Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w to nie wierzę.. Zbierałem cały dzień, otworzyłem 47 PACZEK i wypadł tylko IF Pantilimon.. To jest ku*wa niemożliwe.

Czasami tak jest niestety, ja wczoraj bym ledwo wyszedł na 0, a w ostatnich 3 pakach po 3 informy w team kean za 40k ;/ wiec udało mi sie 100k+.

Ale tak od tygodnia nic dużo wartego nie poleciało, zazdroszczę tym co im lecą messi itp.

Ja jakoś nie mam szczęścia :( Ale ogólnie patrząc nigdy nie wyszedłem na minus podczas draftów. 

Opublikowano

mogłby ktoś mi napisać short instrukcję na pw jak użyć go w drafcie? kiedy co nacisnać czytałem cały temat ale nie idzie mi jak robie tak jak jest tam napisane, co po kolei robić? byłbym niesamowicie wdzięczny, wiem ze limit 15 meczy na godzine i 75 dziennie chyba 

Opublikowano

mogłby ktoś mi napisać short instrukcję na pw jak użyć go w drafcie? kiedy co nacisnać czytałem cały temat ale nie idzie mi jak robie tak jak jest tam napisane, co po kolei robić? byłbym niesamowicie wdzięczny, wiem ze limit 15 meczy na godzine i 75 dziennie chyba 

Wiesz o limitach... co niby jest dla ciebie jeszcze nie zrozumiałego? :D

Opublikowano

Po gwizdku klikasz F1 albo F2 (w zależności po której stronie jesteś, jak po lewej to F1, jak po prawej to F2) i za 2,3s (czas wywróżony z fusów przez samego wróżbitę Macieja) klikasz F4.

Koniec

Dodatkowa instrukcja:

Tutaj jest lewa strona                                                                                                                                                                                                                      Tutaj jest prawa strona

Opublikowano

nie działa mi f4 rozłączanie meczu 

bo nie masz premium. 

a co do F1 i F2, to nie musisz klikać po gwizdku, bo jak ktoś ma premium to po gwizdku od razu rozłącza i możesz nie zdążyć.

Klikaj f1 czy tam f2 (zależnie czy jesteś gospodarzem czy gościem) jak połączysz sie tylko z przeciwnikiem ;) ja tak robie i mi nie zrywa połączenia nie wywala mnie ani nic :)

Opublikowano

Dostajecie kase za turnieje ? Bo ja po skończeniu finału dostaję informację o wygranej 7500 ale tak naprawdę nie dostaje nic o.O

Opublikowano

Dostajecie kase za turnieje ? Bo ja po skończeniu finału dostaję informację o wygranej 7500 ale tak naprawdę nie dostaje nic o.O

jakie turnieje ? wątpie żeby ktoś tutaj grał jakieś turnieje :P każdy draftuje raczej :P

P.S: po ile sprzedajecie Coinsy ? Ja mam skupującego po 15zł od 100k .

Opublikowano

ale to jak rozłączyć przeciwnika? 

Jak masz vipa to po prostu klikasz f4 przecież jest wszystko opisane -.-

Opublikowano

ale to jak rozłączyć przeciwnika? 

jak ? Nie rozłączysz, musisz grać do 90min i nie dać sobie strzelić dwóch bramek bo inaczej zremisujesz i nic Ci to nie da.

Bożeee...  ^^

Opublikowano

a gdzie moge kupić vipa? 

Jezu ... opisane wszystko ale nie, będę spamował ...

Klikasz donate wpisujesz 20 wybierasz metodę płatności i to wszystko :PP

Opublikowano

Witam mam takie pytanie, załóżmy że przegrywam mecz 2;0 i w 85 min dodam sobie bramki poprzez program i doczekam aż skończy się mecz normalnie (nie rozłączam poprzez f4) czy wtedy zaliczy mi wygraną?

1373539414-U324967.png

Opublikowano

Witam mam takie pytanie, załóżmy że przegrywam mecz 2;0 i w 85 min dodam sobie bramki poprzez program i doczekam aż skończy się mecz normalnie (nie rozłączam poprzez f4) czy wtedy zaliczy mi wygraną?

najważniejsze pytanie, po co chcesz grać mecz ? Trainer, albo gra :)

Opublikowano

Tak wiem że to było przerabiane ale potrzebuje strony z dobrymi cenami gdzie mogę sprzedać masowo coinsy a najlepiej całe konto okolo 8mln coins allegro nie wchodzi w grę za dużo pieprzenia ;D

Edit

Co sądzicie o stronce SuperCoinsy.pl można im zaufać?

Opublikowano

Tak wiem że to było przerabiane ale potrzebuje strony z dobrymi cenami gdzie mogę sprzedać masowo coinsy a najlepiej całe konto okolo 8mln coins allegro nie wchodzi w grę za dużo pieprzenia ;D

Edit

Co sądzicie o stronce SuperCoinsy.pl można im zaufać?

Tak można, ja im sprzedałem i nie było problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...