Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktualizacja była na orgin i dlatego bot nie dziala , jutro  ogarniej kolega sytuacje ;) 
Pawełlek mam pytanko da rade zaisntalowac tego bota na przerobionej konsoli ps3 ? czy trzeba jakiegos innego szukac ? 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cholerka, nic nie wypada z tych paczek. Jak Wy to robicie, że trafiacie takie karty :) Moja najlepsza karta do tej pory to Lahm zwykły, sprzedany za ponad 50k.

A co do aktualizacji; Update odbędzie sie automatycznie w obu wersjach trainera?

Opublikowano

Teraz przy wystawianiu karty na market, ustawia nam się maksymalna cena :/ Czyli np kontrakt:

Cena wywoławcza: 150

Cena "Kup Teraz" 5000

Teraz klikaj sobie z 5000 do 300, trochę więcej roboty, będzie quicksell.

Opublikowano

Teraz przy wystawianiu karty na market, ustawia nam się maksymalna cena :/ Czyli np kontrakt:

Cena wywoławcza: 150

Cena "Kup Teraz" 5000

Teraz klikaj sobie z 5000 do 300, trochę więcej roboty, będzie quicksell.

Ja i tak zawsze wystawiam karty przez web app, dużo szybciej i wygodniej. Jak masz możliwość to też Ci to proponuje. Bo jakbym miał wystawiać karty przez fifę to bym umarł :D 

Opublikowano

Lol ale Ea to są jednak idioci, było dobrze to wrócili do poprzedniego wystawiania bo pewnie płaczki wystawiały źle przez przypadek i leciały z tym na ich forum.

Teraz takiego myśliwego czy cienia nie kupisz za 200.

Opublikowano

Nie wiem czy u was też ale po aktualizacji w drafcie widać zdjęcia zawodników na kartach inform :) W końcu to zrobili, 2 miesiące trzeba było czekać żeby się zdjecia pokazywały 

EDIT.

Z tego co widzę to jak wystawiamy karte na rynku to min i max cena jest ustawiona jak widełki.... wystawianie kart jednorazowych to jakiś koszmar teraz 

Opublikowano

Nie wiem czy u was też ale po aktualizacji w drafcie widać zdjęcia zawodników na kartach inform :) W końcu to zrobili, 2 miesiące trzeba było czekać żeby się zdjecia pokazywały 

EDIT.

Z tego co widzę to jak wystawiamy karte na rynku to min i max cena jest ustawiona jak widełki.... wystawianie kart jednorazowych to jakiś koszmar teraz 

Jedyna opcja teraz to wysyłać karty do klubu i sprzedawać przez webapp, albo quicksell.

Opublikowano

^ Łatwiej od razu na listę transferową. Po co do klubu?

Dużo mniej czasu zajmuje na webapie wpisanie przykładowo 300 coinsow za kontakt niż w każdej paczce zmieniać z 5000 do 300.

Opublikowano

Tak, wiem, sam na webapp wystawiam, ale w fifie jak otwierasz paczki to wysyłaj na listę transferwową zamiast do klubu. Wtedy na webappie masz wszystko w zakładce Transfer list i nie musisz po klubie szukać ;) O to mi chodziło :)

Opublikowano

Tak, wiem, sam na webapp wystawiam, ale w fifie jak otwierasz paczki to wysyłaj na listę transferwową zamiast do klubu. Wtedy na webappie masz wszystko w zakładce Transfer list i nie musisz po klubie szukać ;) O to mi chodziło :)

Masz racje, ale jak ktoś wystawia wszystkie kontakty i karty jednorazowe i będzie je wysyłał na listę transferową to zabraknie mu miejsca bardzo szybko.

Opublikowano

Jeszcze nie, który lvl do tego potrzeba ?

Nie jestem pewny, sprawdź w katalogu ;) Ja mam obecnie 49, a zwiększać można o 10 co jakiś tam level.

Dajcie info jak z limitami ? 

Zagrałem 14 w godzinę, ale dalej nie próbuje na razie. Wydaje mi się, że nie zmienilo się nic.

Opublikowano

Też wam tak dziś c*****o szuka przeciwników i jak daje szukaj zacine gre tak że trzeba od nowa odpalać ? Standardowo 15 spotkań robie w ok 20-25 min a dziś tyle szuka mi jednego przeciwnika..

Opublikowano

Też wam tak dziś c*****o szuka przeciwników i jak daje szukaj zacine gre tak że trzeba od nowa odpalać ? Standardowo 15 spotkań robie w ok 20-25 min a dziś tyle szuka mi jednego przeciwnika..

Grałem dzisiaj od 11, i wyszukiwało normalnie. 

I zacinki gry też mi się zdarzyły, trzeba było restartować fifę. Więc chyba coś spieprzyli 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...