Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

26df8bfff8084.jpg Hmmmm?

Sprawdź logi, na 99% złe hasło.

Polecam dać żeby nie haszowało hasła i w settings.ini wpisać po prostu login i hasło. Wiem że czasami to się buguje i wyskakuje komunikat że niepoprawne hasło, pomimo że wcześniej działało poprawnie.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jak dzisiaj będzie sypać jak jest ten Black Friday w ju e sej

Skończy się tylko i wyłącznie na tym, że ceny piłkarzy będą śmieszne. Do wczoraj trza było wszystkich sprzedawać bo ich cena spadnie o parę tysięcy ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Na razie BF polega na tym że dają paczki specjalne. Na razie chyba dropa nie zwiększali na żadnych zawodników. 

Cena 100k na mmoga wczoraj(wczoraj) było 2,77$ dzisiaj już 3,78$, ładnie wzrosła. 

Opublikowano

Black Friday, czyli jak wyruchać debili z coinsów :D Strata tylko monet, bo nic nie wypada, a niektórzy się wyczyszczą do cna. Dlatego pewnie ceny coinsów wzrosły, bo większy popyt.

Z Drafta te paczki czarne też podchodzą pod tą "promocję"? Czy tylko taki wygląd mają, a jedynie te co się kupi są objęte nią?

Opublikowano

Ceny zawodników tez poszybowały w górę :D

Ci co wczoraj pokupowali to dzisiaj mogą sporo zarobić 

SIF De Bruyne 190k , dzisiaj 300k na czysto 100k 

Myślałem że ceny będą dziś cały dzień spadać a tu taka kupa...

Opublikowano

Od razu jest to widoczne ze drop z paczek jest obnizony w porównaniu do tego co bylo jeszcze kilka dni temu . Ea nie sa idiotami.

A co ty myślałeś, że na czarny piątek zwiększą drop tak, żeby rynek transferowy całkowicie upadł  xD

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

A co ty myślałeś, że na czarny piątek zwiększą drop tak, żeby rynek transferowy całkowicie upadł  xD

FB FUT:

Z okazji Czarnego Piątku co godzinę coś nowego w FUT! Zwiększona szansa na zawodników „w formie”, turniej, szybkie wyprzedaże!

Więc jeszcze mogą zrobić czasowy zwiększony drop na jakiś zawodników czy drużyny, jak to miało miejsce pare dni temu na zawodników RM i Barcy. 

Opublikowano

FB FUT:

Z okazji Czarnego Piątku co godzinę coś nowego w FUT! Zwiększona szansa na zawodników „w formie”, turniej, szybkie wyprzedaże!

Więc jeszcze mogą zrobić czasowy zwiększony drop na jakiś zawodników czy drużyny, jak to miało miejsce pare dni temu na zawodników RM i Barcy. 

No niby mogą, ale pojęcie "zwiększone" jest trochę abstrakcyjne bo szansa na trafienie Ronaldo czy Messiego to nadal 0,00001%

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

DO OSOB KTORE MAJA PROBLEM Z 99 Ovr oraz 99 Fitness:

Funkcje na prawdopodobnie nei dzialala poniewaz po resecie klubu zmieniaja sie pointery. 

Wystarczy teraz wejsc w opcje w trainerze -> Main options -> zaznacz "I Restarted my FUT Club atleast once" -> Save. 

Mam nadzieje, ze teraz funkcje beda dzialac prawidlowo. :)

Teraz wszystko działa jak należy, dzięki za szybki update. W sumie nasuwa się jeszcze pytanie jak widzą to inni na ekranie ładowania, gdzie pokazywany jest skład przeciwnika. Widzą oni te zmodyfikowane wartości, czy to zostaje tylko po stronie klienta (naszej), a przeciwnik ma wczytywane dane z oryginalnej bazy kart?

Opublikowano

Testowalem podobna funkcje w Fifie World i przeciwnik podczas ladowania nie widzial zadnej zmiany na karcie. Watpie, ze to zmienili od tamtej pory. :P

Opublikowano

Czemu za wygranie turnieju online nie dodało mi coinsów? 12k za 4 mecze piechotą nie chodzi

Jeśli używałeś Trainera to z tego co wiem są limity.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Witam.

Próbował ktoś dodawać 10mln do kariery, bo dzisiaj naszło mnie pograć i na dobry początek bym sobie dodał tylko ta opcja mi nie działa.

Trainer oczywiście spatchowany. 

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Opublikowano

Ogólnie taka rada 

Jak wypadnie wam z paczki jakiś dobry zawodnik to nie sprzedawajcie ich dzisiaj tylko poczekajcie kilka dni bo przez te paczki na black friday ceny idą ostro w dół bo paczki za 100k niedawno wyskoczyły.

Opublikowano

Ogólnie taka rada 

Jak wypadnie wam z paczki jakiś dobry zawodnik to nie sprzedawajcie ich dzisiaj tylko poczekajcie kilka dni bo przez te paczki na black friday ceny idą ostro w dół bo paczki za 100k niedawno wyskoczyły.

Tak tylko był 10 minut :D i to niby ma scrashować rynek ? 

I ceny porównując do wczoraj są wyzsze lub równe więc nie idą ostro w dół 

Opublikowano

dlaczego jak gram mecz w drafcie z trainerem, to pokazuje mi ze wygralem mecz, a potem w postepie draftu mecz jest nie rozegrany i moge go powtarzac w kółko?

Opublikowano

Witam.

Próbował ktoś dodawać 10mln do kariery, bo dzisiaj naszło mnie pograć i na dobry początek bym sobie dodał tylko ta opcja mi nie działa.

Trainer oczywiście spatchowany. 

A dzwiek aktywacji jest? Jesli tak to wejdz w finanse klubu i kasiorka powinna byc.

Opublikowano

Jak myślicie kiedy najwcześniej sprzedawać zawodników? I wie ktoś kiedy bd TOTY?

TOTY są wtedy kiedy jest gala w Zurychu. Bodajże 20-któryś styczeń.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

A dzwiek aktywacji jest? Jesli tak to wejdz w finanse klubu i kasiorka powinna byc.

dźwięk jest w finanse wchodzę, ale dalej nic ;/ 

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...