Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

11 stycznia, chyba

Racja, 11 stycznia będziemy znali najlepszego piłkarza i najlepsza 11 świata. Więc TOTY będą już tego wieczoru albo 12 stycznia :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

W fifie world kiedyś zauważyłem, że zawsze po pełnej godzinie, czyli np 11:00, 11:01, 12:00, 12:01 itd. miałem lepszy drop. Dziś tak samo w 16'tce otworzyłem kilka paczek i nic ciekawego, a była 13;46, poczekałem do 14 i w 2 paczkach pod rząd trafiłem Teveza, może to przypadek, ale tak miałem :)

Wy też tak macie, że podczas draftów wywala was z FUT? Ja już 2 drafty uwaliłem, bo podczas pierwszego meczu wywlilo mnie z FUT, odczekałem godzine, zagrałem kolejnego i znowu to samo i nie wiem w czym leży problem...

Opublikowano

Taka lipa, że ja osobiście jestem na minusie w tym tygodniu z drafta. Ostatnio lepiej się opłaca sezony grać...

Opublikowano

a mnie dalej po wygranym meczu na trainerze wywala z fut i tak już od 18 :(

Obecnie są strasznie przepełnione serwery, też mnie wywala co chwilę...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

U mnie koledzy wszystko od południa ok.ani razy mnie nie wywaliło w limicie 75. 3 razy poszła zwiecha do restartu fify ale to norma. Ja tak miałem jak nie otworzyłem portów że co 2-3 mecze wywalało.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak sytuacja z banowaniem? Bo zastanawiam się czy teraz nie sprzedać coinsów i usunać klub i założyć nowy do trainerowania. Może to zmniejszy prawdopodobieństwo wyłapania bana ;D

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak sytuacja z banowaniem? Bo zastanawiam się czy teraz nie sprzedać coinsów i usunać klub i założyć nowy do trainerowania. Może to zmniejszy prawdopodobieństwo wyłapania bana ;D

Banują ciągle coinsellerów i nawet trainerów ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

skoro do tej pory nie dostałeś, ani nikt na tym forum nie napisał, że dostał, to szansa raczej jest mała :)

Ja za traidowanie na piłkarzach dostałe bana na 6h xD

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jak na razie nie dostałem, ponieważ tylko 1 sprzedawałem coinsy w dużej ilości, teraz chcę drugi raz i usunąćklub, bo jednak ten bilans meczy, tytułów i w ogóle jest podejrzany :D A tak na czysto startować znowu to chyba mniej podejrzane nie? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...