Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widocznie to przeoczylem, a wiec moglbys moze wyjasnic ja kto rozwiazac? Minely 3 godziny od ostatniego drafta i nadal mnie rozlacza z ultimate teamem. Milo by bylo jakbys mi wyjasnil o co chodzi bo przez 38 stron sie przekopywac od poczatku to troche zejdzie ;')

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bizzlle podeślij nam linka gdzie to jest opisane, nie mów ze trzeba czekać 24 godz. od ostatniego spotkania rozegranego wczoraj żeby dziś nie wywalało ? 

Opublikowano

Bizzlle podeślij nam linka gdzie to jest opisane, nie mów ze trzeba czekać 24 godz. od ostatniego spotkania rozegranego wczoraj żeby dziś nie wywalało ? 

musisz odczekać 24h od pierwszego rozegranego spotkania wczoraj.

Np: Wczoraj roezgrałem pierwszy mecz o 14:00, to dziś zaczynam gre 14:05 tak dla pewności, czyli minęło 24h i 5min... 

To kiedy skończysz trainerować nie ma znaczenia, ważne żeby minęło 24h od pierwszego zagranego meczu.

Opublikowano

musisz odczekać 24h od pierwszego rozegranego spotkania wczoraj.

Np: Wczoraj roezgrałem pierwszy mecz o 14:00, to dziś zaczynam gre 14:05 tak dla pewności, czyli minęło 24h i 5min... 

To kiedy skończysz trainerować nie ma znaczenia, ważne żeby minęło 24h od pierwszego zagranego meczu.

Precież to kłamstwo :D

wczoraj ostatni mecz zagrałem o 1 w nocy, teraz od 11 robie limit dzienny zbliżam się do 75 meczy 

Opublikowano

jeżeli to kłamstwo z tym 24 godz. odczekiwaniem to o co chodzi Bizzlle, bo jak tez wczoraj skończyłem ok 1 w nocy a dziś od 10 zacząłem i rozegrałem może z 8 draftów, ale po następnych zaczęło mnie wywalać

Opublikowano

jeżeli to kłamstwo z tym 24 godz. odczekiwaniem to o co chodzi Bizzlle, bo jak tez wczoraj skończyłem ok 1 w nocy a dziś od 10 zacząłem i rozegrałem może z 8 draftów, ale po następnych zaczęło mnie wywalać

Gdybyś uważnie przeczytał nasze poprzednie wypociny na temat limitów to byś wiedział że tak się dzieje.

Opublikowano

Wy też trafiacie jak gracie drafty na kolesia z nickiem "cris1507" ? boże co to za pojeb jest... on chyba cały dzien siedzi i szuka meczu i odrazu wychodzi przy kliknieciu "Gotowy"  od tygodni na niego trafiam i nigdy nie kliknął że chce grać tylko wychodzi i ja trace czas, no zabic takiego to mało

Opublikowano

Wy też trafiacie jak gracie drafty na kolesia z nickiem "cris1507" ? boże co to za pojeb jest... on chyba cały dzien siedzi i szuka meczu i odrazu wychodzi przy kliknieciu "Gotowy"  od tygodni na niego trafiam i nigdy nie kliknął że chce grać tylko wychodzi i ja trace czas, no zabic takiego to mało

Też na niego trafiam, ale czasami (bardzo rzadko) akceptuje mecz, wydaje mi się że ma skopanego bota, albo jest po prostu debilem :D

Opublikowano

Ciekawe jak często graliśmy między sobą tutaj z forum :)

A tak z innej beczki mam takie pytanko odnośnie działania trainera. Jeśli strzelam samobója to przeciwnik ma to spotkanie zaliczone jako wygrane? A jak rozłącze bez tego to przegrywa? Albo nie zalicza meczu?

Opublikowano

Ciekawe jak często graliśmy między sobą tutaj z forum :)

A tak z innej beczki mam takie pytanko odnośnie działania trainera. Jeśli strzelam samobója to przeciwnik ma to spotkanie zaliczone jako wygrane? A jak rozłącze bez tego to przegrywa? Albo nie zalicza meczu?

Ja raz miałVem taką sytuacje że zapomniałem włączyć trainera, nie kliknąłem F1 ani F4 i akurat przeciwnik zaczynał mecz i kopnął samobója i automatycznie rozłączyło ! zaliczyło mi wygraną 1:0 :D fart

Opublikowano

Precież to kłamstwo :D

wczoraj ostatni mecz zagrałem o 1 w nocy, teraz od 11 robie limit dzienny zbliżam się do 75 meczy 

ostatni mecz zagrałeś o 1 w nocy, a ja mówię że limit liczy sie od pierwszego meczu ;) Czyli zaczynasz np. o 12:00, to resetuje sie o 12:00 na drugi dzień, nie istotny jest ostatni mecz czyli 75-ty, tylko 1wszy który rozegrałeś ;) a jeśli nie, to dajcie info jak to jest u Was i po jakim czasie od pierwszego meczu macie reset, bo może EA zmieniła na mniejszy czas niż 24h ;)

a tak btw. gra ktoś z Was Wirtualną Gwiazde Online ? Ja właśnie zacząłem i kur... nie wiem czemu wcześniej nie grałem tzn. we wcześniejszych odsłonach, bo zabawa jest zajebis..ta ;) Tylko trzeba sobie klub znaleźć i TimSpika ogarnąć i gra sie naprawde super :)

