Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja z dwoma pytaniami do Was. 

Czy da się jakoś uniknąć tych przycinek gry po trwającym w nieskończoność wyszukiwaniu przeciwnika? Jest to naprawdę irytujące, często po włączeniu gry zdążę zagrać jeden mecz lub nawet nie i już trzeba restartować program. 

Druga sprawa dotyczy przyjemniejszego aspektu gry od EA, czyli otwierania paczek. Otwieracie tylko z draftu czy też ze sklepu? Warto inwestować do końca w draft, czy może np. gracie sezony FUT i na dwa/trzy zdobyte mistrzostwa w pierwszej lidze pozwalacie sobie na jeden draft?

Ja osobiście grałem do tej pory drugą metodą, tzn. kilka mistrzostw i jeden draft. Jak na razie raz trafiłem coś naprawdę mega i był to Zlatan. Grając w ten sposób w niecały tydzień zdobyłem milion monet i nie wiem, czy to dobry wynik czy może taki sobie.  

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich udzielających się w tym wątku. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, ja z dwoma pytaniami do Was. 

Czy da się jakoś uniknąć tych przycinek gry po trwającym w nieskończoność wyszukiwaniu przeciwnika? Jest to naprawdę irytujące, często po włączeniu gry zdążę zagrać jeden mecz lub nawet nie i już trzeba restartować program. 

Druga sprawa dotyczy przyjemniejszego aspektu gry od EA, czyli otwierania paczek. Otwieracie tylko z draftu czy też ze sklepu? Warto inwestować do końca w draft, czy może np. gracie sezony FUT i na dwa/trzy zdobyte mistrzostwa w pierwszej lidze pozwalacie sobie na jeden draft?

Ja osobiście grałem do tej pory drugą metodą, tzn. kilka mistrzostw i jeden draft. Jak na razie raz trafiłem coś naprawdę mega i był to Zlatan. Grając w ten sposób w niecały tydzień zdobyłem milion monet i nie wiem, czy to dobry wynik czy może taki sobie.  

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich udzielających się w tym wątku. 

1. Nie da się uniknąć, ja szukam przez 10 sekund i anuluje, czasami i tak się zacina.

2. Tylko z draftów. Od kilku dni jest zadziwiająco dobry drop z paczek, ale wcześniej nie opłacało się kupować paczki za np. 35k bo masz z tego 2,5 drafta i lepsze paczki. 

3. Ja gram tylko drafty i wychodzę na +

Opublikowano

Ile trzeba odczekać, żeby móc zagrać 3 draft? Bo jak wiadomo przy trzecim drafcie wyrzuca z serwerów EA :/

Nie, jak odczekasz godzinę od poprzedniego to możesz grać 3.

Ja codziennie gram 3 drafty co godzinę i nie wywala. ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

^
Samo się rozłączy. Strzel samobója albo oddaj strzał, daj przeciwnikowi strzelić i automatycznie zostaniesz rozłączony.

Opublikowano

Serwery EA nie wytrzymują.. Wczoraj wywaliło mnie 10 razy na 2 kontach.. Chociaż tyle, że w czwartek trafiłem Messiego a w sobotę SIF Neymara :D

Dziwne rzeczy się dzieją. Na jednym koncie na 16 meczów wywaliło mnie w 3.. Na drugim rozegrałem bez problemu 15..

Edit. Już jest wszystko w porządku.

Opublikowano

jak rozłączać mecze nie mając VIPa?

Możesz wykopać piłke za linie czy coś, ale polecam kupno vipa ;)  Twórca odwalił kawał dobrej roboty a vip to tylko 20zł i można płacić PSC który jest w prawie każdym sklepie.

Opublikowano

K.rwa, ludzie, opamiętajcie się! Nie wystawiajcie coinsów po 1,40 czy 1,60, trzymajcie cenę, bo poleci "na łeb na szyję". Nie będę wymieniał z nicków, ale niektórych z tego tematu chyba trochę... ekhm...

Opublikowano

Muszę napisać bo szlak mnie trafia ludzie. Coinsy po 1.40 ? Serio? Jak będziecie tak dropować to za chwilę będzie 50 gr .... Co do dropów u mnie właśnie dzisiaj się poprawił i 2 x aguero boatengi i inne .Ale jeszcze nigdy nie trafiłem mess i cr7 może dzisiaj ? Do wieczora daleko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...