Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem wczoraj wersje vip i odrazu kiedy dostałem poszedłem grac sezony online. Zagrałem 4 mecze z disconnectem i moją wygraną 5:0. Poszedłem zagrac sobie  1 mecz z unlimited stamina zeby zobaczyc na czym to polega i wyrzuciło mnie z komunikatem ze rozłączono z przeciwnikiem. I nie moge zagrac 1 normalnego meczu w fifie bo jest 1 podanie i odrazu pisze ze rozłączono cie z przeciwnikiem. Wiecie moze co zrobic aby cały czas nie rozłączało?

edit: Nie sezony online tylko Fut online ;p

Jak mozna zobaczyc na liscie funkcji "Unlimited stamina" nie dziala online. 

Skoro rozlacza po pierwszym podaniu to pewnie grasz na innego trainerowca. :)

Opublikowano

Wykupiłem dziś vipa, zagrałem najpierw 2 sezony, żeby mieć 15k na drafta, bo mi trochę coins brakowało, potem 9 draftów z rzędu, bez żadnego czekania na limity itd i dopiero teraz po tych wszystkich rozegranych meczach włączył mi się limit i zaliczyło mi porażkę. Ogólnie z tego wszystkiego najlepsza karta to Busquets, także póki co bez szczególnego zarobku, może jakieś 20-30k, dodatkowo trochę kart jednorazowych żeby sobie potem zużyć jak będę grać futa :)

Opublikowano

Panowie, chyba sie zaczęło banowanie. Kumpel od wczoraj ma komunikat "Konto zablokowane" 

Daj więcej info, ile mial rozegranych meczy, bilans, statystyki zarobków, bo z tego co napisałeś nic nie można wywnioskować aby ustrzec się przed banem.

Opublikowano

Ja mam bilans 1983-2-42

A chyba skasowanie klubu czy teamu chyba nie kasuje ogólnego bilansu. Ale mogę się mylić

Taki bilans to nic w porównaniu do mojego :D Prawie 4000 juz mam :P

Opublikowano

Kasuje, zostają tylko zarobki meczowe i obrót na rynku transferowym. Także jak jechałeś tylko sezony to i tak będzie widać.

Tylko na początku żeby zarobić na drafty jechałem sezony, to może z 80 spotkań. 

Czyli jak skasuje cały klub to bilans też się cofnie tylko do wygranych w sezonach ? 

Opublikowano

Chodzi o zarobki z wygranych sezonów, jak masz nabite powiedzmy 5mil na nich to jest to nie możliwe z normalnej gry. Bilans się kasuje cały, monety też.

Opublikowano

Daj więcej info, ile mial rozegranych meczy, bilans, statystyki zarobków, bo z tego co napisałeś nic nie można wywnioskować aby ustrzec się przed banem.

Meczy rozegrał około 2tys łącznie, głównie z draftów, tam kilka doslownie w sezonach, nawet nie był w 1lidze. zarobki na transerze prawie 10mln. 

Ja narazie mam okej, ale jak u niego poleciał, to znaczy że każdego to może spotkac

Opublikowano

Powiedzcie mi, bo jestem w tym temacie pierwszy dzień. Zagrałem dziś trzy sezony futa, z 7 do 4 ligi, czyli 21 meczów. Oprócz tego zagrałem 15 draftów, czyli 60 mec. Razem mamy 81 meczów. Teraz gdy wykupiłem sobie drafta od razu mnie wyrzuca i zapisuje porażkę. To jest ten moment, w którym przekroczyłem limit tak? Tylko skąd mam wiedzieć który, skoro niby dzienny to 75 a ja zagrałem już ponad 80? 

Opublikowano

Powiedzcie mi, bo jestem w tym temacie pierwszy dzień. Zagrałem dziś trzy sezony futa, z 7 do 4 ligi, czyli 21 meczów. Oprócz tego zagrałem 15 draftów, czyli 60 mec. Razem mamy 81 meczów. Teraz gdy wykupiłem sobie drafta od razu mnie wyrzuca i zapisuje porażkę. To jest ten moment, w którym przekroczyłem limit tak? Tylko skąd mam wiedzieć który, skoro niby dzienny to 75 a ja zagrałem już ponad 80? 

Zagraj sezony online. Jak za mecz dostaniesz 0 coinsow to znaczy, ze dzienny limit, jak wywali z serwerow to ten drugi.

Opublikowano

Zagraj sezony online. Jak za mecz dostaniesz 0 coinsow to znaczy, ze dzienny limit, jak wywali z serwerow to ten drugi.

wywaliło z serwerów, czyli godzinny niby, ale jak to możliwe skoro zagrałem więcej meczów niż dzienny?

Opublikowano

wywaliło z serwerów, czyli godzinny niby, ale jak to możliwe skoro zagrałem więcej meczów niż dzienny?

Widocznie zwiększyli ten dzienny limit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...