Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, 2 pytania:

1. Kupował ktoś vipa płacąc skinami z cs go? 

2. Pisząc e-maila do z wszystkimi informacjami mam pisać po Polsku czy po Angielsku, ponieważ widziałem ten trainer na zagranicznych stronach i sam już nie wiem kto te vipy ogarnia.

1373539414-U324967.png

Opublikowano

Witam, 2 pytania:

2. Pisząc e-maila do z wszystkimi informacjami mam pisać po Polsku czy po Angielsku, ponieważ widziałem ten trainer na zagranicznych stronach i sam już nie wiem kto te vipy ogarnia.

Po polsku pisz polak sie tym zajmuje 

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Po każdej aktualizacji trainer przestaje działać?

Trzeba czekać na update, zawsze był bardzo szybko, ale dajmy pawelkowi troche czasu :P kazdy ma własne życie ;d

Opublikowano

Witam, 2 pytania:

Możesz smiało pisać po polsku. :)

Po każdej aktualizacji trainer przestaje działać?

Niestety tak.

UPDATE - 1.0.0.5

Download - Cala Paczka:

http://www100.zippyshare.com/v/0ZKao6xZ/file.html 

Download - only .exe (to update):

https://www.dropbox.com/s/bbda9p1l6i484fu/Fifa%2016%20Trainer.exe?dl=0 

VirusTotal:

https://www.virustotal.com/pl/file/4c0995cbf8b6c20cb114743702f91d4be6380f1e38a52c7874a1b6783ed4881d/analysis/1448579075/

DO OSOB KTORE MAJA PROBLEM Z 99 Ovr oraz 99 Fitness:

Funkcje na prawdopodobnie nei dzialala poniewaz po resecie klubu zmieniaja sie pointery. 

Wystarczy teraz wejsc w opcje w trainerze -> Main options -> zaznacz "I Restarted my FUT Club atleast once" -> Save. 

Mam nadzieje, ze teraz funkcje beda dzialac prawidlowo. :)

Opublikowano

Jeśli próbowałem rozegrać mecz offline, dodało mi wynik ale po rozłączeniu wyrzuciło z FUTa, co robię źle? Opcja "online" była odznaczona

Opublikowano

Działa Wam trainer?

@Pawellek
Odpalam i wyskakuje mi, że niezaufany wydawca, blablabla, klikam Uruchom mimo to i niby ładuje, ale nie odpala trainera. Przed update'em działało.

Opublikowano

Jeśli próbowałem rozegrać mecz offline, dodało mi wynik ale po rozłączeniu wyrzuciło z FUTa, co robię źle? Opcja "online" była odznaczona

Trainer nie do konca dziala w trybach FUT single player. Owszem, mozna go tam używać, ale jest to dużo bardziej czasochłonne i mniej efektywne. O ile dobrze pamietam to taki mecz musi trwać miał miał minimum 8 minut ( czas rzeczywistego, nie tego w grze :p).

Działa Wam trainer?

@Pawellek

Odpalam i wyskakuje mi, że niezaufany wydawca, blablabla, klikam Uruchom mimo to i niby ładuje, ale nie odpala trainera. Przed update'em działało.

Uruchom jako administrator i ewentualnie wyłącz antywirus.

Opublikowano

No tak, wina antywirusa, a raczej funkcji Deep Screen; dodałem wyjątek i jest git. Jeszcze mam pytanie, co konkretnie robi opcja restartowania klubu w ustawieniach? Wcześniej tego nie było (chyba).

Opublikowano

No tak, wina antywirusa, a raczej funkcji Deep Screen; dodałem wyjątek i jest git. Jeszcze mam pytanie, co konkretnie robi opcja restartowania klubu w ustawieniach? Wcześniej tego nie było (chyba).

Napisalem przeciez. :P

DO OSOB KTORE MAJA PROBLEM Z 99 Ovr oraz 99 Fitness:

Funkcje na prawdopodobnie nei dzialala poniewaz po resecie klubu zmieniaja sie pointery. 
Wystarczy teraz wejsc w opcje w trainerze -> Main options -> zaznacz "I Restarted my FUT Club atleast once" -> Save. 
Mam nadzieje, ze teraz funkcje beda dzialac prawidlowo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...