Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy też macie problem z draftami? Zagrałem dziś kilka od godziny 15, a potem w finale po wygranej wyrzucilo mnie z fut, przy ponownej probie draftu, znowu mnie wywalilo juz po 1 meczu, odczekalem godzine, znowu zagralem i znowu mnie po pierwszym meczu wywalilo... 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak wgl. to po co wam 2 konta, zamiast cały dzień grać na jednym? Ja tam gram po parenaście draftów dziennie.

Ty tak serio czy udajesz ? Dwa konta = dwa razy więcej coinsów (zależy jak dropi) 

Ktoś kto ma dwa konta nie ma przestoju żadnego, na jednym koncie odpala trainer ciśnie 15meczy i odpala drugie konto i ciśnie 15meczy i akurat wróci mu limit na pierwszym koncie i jedzie na zmiane. Teraz to już mało opłacalne, ale początkowe miesiące wrzesień-październik to podejrzewam że śmiało można było wyciągnąć około 2tysie z tych coinsów na dwóch kontach. Zależy od dropa, jak nic nie wpada na dwóch kontach to masz mega pecha. 

Dla przykładu ja w swoim najlepszym dniu, podkreślam DNIU zarobiłem 1.800.000 coinsów. teraz pomyśl sobie że lecisz na trainerze od początku od premiery na dwóch kontach w miesiąc przy dobrych lotach robisz 10.000.000 w dwa miesiące 20.000.000 i sprzedajesz po 1.9-2zł (jeszcze na początku listopada śmiało taka cena była) policz sobie ile wtedy zarabiasz kasy w dwa miesiące, bo im więcej czasu od premiery tym mniej zarobisz. 

Oczywiście to wszystko jest przykładowe, bo jak masz naprawdę szczęście to mozesz 10.000.000 zrobić w dwa czy trzy dni :)

Na początku pamiętam jak kolega mi pisał że kupuje coinsy przez SMS 30zł z hakiem za 30tyś coinsów :) To ja jak teraz robie drafty to zawsze mi sie japa cieszy i przypominam go sobie że on za to bulił 30zł a ja to zarabiam w ciągu 10min :)

I tak jak pisałem już wcześniej, po co Wy dajecie sie dymać i sprzedajecie tak tanio te coinsy ? Nie sprzedawajcie po 1.5 nawet, poczekajcie, zbuntujcie sie i poczekajcie tydzień czy dwa, niech zejdą te aukcje które są po 1.4 :O nie będzie miał kto wystawić i wtedy wjedziecie falą po 1.6 czy nawet 1.8, jest to możliwe, wystarczyłoby żeby każdy z tego forum nie sprzedawał poniżej 1.6 i ta cena by momentalnie wróciła i by kupowali, bo ktoś kto potrzebuje zapłaci tyle ile trzeba. Tylko no własnie, nie może być tak że dwie osoby będą sie trzymały ceny 1.6 a drugi pójdzie i opierdzieli za 1.4, bo dla niego to nie dużo stracić 20gr na 10k a sprzeda. Tyle że znajdzie sie drugi który sprzeda za 1.2 i wtedy ten pierwszy obudzi sie z ceną 0.9 za 10k ;) Ale takie są prawa handlu, jednak można by było to opóźnić, wystarczyłoby sie tutaj skrzyknąć i dać jedną cene z której nikt z nas nie schodzi i cierpliwie czeka. Ale to tylko gdybanie, bo każdy rylko chce szybko szybko cash cash i tylko to sie liczy, nie ważne że ten ktoś później sie śmieje że ich wyjebał bez mydła i sprzeda ze zdwojonym zyskiem :)

Opublikowano

Najlepiej ma strona taka jak fifacoins.pl :P sprzedaje dalej coinsy po 8zł za 10k i jak widać dobrze mu to idzie bo nie obniża cen ^^

Opublikowano

Najlepiej ma strona taka jak fifacoins.pl :P sprzedaje dalej coinsy po 8zł za 10k i jak widać dobrze mu to idzie bo nie obniża cen ^^

No bo jak napisałem wyżej "NIE JEST NARWANY" wolniej ale wiecej zarobi :) Wiadomo że jak ktoś chętnie skupuje po 1.3 to sprzeda to co najmniej po 1.9 bo musi zarobić i to tak żeby sie opłacało :)

Opublikowano

czyli jak sie sprzedaje coins np. do mmoga to nie trzeba placic podatkow czy i tak trzeba wtedy ????

i gdzie mozna tanio drugie konto z fifa kupic tak zeby bylo pewne i mnie nie wyrolowali xD???

i ile kasy zabiera ci z tego paypal jak sie chce na konto wlasne wrzucic??

Opublikowano

Ja od wczoraj zagrałem chyba z 7 czy 8 draftów i nic :O Nic wartego więcej, niż 30 czy 40k. Jakie wam daje paczki po wygraniu draftu?

7-8 draftow od wczoraj :D kolego ja robie dokładnie 36 draftów dziennie i wychodze zawsze na plus 

Opublikowano

Jak robisz mniej niż 280k to wychodzisz na minus bo tyle się robi w sezonach na 2 kontach i zajmuje to tyle samo czasu co 36 draftów. Ja teraz robię sezony bo drafty się już nie opłacają przy kilku kontach, wolę 500k stałe codziennie niż liczyć na fart raz w tygodniu.

Opublikowano

Nie da się, na allegro najniższa cena to 1 zł za sztukę  :lenny:

hahah a widzisz, to tego nie wiedziałem :D 

Dzisiaj w jednej paczce miałem Ribery i Sanchez, myślałem że trochę coinsów wpadnie, dopóki nie spojrzałem na ich aktualną cenę.

No teraz złote zwykłe karty to porażka.

Opublikowano

siemanko. wyczytałem gdzies wyżej, że jeden z Panów wyciągnął 1600 zł... jak to mozliwe? :O

kolejne pytanie ma sie do sezonów. Ile maksymalnie mozna wyciągnąć coinsów na dobe? Bo muszę się zgodzic z przedmówcami, od jakiegos czasu drafty są coraz mniej opłacalne. ;<

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A propo tych dwóch kont, to jak założyć na PC drugie konto UT?

no jak to jak ? zakładasz drugie konto origin i kupujesz drugą fife i zmieniasz tylko między kontami origin na których będziesz miał dwie różne Fify ;)

Opublikowano

Opłaca się teraz kupować drugie konto czy ceny coinsów będą szybować w dół bo mam możliwość kupna od ziomka za 50zł

Opublikowano

Opłaca się teraz kupować drugie konto czy ceny coinsów będą szybować w dół bo mam możliwość kupna od ziomka za 50zł

gdzie ty w takiej cenie znalazles

????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...