Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie prowadze szczegółowych statystyk. :P

Moge powiedziec tylko, że od ~20 września do dziś zostało zarejestrowanych ~3350 kont. Ale na 311 kont nikt nigdy się nie logowal.

Opublikowano

Czy  tylko ja tak mam, że od ostatniej aktualizacji nie trafiłem nic lepsze go w paczce niz grajek za max 20k ???

Ja dzisiaj inform Müller i Hazard wiec leci normalnie.

Opublikowano

Ehh a u mnie samie smieci kilka dni, może jakiś limit przekroczyłem? Jak losujecie? W grze czy na webb?

Nie ma znaczenia jak losujesz, gdzie losujesz, czy wszystkie naraz paczki czy pojedynczo co 5min... to nie ma znaczenia.

Czasem coś poleci, czasem nie poleci... czysty los na który nie ma recepty 

Opublikowano

Mam pytanie, czy przy używaniu trainera w drafcie dodając sobie tylko gole, byleby awansować przynajniej do finału i grając normalnie przeciwnik to widzi? :D Bo fajnie jest pograć draft tylko lipa czasem wtopić 15k w 2 meczu. A tak zawsze można fajnie nafarmić paczek na otwieranie w czasie nowego TOTW. Polecam otwierać w środy, np. wczoraj były 2 drużyny tygodnia w paczkach naraz  :yay:

Opublikowano

Mam taki problem że gram mecz dodaje sobie gola i po jakichś 30 sekundach wyskakuje brak połączenia i wywala mnie do menu i zalicza mi porażkę. Coś robię źle ?

Opublikowano

Jak już sprzedajecie monety na allegro to nie schodzcie z ceny poniżej 2zł za 10 000 :) Karmicie tylko handlarzy :)

Dokładnie, stado mułu po prostu ;d kazdy chce na siłe miec najniższą cene i schodza z tygodnia na tydzien tak nisko że zatrzymam się na 50gr za 10k niedługo 

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, zresztą mmoga obniżyła cenę skupu o 1 euro za 10k i teraz wszystko ruszy w dół. Kup  sobie 4 konta albo zrób 10 na ps4 :).

Opublikowano

Handlarze już się rozbestwili i skupują po 1,1zł - 1,2zł (a wiem od nich że niektórzy ludzie z tego wątku im za tyle sprzedali bądź sprzedają), ale w chwili obecnej tak niskich ofert sprzedaży na allegro nie widzę. 

A jak ktoś za tyle im sprzedaje to chyba serio jest cymbałem :D

ps.

Jakiś czas temu napisał do mnie jeden z handlarzy i chciał skupić coinsy właśnie w takiej cenie jak podałem wyżej. Jak mu odmówiłem to się oburzył i napisał że i tak kupi od kogoś innego, a frajerom na swojej stronie sprzeda po 10zł za 10k. 

Opublikowano

no właśnie nie ma komu sprzedawać tych coinsów bo handlarze chcą 140 zl albo mniej .... jak ktoś chce kupic coinsy to napisać pw do mnie :D

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, zresztą mmoga obniżyła cenę skupu o 1 euro za 10k i teraz wszystko ruszy w dół. Kup  sobie 4 konta albo zrób 10 na ps4 :).

Okej tylko tam tracisz cene zawodników, czyli jak kupujesz u nich 100k to tracisz ~10k za zawodnika, już nie mówię jak kupujesz u nich 1m to ta cena nie jest tak atrakcyjna. 

Opublikowano

Hejo mam pytanie, kupiłem sobie ostatnio battlefielda i czy gdy dostane bana za trainera/sprzedaż monet to czy bf też poleci czy tylko fify?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...