Opublikowano

ostatni mecz zagrałeś o 1 w nocy, a ja mówię że limit liczy sie od pierwszego meczu ;) Czyli zaczynasz np. o 12:00, to resetuje sie o 12:00 na drugi dzień, nie istotny jest ostatni mecz czyli 75-ty, tylko 1wszy który rozegrałeś ;) a jeśli nie, to dajcie info jak to jest u Was i po jakim czasie od pierwszego meczu macie reset, bo może EA zmieniła na mniejszy czas niż 24h ;)

No tak tylko to kompletnie nie ma sensu bo jemu wywala do menu jakby przekroczył limit godzinny a ty mówisz o limicie dziennym ;) A z tego co sprawdzałem to CHYBA o 2 w nocy resetuje się ten limit dzienny bo po 2 zawsze dostaje monety z powrotem za mecz

Opublikowano

Panowie, wszystko u was w porządku z trainerowaniem? Bo ja zagrałem 35 meczów, skończyłem o 17:30. O 19 odpaliłem znów; pierwszy mecz - wywala z futa - porażka, drugi - to samo, trzeci - identycznie. Wszystko Wam działa? Limitów nie przekroczyłem.

Opublikowano

Panowie, wszystko u was w porządku z trainerowaniem? Bo ja zagrałem 35 meczów, skończyłem o 17:30. O 19 odpaliłem znów; pierwszy mecz - wywala z futa - porażka, drugi - to samo, trzeci - identycznie. Wszystko Wam działa? Limitów nie przekroczyłem.

ehh czy ja mam codziennie tutaj pisać że ten problem był opisywany kilka razy w tym wątku i został rozwiązany (nawet w moim przypadku) ??

jak ktoś chce kupić coinsy to pisać do mnie mma taniej niz na tych wszystkich stronach i maice jakieś zaufane strony gdzie sprzedajecie coinsy? bo ja sprzedawalem takiej stronie tylko ze oni chce mi dac 30% mniej kasy  :D

O tym też było pisane tutaj setki razy

LUDZIE PROSZE WAS! CZYTAJCIE WĄTEK ZANIM COS NAPISZECIE 
Opublikowano

jak ktoś chce kupić coinsy to pisać do mnie mma taniej niz na tych wszystkich stronach i maice jakieś zaufane strony gdzie sprzedajecie coinsy? bo ja sprzedawalem takiej stronie tylko ze oni chce mi dac 30% mniej kasy :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBizzlle
Ten temat ma 768 odpowiedzi. Nie każ mi pamiętać wszystkich ;) Która mniej więcej strona tematu? To sobie przeczytam.

EDIT: Dobra znalazłem, ale nijak ma to się do mojego problemu, bo ani limitów nie przekroczyłem, 15 nigdy nie rozgrywam w 1h, tylko dla pewności 13-14, 24h od ostatniego meczu z wczoraj minęło z zapasem. No nic, poczekam.

@Degonss
A Pan, Panie Degonss pytasz już o to samo chyba piąty raz. Najlepiej na Allegro wystaw sobie z konta własnego w kategorii odpowiedniej i Ci zejdzie jak bułeczki ciepłe, świeże, z rana.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBizzlle

Ten temat ma 768 odpowiedzi. Nie każ mi pamiętać wszystkich ;) Która mniej więcej strona tematu? To sobie przeczytam.

EDIT: Dobra znalazłem, ale nijak ma to się do mojego problemu, bo ani limitów nie przekroczyłem, 15 nigdy nie rozgrywam w 1h, tylko dla pewności 13-14, 24h od ostatniego meczu z wczoraj minęło z zapasem. No nic, poczekam.

@Degonss

A Pan, Panie Degonss pytasz już o to samo chyba piąty raz. Najlepiej na Allegro wystaw sobie z konta własnego w kategorii odpowiedniej i Ci zejdzie jak bułeczki ciepłe, świeże, z rana.

Jesli chodzi o to że nagle fifa stwierdza że mamy limit i trzyma się tego pare godzin to chyba nie ma pewnego powodu dlaczego tak się dzieje... po prostu ten system stworzyło EA, a wszystko czego oni się dotknęli jest za przeproszeniem spierdolone :P

Opublikowano

Potwierdzam wczoraj miałem tą samą sytułację a traineruje już jakiś czas i wcześniej nie miałem problemów. Nie wykorzystałem limitu dziennego i godzinowego a wywalało za każdym razem. Dzisiaj już ok. Co do paczek zauważyłem że jak nie leci to nie leci :) A później pagicznie lecą koksy cały czas.

Opublikowano

tylko że nie mam konta bankowego i nie mam jak sprzedawać na allagro

No to jak Ci ludzie mają pieniądze wysyłać ? Może wynajmij jakieś stado gołębi pocztowych. 

Opublikowano

Rodzice fife ci kupili to poproś ich zeby tez konto ci do BIZNESU udostepnili. Tylko nie zapomnij się z urzędem skarbowym rozliczyć jak już sprzedasz te coinsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...