Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HoofP
Ban za trainerowanie/sprzedawanie jest na całe konto Origin. A co za tym idzie, tracisz dostęp do wszystkich zakupionych gier na tym koncie.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Degonss
Używaj przecinków, bo ciężko zrozumieć Twoje wypowiedzi.
Jeśli chodzi Ci o to, że dostajesz bana tylko na UT to zerknij na info żywcem ze strony EA: klik
Zakładam, że podstawy angielskiego znasz :)

Opublikowano

No dobrze, ale większość gier na Originie jest od EA. A kolega pytał o Battlefielda, który akurat jest grą EA.

Opublikowano

działa Wam trainer ? Kur... mi normalnie wyszukuje przeciwnika i po zatwierdzeniu wywala błąd fify że fifa.exe zostanie zamknięty

Tez mam jakiś problem, wyszukuje przeciwnika ale potem automatycznie wywala gre do pulpitu

EDIT. Juz wszystko działa... serwery fify a nie trainer sie zjebały 

Opublikowano

Tez mam jakiś problem, wyszukuje przeciwnika ale potem automatycznie wywala gre do pulpitu

EDIT. Juz wszystko działa... serwery fify a nie trainer sie zjebały 

Mi tez wywala fife oO

Opublikowano

To pewnie problem przez jakas aktualizacje bo znowu miałem jakąś aktualizacje składów itd... wprowadzają głupoty jak inny wygląd paczek a rozwalają 500 innych rzeczy

Zamiast naprawić problem z szukaniem przeciwnika który się buguje gdy resetujemy szukanie to mają wyjebane na wszystko

Opublikowano

EA czy po tej aktualizacji nie będzie zawieszało fify i będą leciały lepsze dropy z paczek ?

EA: 52e6320f1a5581_43297670.png

Akurat dropy są bardzo dobre, wczoraj z dropow byłem 1mln 200tys coinsów na plus ;) (w jeden dzien 1,2mln)

Na 2 koncie nie mam w ogole problemów z fifą, wszystko działa, zobaczymy jak to się potoczy! 

Pytanie z innej beczki do ludzi którzy dokupili 2 fife, jaki czas czekaliście na odblokwoanie Web appa? ja mam konto z 3 tygodnie, ale tydzien temu zalogowałem się pierwszy raz na web app i do dzis na markecie mam cos takiego: http://screenshooter.net/102662173/bbvjymp  

Opublikowano

Lol na ps4 też fifa crashuje po znalezieniu gracza co za czopki z Ea. 

Żeby odblokować konto webapp musisz na nim grać, najlepiej zrobić zadania menedżera wszystkie i po jakichś 3 dni się odblokuje.

Opublikowano

No rzeczywiście wywala, ale mnie 'tylko' tak co 5-6 meczów :) Jak stroje wybieram to ciach, program przestał działać. Ehh...

Opublikowano

Mnie w sezonach online nie wywala, ale w draftach za każdym razem "program przestał działać"

Juz chyba dziala ok wszystko bo mialem kolejna aktualizacje skladow

Opublikowano

Mnie w sezonach online nie wywala, ale w draftach za każdym razem "program przestał działać"

Juz chyba dziala ok wszystko bo mialem kolejna aktualizacje skladow

Jeśli EA cos naprawiło to zapiszcie date w kalendarzu i podziwiajcie przez reszte życia....  Brawo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...