Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedałem mmoga na próbę wczoraj 200k coinsów. 

Dostałem 27 zł czyli wychodzi 13,5zł za 100k. Tansakcja trwała może 1 minute. Bez stresu i kupowania 20 zawodników po 10k. 

Więc Panie kryb17 zamiast na allegro sprzedawać po 13zł/100k możesz na mmoga sprzedać wszystko od ręki za 13,5zł/100k

Opublikowano

@Jackowaty22

Dzięki za cynk! Do tej pory sprzedawałem coinsy sprzedawcom z allegro, ale ostatnio płacą 12zł za 100k + trzeba doliczyć pokrycie prowizji allegro (wolę przez allegro, bo inaczej pewnie by mnie oszukali). 

Do tego tam trzeba było pokryć koszt zakupu IFa oraz prowizję EA a tu nie trzeba co jest o wiele lepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

można na PC mieć dwa kluby lub dwa konta przy jednym kluczu FIFY ? 

ogólnie w następny Piątek jest Black Friday czyli będą paczki za 100k i 50k więc ceny nieźle spadną 

Opublikowano

można na PC mieć dwa kluby lub dwa konta przy jednym kluczu FIFY ? 

ogólnie w następny Piątek jest Black Friday czyli będą paczki za 100k i 50k więc ceny nieźle spadną 

Wydaje mi się że od pewnego czasu jest Black Week :D

Opublikowano

Złapać to Cię mogą w przyszłym roku po złożeniu deklaracji. Ale i tak to jest raczej mało możliwe. 

Wtedy kiedy rozliczaja za rok tak ? Mi sie nie wydaje bo musza mieć wyciagi z allegro i udowodnione trasakcje 

Opublikowano

Wystarczy zglosic takowa sprawe do US, nawet anonimowo mozna. Oni wtedy zajmuja sie ta sprawa, Allegro ma obowiazek przekazac wszystkie aukcje danego uzytkownika - kilka lat wstecz musza trzymac wszystkie transakcje, wiec trudno nie jest dla US.

Opublikowano

Wystarczy zglosic takowa sprawe do US, nawet anonimowo mozna. Oni wtedy zajmuja sie ta sprawa, Allegro ma obowiazek przekazac wszystkie aukcje danego uzytkownika - kilka lat wstecz musza trzymac wszystkie transakcje, wiec trudno nie jest dla US.

W sumie wątpie ze zajma sie tak tobą o.O chyba że nie pracuejsz z 2 lata i czerpiesz kase tylko z internetu :P a Wy płacicie podatek hahha :P?

Opublikowano

W sumie wątpie ze zajma sie tak tobą o.O chyba że nie pracuejsz z 2 lata i czerpiesz kase tylko z internetu :P a Wy płacicie podatek hahha :

Ogólnie wszystko jest możliwe, w Polsce to nigdy nic nie wiadomo, ktoś zawistny zawsze może podpierdzielić  "polaczkowść"  :lenny:

Opublikowano

Mozesz sie przekonac ;-). Nie masz firmy nie sprzedajesz, proste :)

Krysek , ja tu nie pytałem złosliwie , ja wiem jak w Polsce jest niestety my jako siła robocza tzw"niewolnicy" nie możemy nic na własna ręke niby demokracja i tak gwałca czlowieka..

Ps .Już nie sprzedaje przez allegro.

Patrzcie na gościa nie wiem kto to z forum ale uwaza sie za czystego haha ( co za opis )

http://allegro.pl/fifa-16-pc-ultimate-team-10-000-coins-i5809379666.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...