Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy da się w ogóle korzystać z trainera w wersji free, żeby nie wywalało z FUT? Bo po dodaniu bramek za chwilę wyrzuca nie tylko z meczu ale i z całego FUT. Potrzebuje tylko coinsy do stworzenia idealneo teamu :D

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbym wystawiał po 1,40 to bym nie kupił ps4 i monitora :) MMoga teraz skupuje po 3,22 euro, nie wiem jaki sens jest wystawiać na allegro w takich cenach i to w promowanych, oni jeszcze dają ci grajka np. Valbuene ifa itp jak dobrze się trafi.

Pisząc tego posta wypadł mi Lewy, fajnie 3 raz od premiery :)

To żałuj że przed 19 wypadł, bo dostanie dzisiaj nowego IF :D 

Opublikowano

Czy miał ktoś taki problem, żę po użyciu trainera następny mecz zaczyna się z wynikiem np. 0-5 dla przeciwnika?

Opublikowano

^Zapewne nie wyłączasz F2 lub F1 po pierwszym meczu i potem jak zmieniasz strony w kolejnym meczu, dodaje bramki dla przeciwnika. Wyłączaj po meczu i włączaj przed.

Opublikowano

Serio aż tak wam lecą te zawodnicy z tych paczek ?

Wygrałem trochę tych draftów  mam trochę tytułów i wgl ale szczerze mówiąc to nikogo powyżej 50 k nie trafiłem... jak wy to robicie ? 

Opublikowano

Niektórzy. Ja najdroższego trafiłem Ibrę zwykłego za 300k. A recepty nie ma na to "jak to robić". Trzeba mieć szczęście, które jak widać niektórzy tutaj mają :)

Opublikowano

Niektórzy. Ja najdroższego trafiłem Ibrę zwykłego za 300k. A recepty nie ma na to "jak to robić". Trzeba mieć szczęście, które jak widać niektórzy tutaj mają :)

No ja sobie lubię zapisywać niektóre rzeczy i tydzien temu w czwartek:

- Lewandowski 87 (Bayern) = 125.000
- Lacazette IF 85 (Lyon) = 345.000
- Iniesta 88 (Barcelona) = 60.000
- Hazard 89 (Chelsea) = 320.000
- Aguero 87 (Man City) = 370.000
(po prawej napisałem za ile poszły karty na rynku)
ponad milion w jeden dzien :P było dobrze
Opublikowano

Serio aż tak wam lecą te zawodnicy z tych paczek ?

Wygrałem trochę tych draftów  mam trochę tytułów i wgl ale szczerze mówiąc to nikogo powyżej 50 k nie trafiłem... jak wy to robicie ? 

Trzeba mieć Pare kont w sumie to najlepszy rezultat bo czasem caly dzien nic nie leci jak wczoraj u mnie , i przeszedłóem na 2 konto po czym trafiłem neymara IF 90 overal a potem hazarda tak wiec , zainwestowałem w 2 konto i juz dawno sie zwrociło :P

Opublikowano

Tak jak już mówiłem z własnego doświadczenia jest moment że leci a później posucha :) Ja tak miałem we wtorek 3 x aguero 2 x lewy i inne. Zarobek dzienny ok 1.4 miliona :) A wcześnmiej tydzien cały to może z 300 k zarobilem.

Opublikowano

wywaliło mnie dzis w 8 meczu.... 9 mecz tez wywala zmienili cos ???

godzina minela od pierwszego meczu dalej wywala xD

EDIT; chyba ze istnieje szansa ze zmienili ze po rozegraniu 75 meczow teraz tez wywala z futa bo troche wczoraj cisnalem ale nie zrobilem 75 meczow

Opublikowano

wywaliło mnie dzis w 8 meczu.... 9 mecz tez wywala zmienili cos ???

godzina minela od pierwszego meczu dalej wywala xD

EDIT; chyba ze istnieje szansa ze zmienili ze po rozegraniu 75 meczow teraz tez wywala z futa bo troche wczoraj cisnalem ale nie zrobilem 75 meczow

Ja od rana normalnie za chwilę cisnę ostatnią serie draftów i 75 meczy

Opublikowano

mnie dalej wywala z ultimate cos sie zrypało

Teraz gram na 2 koncie i nic nie wywala, coś musiałeś pokręcić z godzinami gry. 

Ale zawodników mi wyszukuje jednego na pare minut......

Opublikowano

Ceny lecą łeb na szyję. Dzisiaj trafiłem dwa razy Naldo 85, to sprzedali się po 12k.....śmiech na sali

Teraz jak się nie trafi jakiegoś top gracza wartego około 100k w openingu to będzie ciężko żeby zarobić na plus. 

Ale jakby nie patrzeć te spadające ceny czy taniejący piłkarze to wszystko wina trainerowców czyli nas :D

Bo im więcej wszystkiego na rynku tym wszystko tanieje. Do momentu aż nie polecą bany to wszystko będzie taniało i leciało w dół. Taka prawda niestety 

Opublikowano

Kryb17 jeśli tu jesteś, to jaki sens ma wystawianie coins za 1.30zł, i ty na tym tracisz i każdy z tego forum. Więcej dostaniesz u pierwszej lepszej firmy i sprzedasz to szybciej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...