Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też mam zacinki fify i trzeba restartować, naprawili pokazywanie twarzy na kartach a zjebali 10 innych rzeczy, eh.

No dokładnie, szukam przeciwnika i jak wyłączam szukanie by to zresetować to sie fifa zacina i trzeba resetować gre

Opublikowano

Ten patch ubił całkowicie okazje, teraz nie da się kupować zawodników po zaniżonych cenach. Zabili całkowicie trade, pozostaje tylko puścić 10 razy więcej botów na webappie i ciułać te 10% zysku. Ale to są idioci, zamiast zmniejszyć ruch na serwerach to sobie go zwiększą. Co do trainerowania to idzie jak burza, standardowo :).

Fifa nie lubi natów, firewalli, wifi i jak wam długo szuka to problem może być po tej stronie. 

Opublikowano

Czy to normalne że za każdym razem jak się przelogowuje z konta na konto to musze wpisywać kod bezpieczeństwa z meila?

Opublikowano

Tak, wkurzające ale trzeba. Próbowałem robić kopie folderów itp ale origin zapisuje gdzieś w rejestrze bo np na innym systemie już nie trzeba. Możesz próbować się męczyć z sandboxie ale to już jest zakręcone i origin głupieje, udało się mi co prawda uruchomic dwie fify na jednym kompie ale w grze zalogogwane jest tylko to konto które było pierwsze.

Mam chyba miniczita na ps4, zauważyłem że mnie rozłącza tak jak na trainerze jak ściągam CODa torrentem, muszę tylko szybko gola strzelić bo mecz niezaliczony przy remisie czy porażce. Podejrzewam że sieciówka pod którą jest podpięta konsola nie wyrabia i gubi na ułamek sekundy połączenie.

Opublikowano

Czy to normalne że za każdym razem jak się przelogowuje z konta na konto to musze wpisywać kod bezpieczeństwa z meila?

Wyłącz sobie kod bezpieczeństwa w opcjach ale wtedy nie będziesz mógł korzystać z webapp'a.

Myślałem że dzisiaj już będzie normalnie, ale nadal często zacina się fifa przy szukaniu przeciwnika, przed patch'em nie było takiego problemu, mam nadzieje że wprowadzą jakiś hotfix.

Opublikowano

Wyłącz sobie kod bezpieczeństwa w opcjach ale wtedy nie będziesz mógł korzystać z webapp'a.

Myślałem że dzisiaj już będzie normalnie, ale nadal często zacina się fifa przy szukaniu przeciwnika, przed patch'em nie było takiego problemu, mam nadzieje że wprowadzą jakiś hotfix.

Tak tak... EA wprowadzi coś co umili gre :D Nie licz na to.

Gram w fife od fify 13 i NIGDY nic nie poprawili na dobre

Opublikowano

Panowie, przeciwnika wyszukuje mi normalnie, ale czy tylko mi ostatnio na przestrzeni czasy dosłownie NIC nie leci w paczkach? W ostatnim 1,5 tyg wyleciał TYLKO Toure. Nic więcej. A były paki za 35k, dużo za 50k i parę za 100k i nic.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Panowie, przeciwnika wyszukuje mi normalnie, ale czy tylko mi ostatnio na przestrzeni czasy dosłownie NIC nie leci w paczkach? W ostatnim 1,5 tyg wyleciał TYLKO Toure. Nic więcej. A były paki za 35k, dużo za 50k i parę za 100k i nic.

Mi wczoraj Bale poleciał, więc drop jest normalny.

Opublikowano

3 dni temu Aguero

wczoraj Ibra

Dzisiaj Lewandowski

heh ostatnio leci aż za dobrze :)

Opublikowano

Ja w weekendy nie otwieram paczek bo lecą mi same syfy.

To nie ma chyba nic do tego czy jest weekend czy nie... zauważyłem że są dni w których leci a sa takie w których nawet zawodnik za 20k nie wypadnie.

Nie wiem od czego to jest zależne ale wiem jedno... paczka sprzed sekundy: http://screenshooter.net/102662173/gxygtan

Opublikowano

Mam problem, zagralem dzisiaj 7 draftow(ostatni kolo 2h temu). A teraz wyrzuca mnie po meczu z ultimate teama i zalicza porazke , ktos wie o co moze chodzic?

Na prawde ludzie, czytajcie wątek zanim coś napiszecie :/ o tym było już kilka razy

Opublikowano

Ea ma jakiegos antycheata bo z tego co mi wiadomo to raczej nie? I ile wy rozgrywacie dziennie meczy na trainerze z tą funkcją rozłączania?

Opublikowano

Ea ma jakiegos antycheata bo z tego co mi wiadomo to raczej nie? I ile wy rozgrywacie dziennie meczy na trainerze z tą funkcją rozłączania?

Nie, nie ma. Ich jedyne zabezpieczenie to chyba jakis student ktory sprawdza recznie konta w sobote na kacu.

Opublikowano

ja mam to samo dzisiaj zagrałem 9 spotkań w drafcie, a już przy 10 wywaliło mnie, czekałem 2 godz. i dalej jest to samo od razu przy pierwszym meczu mnie wywala, limity znam i nie przekroczyłem ich co jest do k..... nędzy ?

Opublikowano

Czytam watek , znam limity, nie przekroczylem ich a mimo to wywala mi futa i zalicza odlaczenie sie od meczu ...

A tu Cie zaskocze bo ja miałem ten sam problem i opisałem go tu i został rozwiązany :)

Opublikowano

A ile meczy rozgrywacie na trainerze. Wiem ze jest ten limit. Chodziło mi o to czy wy gracie te 15 meczy na godzine z trainerem minie godzine to kolejne. Bo ja gram 3 mecze na trainerze i 2 normalnie ale zaczyna mnie to denerwowac bo wiadomo zarabianie coinsów w fifie jest tragiczne. I jak dowiedziałem sie ze Ea nie ma antycheata to odrazu pomyślałem o graniu np 10 meczy na godzine na trainerze ;p. Mój kolega sprzedaje coinsy i on gra po 10 sezonów w 1 lidze i zdoby mistrzostwa i wszystko na trainerze i bana do dzisiaj nie ma ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...