Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego tacy na giełdę nigdy nie wejdą :) To przez te dropy. Same kozaki lecą. Pytanie tylko czy ceny zawodników pójdą kiedyś w gorę. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się że dopóki nie poleci jakaś większa liczba banów co spowoduje że liczba coinsów na rynku zmaleje. To cena już tylko będzie szybować w dół. Tylko pytanie jest na jakim poziomie się zatrzyma. 

Widząc że teraz coinsy na draftach robi duża liczba ludzi(zwykli gracze którzy chcą coś sobie zarobić, a nie firmy) to wydaje mi się że cena spaść może bardzo i to bardzo nisko. 

Opublikowano

Panowie, gdyby zebrać ludzi z tego forum, można by skupować wszystkie coinsy po niskich cenach i zrobić monopol po wyższej cenie ;)

Opublikowano

K.rwa, ludzie, opamiętajcie się! Nie wystawiajcie coinsów po 1,40 czy 1,60, trzymajcie cenę, bo poleci "na łeb na szyję". Nie będę wymieniał z nicków, ale niektórych z tego tematu chyba trochę... ekhm...

Nic z tym nie zrobisz. Z fifie world bylo to samo, zawsze się znajdzie janusz biznesu który te coinsy będzie wystawiać za bez cen.

Ale to jest zepsucie gry? Po co tak robić. To jest bez sensu

Gdyby panowie z EA chociaż w połowie przejęli by się tym problemem tak samo jak Ty, to wszystkim żyło by się lepiej. Cena gry z roku na rok idzie w górę i pewnie za 2-3 lata będzie trzeba za ten polprodukt płacić tyle samo co za wersje na konsole. Juz chyba fifa world była bardziej udana od tego. Ale niektórzy to chyba lubia jak się ich rucha w dupe i jak widac jeszcze proszą o więcej. ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co wystawiać na allegro w takich cenach coinsy, zamiast napisać do jakiejś firmy i od ręki je za tyle skupią od nich.

Opublikowano

Nie rozumiem po co wystawiać na allegro w takich cenach coinsy, zamiast napisać do jakiejś firmy i od ręki je za tyle skupią od nich.

Jeszcze musza opłacić prowizje na allegro :D najlepsi sa ci co wystawiają za 1,30/1,40 małe ilosci np 500k i płacą 12zł by być w promowanych aukcjach :D przeciez oni prawie nic nie zarobią ^^ jaki muł trzeba mieć w głowie  

Opublikowano

Porażka. Ja dziś kupiłem 100k na allegro, za 1,40 od 10k. Wystawię drożej. Jakby każdy tak zrobił to takie oferty w mig by znikały i cenę byśmy utrzymali. Tylko trzeba by zgrania do tego.

Ale niektórzy to chyba lubia jak się ich rucha w dupe i jak widac jeszcze proszą o więcej. ;)

Tekst dnia :)

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem 500k za 1.20 za sztuke omg :) Jak tak dalej pójdzie nie będe musiał trainerowac tylko janusze bedą bili kase :)

Wczoraj Aguero x3 jak już leci to leci :)

Opublikowano

Was też tak od niczego wywala w trakcie serii draftów z jednego meczu a potem możecie grać normalnie?

Czasami się to zdarza tak "z dupy" że rozłączy. Ale to raczej wina super serwerów EA niż trainera.

Opublikowano

Nie wiem coinsy przed tamtym weekendem chodziły bodajze po 1,70-1,80  nagle w niedziele spadly do 1,40 co to kurva ma byc! Ludzie wyluzujcie bo bd płakać jak wam drop zabiora!!

Opublikowano

Śmieszne są te wasze żale na temat cen. Myślicie że parę cebul dyktuje ceny coinsów lol.  Im więcej monet na rynku tym bardziej cena będzie spadać, jak chcecie mieć duże ceny to zablokujcie Ea webapp, wtedy wszystkie autobuyery idą do piachu. I tak dla przypomnienia w pewnym momencie  w fife 15 100k było po 3zl, tu może byc jeszcze gorzej ze względu na drafty bo limity nic nie znaczą dla dużych  graczy :)

Opublikowano

Śmieszne są te wasze żale na temat cen. Myślicie że parę cebul dyktuje ceny coinsów lol.  Im więcej monet na rynku tym bardziej cena będzie spadać, jak chcecie mieć duże ceny to zablokujcie Ea webapp, wtedy wszystkie autobuyery idą do piachu. I tak dla przypomnienia w pewnym momencie  w fife 15 100k było po 3zl, tu może byc jeszcze gorzej ze względu na drafty bo limity nic nie znaczą dla dużych  graczy :)

Wiemy już kto wystawia po 1,40 zł "duży graczu"  :D

Opublikowano

Jakbym wystawiał po 1,40 to bym nie kupił ps4 i monitora :) MMoga teraz skupuje po 3,22 euro, nie wiem jaki sens jest wystawiać na allegro w takich cenach i to w promowanych, oni jeszcze dają ci grajka np. Valbuene ifa itp jak dobrze się trafi.

Pisząc tego posta wypadł mi Lewy, fajnie 3 raz od premiery :)

Opublikowano

Jakbym wystawiał po 1,40 to bym nie kupił ps4 i monitora :) MMoga teraz skupuje po 3,22 euro, nie wiem jaki sens jest wystawiać na allegro w takich cenach i to w promowanych, oni jeszcze dają ci grajka np. Valbuene ifa itp jak dobrze się trafi.

Pisząc tego posta wypadł mi Lewy, fajnie 3 raz od premiery :)

To w sumie euro maszpo 4,25 to nawet najedno wychodzi bo 100 k skupuja po 14 zł :)

Opublikowano

Byłby ktoś zainteresowany skupieniem hurtowo 4 mln coinsów? / PC

Byłby ktoś zainteresowany skupieniem hurtowo 4 mln coinsów? / PC

po ile ? tzn "hurtowo"

Nowicjusz
Opublikowano

@up 

Jeśli ktoś chce całe 4mln to 50% taniej, ewentualnie po 100-500k-1kk. Cena do uzgodnienia na pw  

nieaktualne

Opublikowano

Ja mam tak że jak mnie wywali to wywala przez następne 3-4h :/

Ja po tym wywaleniu mogę dalej grać.. Tylko przez takie rozłączenia tracę od kilku dni coinsy..

@up 

Jeśli ktoś chce całe 4mln to 50% taniej, ewentualnie po 100-500k-1kk. Cena do uzgodnienia na pw 

Napisałem na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...