Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vardy nie ma żadnej karty na rynku, wie ktoś jakie ma widełki ta specjalna karta?

i jak oryginalna karta jest srebna to specjalna poleci z normalnych paczek czy tylko z jakiś srebnych?

BYła juz 1 w 15 minut zeszła za 500k! wiec dobra cena napewno po tyle zejdzie :P

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wam też totalnie nic nie leci ? Na 52 drafty dzis najlepsza karta to busquets ...

EA póki co bardzo mocno w tej FIFIE zmniejszyła dropy z paczek, między innymi przez drafty ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

EA póki co bardzo mocno w tej FIFIE zmniejszyła dropy z paczek, między innymi przez drafty ;)

Mi tam dropi dobrze tak jak zawsze ^^ ciągle jakiś Reus, tevez, neymar tylko ich ceny są niższe niż miesiąc temu 

EDIT.

Z tego co widze to była fala banów na PS3 :) ciekawe kiedy PC :D

Opublikowano

Na ps3, to inna bajka, bo tam coś namieszali i wyłączyli serwery, bo ludzie dostali po 2 miliony za free, potem odblokowali serwery, ale grać mogli tylko Ci co tego dnia nie handlowali, nawet jak ktoś tego dnia handlował brązowymi kartami, albo kontraktami dostawał bana tymczasowego, aż nie sprawdzili ich kont.

Opublikowano

Na ps3, to inna bajka, bo tam coś namieszali i wyłączyli serwery, bo ludzie dostali po 2 miliony za free, potem odblokowali serwery, ale grać mogli tylko Ci co tego dnia nie handlowali, nawet jak ktoś tego dnia handlował brązowymi kartami, albo kontraktami dostawał bana tymczasowego, aż nie sprawdzili ich kont.

No to nieźle :D ale czytam facebooka FUTa to piszą że nie odblokowali kont ludzi którzy używali ich do oszustw ^^ ale pech

Opublikowano

Zagrałem dziś 3 mecze w drafcie z trainerem - wygralem, po 4 wywalilo mnie z FUT, zaczalem kolejny draft i znowu mnie juz po pierwszym meczu wywalilo... macie jakiś pomysł dlaczego? Czy to ja coś robię nie tak, czy może EA wprowadziło, że można grać tylko 3 mecze na godzine? xD Teraz nie wiem czy kolejnego zagrać za godzine,, czy dłużej czekać... Bo przez takie akcje ostatnio paredziesiąt tysi straciłem na draftach.

Opublikowano

Mam problem z opcją F9  OVR po aktywacji tej opcji tylko kilku zawodników posiada OVR na poziomie 99 reszta bez zmian, jak myślicie na czym polega problem?

Zmieniales zawodnikow. Wyjdz z "Ultimate team" i wejdz tam ponownie.

Opublikowano

Ale dzisiaj wywala, masakra po prostu, pewnie im ziemniaki serwerowe przymarzły.

Pewnie mają problemy z serwerami. U mnie xone działa elegancko.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Siemano. Podczas logowania do FUT przywitał mnie komunikat o wpisanie odpowiedzi na pytanie pomocnicze, odpowiedź zapomniałem, wpisałem kilka razy źle i mi zablokowali. Wiecie może jak zresetować to hasło ?

Opublikowano

Siemano. Podczas logowania do FUT przywitał mnie komunikat o wpisanie odpowiedzi na pytanie pomocnicze, odpowiedź zapomniałem, wpisałem kilka razy źle i mi zablokowali. Wiecie może jak zresetować to hasło ?

Support Ea chyba tylko może to zrobić, przy okazji zbanują ci konto za trainerowanie ^^

Możesz też spróbować zresetować hasło na urządzeniu, którym pierwszy raz uruchomiłeś fut.

http://help.ea.com/pl/article/how-to-reset-your-secret-question-in-fifa-ultimate-team/

Opublikowano

Support Ea chyba tylko może to zrobić, przy okazji zbanują ci konto za trainerowanie ^^

Możesz też spróbować zresetować hasło na urządzeniu, którym pierwszy raz uruchomiłeś fut.

http://help.ea.com/pl/article/how-to-reset-your-secret-question-in-fifa-ultimate-team/

Ziomuś, to musiałbym mieć starego kompa ? Jeśli tak, to to nie wchodzi w gre.

Napisze do tych balasów, zobaczymy.

Opublikowano

Co to za error gdy chce się zalogować do trainera :/

ERRORConnection refused 

Właśnie wbiłem na forum, żeby to samo napisać. Odmowa połączenia.

Ziomuś, to musiałbym mieć starego kompa ? Jeśli tak, to to nie wchodzi w gre.

Napisze do tych balasów, zobaczymy.

Znajomy miał podobnie, zapomniał odpowiedzi. Napisał, odblokowali, konta nie zbanowali, także jest nadzieja :)

Opublikowano

Hmm w drafcie po zakończeniu meczu pokazuje że dostałem 0 coinsów i nie zalicza meczu, pierwszy raz coś takiego sie zdarza, ktoś coś? Normalnie pokazuje grafike z meczami tylko stoję w miejscu, nie wywala z FUT ani nic

Limit meczów na pewno nie został przekroczony 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...