Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kryb17 jeśli tu jesteś, to jaki sens ma wystawianie coins za 1.30zł, i ty na tym tracisz i każdy z tego forum. Więcej dostaniesz u pierwszej lepszej firmy i sprzedasz to szybciej...

Ceny coinsów poszły ostro w dół. Firmy teraz płacą 12zł za 100k.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo Naldo trafiłem i jeszcze niedawno go sprzedałem za ok 25k a teraz dobrze jak za 12 pójdzie. Cech identycznie, ostatnio za ok 25k sprzedałem a teraz za 9,5k nie chce pójść. Ogólnie słabe karty się trafiają, tyle, że ja mało gram... ok 5 draftów dziennie a też codziennie nie gram.

Opublikowano

Kryb17 jeśli tu jesteś, to jaki sens ma wystawianie coins za 1.30zł, i ty na tym tracisz i każdy z tego forum. Więcej dostaniesz u pierwszej lepszej firmy i sprzedasz to szybciej...

Nie martw sie ja już sprzedalem swoje , a ty sobie trzymaj swoje ceny i czekaj aż ci konto zbanują albo ceny spadna ponizej 1 zl. Nie rozumiem co mam tracic, zaraz to ty bedziesz stratny.

Opublikowano

Nie martw sie ja już sprzedalem swoje , a ty sobie trzymaj swoje ceny i czekaj aż ci konto zbanują albo ceny spadna ponizej 1 zl. Nie rozumiem co mam tracic, zaraz to ty bedziesz stratny.

Stratny to ty jesteś , wlasnie moga tobie zbanować ,ale klase dzis pokazałeś lepiej do firm sprzedaj a nie pierdolisz ceny na allegro ,

Opublikowano

Stratny to ty jesteś , wlasnie moga tobie zbanować ,ale klase dzis pokazałeś lepiej do firm sprzedaj a nie pierdolisz ceny na allegro ,

Po co jak mam od tego allegro?

Opublikowano

Nie martwie sie o twoje dla mnie mozesz sprzedawac za 50 gr czlowieku chodzi o to ze wystawisz ty za 1,30 zł a zaraz wysatwi ktos za 1,20 zł pomyśl w tej glowie , jeb... twoje sprawy chodzi o to ze zaraz bede ceny  tragiczne a ty jesteś głownym tego sprawcą

Opublikowano

@kryb17
W takich cenach jak Ty wystawiasz to sprzedałbyś firmie jakiejś, szybko i przyjemnie. I prowizji ani opłat za aukcję byś nie musiał płacić, to nie wiem czy byś nawet więcej na zarobił na czysto, a cen byś głupio nie zaniżał.

Opublikowano

Ramos(13-250k): Sprzedał się za 66k 

De Gea(11-220k): Sprzedał się za 50k 

Kros(3-65k): Sprzedał się za 20k

Dani Alves(2-50k): Sprzedał się za 14k

Aubamayang(6-110k): Sprzedał się za 28k

K***a stwierdzam że ceny teraz tak spadły że to jest parodia, jak tak dalej pójdzie to bez trafienia jakieś top gracza to będzie można wyjść może i to ledwo na ZERO

PARODIA !!!

Opublikowano

Spadek cen graczy jest normalny, bo jest ich coraz więcej na rynku.

@kryb17
Dziś pisałem z jedną z firm i oferowali 130 zł za milion. Jak łatwo policzyć wychodzi 13 zł za 100k :)

Opublikowano

Nie dziwne chyba że ceny zawodnikow spadają, skoro wychodzi inform czy inna odmiana karty, to zwykła zlota robi sie dużo tańsza.

Nie rozumiem natomiast spadku cen coinsów, czy Wy serio tak łatwo zbieracie milion czy dwa miliony coinsów żeby później sprzedawać to za 100zł ? Zastanówcie sie, bo z tego forum dużo osób sprzedaje, a cene tych coinsów tak naprawdę ustalamy My bo to My generujemy te coisny. Niech nikt z tego forum nie sprzedaje taniej jak 1.5-1.6zł a zobaczycie że ceny nie będą spadać. Ale jak ostatnio sprzedałem za 1.5, a po 4dniach zaledwie słysze cene 1.2zł, to łapie sie za głowę, że jakiś idiota sprzedaje to tak tanio przez co ja musze schodzić z ceny i robi sie właśnie taki ruch że każdy schodzi z ceny a koleś ktory to skupuje i tak sprzeda to za tyle za ile jemu sie bedzie chciało, bo zawsze sie znajdzie ktoś kto będzie chciał kupić, ale sprzedawać nie musi nikt ;) Dlatego na allegro wystawiajcie po 1.8-1.9 wtedy na czysto będzie 1.6, a firmom mówcie po 1.5 najtaniej. No chyba że lubicie być dymani bez mydła, to szerokiej drogi :)

Opublikowano

Bede miał ubaw jak poleci fala banów .

No to bedziesz miał bo ty tez dostaniesz , a filozofa umiesz kropić nie wiem wgl ty z czego sie smiejesz? Pokazałeś  jak ceny ida w dól wystawiając 1,30 wczoraj na allegro z tego sie Ciesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...