Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce mi się teraz przeszukiwać całego tematu więc zadam pytanie:
W wypadku gdy gram normalnie mecz w FUT Draft i przegrywam w około 80 minucie, to czy mogę wtedy dopiero dodać bramki (F1/F2) i zakończyć połowę (F4)? Zadziała wtedy normalnie, czy wywali z serwerów FUT i zaliczy porażkę? Kojarzę, że w poprzednich FIFAch różnie bywało.

Opublikowano

bo sprzedaniu coisnow usuwacie klub caly czas zeby nie dostac bana ??? Daje coś usuwanie klubu???? gram drafty jak cos

Ja nic nie usuwam nic nie zmieniam. rekord wygranych jakoś koło 4000+ i bez bana 

Opublikowano

Ja nic nie usuwam nic nie zmieniam. rekord wygranych jakoś koło 4000+ i bez bana 

4000? o.O To jednak z moim bilansem nie jest tak źle :D

Opublikowano

a sprzedajesz coinsy na jakis drogich kartach typu bale czy if'y???

Najlepiej jest sprzedawać na takich graczach. Mniejsza szansa na bana.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Vardy nie ma żadnej karty na rynku, wie ktoś jakie ma widełki ta specjalna karta?

i jak oryginalna karta jest srebna to specjalna poleci z normalnych paczek czy tylko z jakiś srebnych?

Opublikowano

Vardy ma widełki do 500k. Przynajmniej za tyle poszla jego 1sza karta na rynku. Leci w złotych paczkach.

Pomoże ktoś? Po kazdym meczu wywala mnie z ut i zalicza porażkę. help

Opublikowano

Vardy ma widełki do 500k. Przynajmniej za tyle poszla jego 1sza karta na rynku. Leci w złotych paczkach.

Pomoże ktoś? Po kazdym meczu wywala mnie z ut i zalicza porażkę. help

Powiem Ci tak że nikt nie wie jak pomóc bo limity znasz 15 na godzine ale czasem fifa stwierdza że masz limit i trzyma sie tego kilka godzin ;/ ja to miałem wczoraj 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...