Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzice fife ci kupili to poproś ich zeby tez konto ci do BIZNESU udostepnili. Tylko nie zapomnij się z urzędem skarbowym rozliczyć jak już sprzedasz te coinsy.

Musiałby przekroczyć 3k zł kwoty wolnej od podatku. Ale o tym nie napiszesz bo musisz go postraszyć US. Jak zwykle wychodzi cebula z polaczków

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musiałby przekroczyć 3k zł kwoty wolnej od podatku. Ale o tym nie napiszesz bo musisz go postraszyć US. Jak zwykle wychodzi cebula z polaczków

Jaka cebula? Napisalem to dla beki ze wzgledu na jego posty w ktorych ciagle pyta gdzie sprzedac coinsy. Wyluzuj Europejczyku

Opublikowano

Działa wam trainer? Odpalam i wyskakuje okienko, że przestał działać, za 10x nieraz się włączy, ale wpisze pasy i stoi na logowaniu.

wszystko hula jak należy, oprócz dropu z paczek :D

Opublikowano

Ktos z tutaj zgromadzony ma problemy z dzialaniem hotkeysow pod klawiszami numerycznymi (NUM 1, NUM 2 itp.)? Potrzebuje kogos takiego do znalezienia przyczyny problemu. Od razu najlepiej piszcie PM, ewentualnie na FB.

Opublikowano

Na ps4 to się 2k euro przekracza ^^

Opublikowano

No i dziś sprawdziłem teorie że reset następuje zawsze po 2giej w nocy i jest to nie prawda. Po 2 w nocy rozegralem jednego drafta, poszedlem spac, wstalem i kolo 12 zacząłem draftować, rozegrałem 6 kolejnych draftow, czyli łącznie 9draftów i teraz za kazdym razem wywala, wiec teoria że reset następuje zawsze o 2giej w nocy jest nie do końca prawdziwa, coś sie dzieje z limitem ale nie resetuje sie, bo powinienem moc zagrać 18 draftów, jednak rozegrałem 9 i teraz kazdy mecz to "wygląda na to że rozłączyłeś się ze swoim przeciwnikiem" ;) czyli nie wiem o co tu chodzi, ale wiem że jak czekałem równe 24h od pierwszego meczu (czyli zaczynając w poniedziałem o 12:00, następnego dnia zaczynałem znowu o 12:00) to wszystko śmigało jak trzeba ;)

Opublikowano

Gdy w drafcie wyszukujecie przeciwnika i klikniecie przerwij to też zawiesza wam fife ? Mogłoby to EA naprawić...

Mam to samo zacina mi fife po czym nie da sie nic zrobic trzeba wyjsc z gry i właczyc od nowa ...

Opublikowano

Gdy w drafcie wyszukujecie przeciwnika i klikniecie przerwij to też zawiesza wam fife ? Mogłoby to EA naprawić...

Ten problem jest od ostatniej aktuailzacji, ea pewnie tego nie naprawi bo.. to ea :)

Opublikowano

Mam to samo zacina mi fife po czym nie da sie nic zrobic trzeba wyjsc z gry i właczyc od nowa ...

Mi nawet zacina jak paczki chce otwierać.

Opublikowano

kur... lece kontrakty botem na weeb appie i mi wywala błąd w pewnym momencie od strony weeb appa i musze stronę odświeżyć i dalej moge lecieć, też tak macie ? Bo to troche utrudnia, jeśli  dałoby sie jakoś to wyeliminować to można by było robić 60kontraktów przez 7min.

Opublikowano

kur... lece kontrakty botem na weeb appie i mi wywala błąd w pewnym momencie od strony weeb appa i musze stronę odświeżyć i dalej moge lecieć, też tak macie ? Bo to troche utrudnia, jeśli  dałoby sie jakoś to wyeliminować to można by było robić 60kontraktów przez 7min.

Jakie kontrakty botem ?

Opublikowano

Pewnie jakiś czasowy ban, ja dostawałem nawet jak w grze wystawiałem po 200 coins szybko i tak po 300-400 sztukach nie mogłem wystawiać przez godzine. Ea to paranoiki  i idioci, ludzie i tak będą bocić przy tych ich zabezpieczeniach z dupy.

Opublikowano

wy też tak macie po dzisiejszym patchu że szuka wam przeciwnika i fifa sie buguje? bo ja szukam przeciwnika i juz 7 razy sie zbugowala fifa a 2 razy mi tylko wyszukalo przeciwnika

Opublikowano

wy też tak macie po dzisiejszym patchu że szuka wam przeciwnika i fifa sie buguje? bo ja szukam przeciwnika i juz 7 razy sie zbugowala fifa a 2 razy mi tylko wyszukalo przeciwnika

To samo :PP

Opublikowano

Jakie kontrakty botem ?

no na weeb app żeby nie sprzedawać wszystkich kontraktow ręcznie tylko automatycznie mi sie wystawia za taką kwotę jaką chce ;) Bo tak 70x klikać i wpisywać to troche nudne, wolałem to zautomatyzować ;)

Opublikowano

Zbyt dużo osób chce się zalogować jednocześnie i chyba troche hosting nie wyrabia. Jutro zrobie maly update trainera aby byla mozliwosc korzystania z niego nawet w godzinach szczytu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...