wywalanie z FUTa do głównego menu FIFY po jakiś 15 meczach?

@edit:

przypomniałem sobie o limicie godzinowym :)

Opublikowano

a miałeś wywalanie z FUTa do głównego menu FIFY po jakiś 15 meczach?

@edit:

przypomniałem sobie o limicie godzinowym :)

właśnie nie ja w ogóle, napisze ci na pw

Opublikowano

Pierwszy raz odpalilem dziś fifę, zagrałem drafta, po 2 meczu wywalilo mnie z FUT, myslalem ze to blad jakis po prostu, odpalilem nowego i po 1 meczu mnie znowu wywalilo. Też tak dzisiaj macie???

Opublikowano

Powiem tak , o 2 jest reset limitów więc może to przez to , ponadto trzeba odczekać 24h od pierwszego rozegranego meczu dzień wcześniej , jeśli wykorzystałeś limit

Opublikowano

co to za opcja ta 2 ? 

DO OSOB KTORE MAJA PROBLEM Z 99 Ovr oraz 99 Fitness:

Funkcje na prawdopodobnie nei dzialala poniewaz po resecie klubu zmieniaja sie pointery. 
Wystarczy teraz wejsc w opcje w trainerze -> Main options -> zaznacz "I Restarted my FUT Club atleast once" -> Save. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...