Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

160zł za milion? hahah co za zdzierstwo :D

jakie zdzierstwo ? nie mów że dostaniesz gdzieś dużo więcej, sądze że max 180zł , na allegro po 21zł od 100k można kupić więc myślę że taka oferta 160-180zł to dobra oferta ;) bo wiadomo że na allegro trzeba sie nabujać, a weź później sprzedawaj milion komuś prywatnie, masakra jak dla mnie. Dostaniesz mniej u firmy ale szybko i sprawnie wszystko pójdzie ;)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie zdzierstwo ? nie mów że dostaniesz gdzieś dużo więcej, sądze że max 180zł , na allegro po 21zł od 100k można kupić więc myślę że taka oferta 160-180zł to dobra oferta ;) bo wiadomo że na allegro trzeba sie nabujać, a weź później sprzedawaj milion komuś prywatnie, masakra jak dla mnie. Dostaniesz mniej u firmy ale szybko i sprawnie wszystko pójdzie ;)

I to jest właśnie podstawa biznesu ;) Nie ma co się spieszyć a z czasem się zarobi :) 

Ja sprzedaje zawsze sam i powiem wam że nie było tygodnia żebym za 1mln nie zarobił przynajmniej 220zł, może to nie duża różnica ale tydzien do tygodnia i lepiej miec 200zł niż nie mieć ;)

Btw. Dzisiejsza ostatnia paczka przed limitem dziennym

http://screenshooter.net/102662173/tuomvij

Opublikowano

Wystawcie na allegro za 1,90 zł i odezwie się do was te nas koleś z supercoins.pl że kupi od was wszystko. Przestańcie się dawać ruchać w dupsko bez wazeliny

Opublikowano

dostajecie normalnie duże paczki zawodników te za 100k a jak tak to ile na dzień i czy gracie składem full zgranie? Bo mi taka paczka dropi raz na tydzień a tak to cały czas te po 50k 

Mi sie zdaje że zmienili dropa paczek za 100k bo kiedyś wypadały minimum 2 na dzień

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja ogólnie czasami 6 draftów pod rząd dostaje te same paczki na przykład. 

Coś pewnie cały czas mieszają z dropem paczek.

Dzisiaj z draftów dostaje takie gunwo paczki( większość to 2x złota paczka + 2x złota paczka zawodników premium gdzie jest tylko 3 złotych) z nich nic nie leci.......

Po wczorajszym dniu gdzie byłem 400k+ dzisiaj zapowiada się pierwszy w historii minus....na draftach

Opublikowano

I to jest właśnie podstawa biznesu ;) Nie ma co się spieszyć a z czasem się zarobi :) 

Ja sprzedaje zawsze sam i powiem wam że nie było tygodnia żebym za 1mln nie zarobił przynajmniej 220zł, może to nie duża różnica ale tydzien do tygodnia i lepiej miec 200zł niż nie mieć ;)

Btw. Dzisiejsza ostatnia paczka przed limitem dziennym

http://screenshooter.net/102662173/tuomvij

no ja wiem że to jest podstawa biznesu, CIERPLIWOŚĆ, ale jak on nie chce na allegro wystawiać, a chce szybko sprzedać, to co ma zrobić ? :)

Kur... nie pokazujcie tych paczek :P

Opublikowano

Łatwiej byłoby Ci ogarnąć sprzedaż przez allegro.

1. Kupią całość i Ci od razu zapłacą. 

2. Pieniądze wypłacisz na swoje konto.

3. Zawnioskujesz o zwrot prowizji (zgadzają się na to) i nic nie zapłacisz na sprzedaż.

No chyba że nie jesteś pełnoletni i nie masz swojego konta, to będzie problem. 

Przynajmniej ja tak robię. 

Co do screena. To chodzi Ci o to czy pieniądze dojdą na konto mimo że zostały wysłane na twoje imię i nazwisko, a konto jest na kogoś innego ? 

To Tak pieniądze dojdą. Ze względu na elixiry bankowe najprawdopodobniej jutro między 12-13.

NIe są bo pewnie sam sprzedaje  :)

:lenny:

Opublikowano

3. Zawnioskujesz o zwrot prowizji (zgadzają się na to) i nic nie zapłacisz na sprzedaż.

Tylko kwestia czasu jak ci zablokują konto i nic już nigdy na nim nie sprzedasz za unikanie prowizji. Po za tym za zwrot kupujący dostaje ostrzeżenie, przy 3 konto zawieszone, także powodzenia w cebulowaniu :).

Opublikowano

Tylko kwestia czasu jak ci zablokują konto i nic już nigdy na nim nie sprzedasz za unikanie prowizji. Po za tym za zwrot kupujący dostaje ostrzeżenie, przy 3 konto zawieszone, także powodzenia w cebulowaniu  :).

Jak się ziomek nie znasz to nie pisz. 

Kupujący otrzymuje ostrzeżenie jeżeli powód zwrotu prowizji to (kupujący nie zapłacił) w przypadku zaznaczenia (zwrot prowizji z tytułu "zwrotu lub reklamacji") kupujący nie otrzymuje ostrzeżenia. Oraz aktualnie konto allegro blokuje dopiero po 5 ostrzeżeniach.

Chciałeś zabłysnąć i Ci się nie udało  :yay:

Opublikowano

No chyba że nie jesteś pełnoletni i nie masz swojego konta, to będzie problem. 

Przynajmniej ja tak robię. 

O jakiej stronce tu w ogóle mowa? która kupuje całość?

Ja sam sprzedaje przypadkowym ludziom i milion schodzi w 2-3dni ale to przyznam dużo pieprzenia jest :P

Opublikowano

Aktualnie system zwrotów prowizji obsługuje system. Pracownicy allegro tego nie obsługują. Tylko w momencie jakiś odwołań itp sprawą zajmuje się pracownik. 

Jeżeli kupujący potwierdzi wersję że nastąpił zwrot z tytułu zwrotu, to jak niby pracownik allegro ma to zweryfikować czy to fake czy nie ? 

A pewnie dziennie mają tysiące wniosków o zwroty prowizji itp to tym bardziej nie wydaje mi się że pracownik sprawdza każdy jeden wniosek. Tym bardziej że firma która ode mnie kupuje sama mi to zaproponowała(stwierdzili że sami często tak robią) a mają tysiące transakcji na koncie. 

Jeżeli można w ten sposób zaoszczędzić to czemu nie. Nie wiem czemu tak to hejtujesz. 

Opublikowano

Kupiłem wczoraj wersje vip i odrazu kiedy dostałem poszedłem grac sezony online. Zagrałem 4 mecze z disconnectem i moją wygraną 5:0. Poszedłem zagrac sobie  1 mecz z unlimited stamina zeby zobaczyc na czym to polega i wyrzuciło mnie z komunikatem ze rozłączono z przeciwnikiem. I nie moge zagrac 1 normalnego meczu w fifie bo jest 1 podanie i odrazu pisze ze rozłączono cie z przeciwnikiem. Wiecie moze co zrobic aby cały czas nie rozłączało?

edit: Nie sezony online tylko Fut online ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...