Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie sprzedajecie coinsy? bo lepiej teraz sprzedać i mieć to z głowy zanim zbanują konto

To samo pytanie zadałeś na poprzedniej stronie, po co zadajesz je drugi raz skoro Ci odpowiedzieli ?

Opublikowano

Siemka Wszystkim macie sposób na otwieranie paczek otwierac odrazu przewijać czy zbierać do konca limitu dzinnego i otwierac

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Siemka Wszystkim macie sposób na otwieranie paczek otwierac odrazu przewijać czy zbierać do konca limitu dzinnego i otwierac

"Sposób" to nie ma znaczenia jak i kiedy otwierasz...

Opublikowano

"" na allegro "" no z*******a odpowiedz tez moge np odpowiedziec komus gdzie kupic komputer na ALLEGRO 

No na allegro ku..wa , to takie trudne do zrozumienia ?

Opublikowano

"" na allegro "" no z*******a odpowiedz tez moge np odpowiedziec komus gdzie kupic komputer na ALLEGRO 

Oczekujesz że ktoś Ci poda link do kategorii allegro ? Każdy tam sprzedaje.

Dam Ci inna odpowiedź, zrób sobie stronę i dobrze ją zareklamuj, kupcy sami się znajdą. 

Opublikowano

Czekajcie. Dziennie gram 3 drafty na 1h, czyli 15 draftów dziennie. Ile Wy dziennie możecie grać draftów? Do tej pory grałem 15 dzienniei myślę, że to jest limit, dalej już się coinsów chyba nie dostaję. Czy można grać więcej dziennie niż 15 draftów?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czekajcie. Dziennie gram 3 drafty na 1h, czyli 15 draftów dziennie. Ile Wy dziennie możecie grać draftów? Do tej pory grałem 15 dzienniei myślę, że to jest limit, dalej już się coinsów chyba nie dostaję. Czy można grać więcej dziennie niż 15 draftów?

Dziennie można grać 75 meczy, nie ma czegoś takiego jak limit draftów. EA przelicza rozegrane mecze, a nie ilość rozegranych draftow. 

Opublikowano

boże co za goście, tyle razy było już pisane w tym temacie że można grać 75 meczy, zmieniło sie tylko to że można rozegrać 15meczy na godzine bo wsześniej było bez limitu, więc czego Wy nie rozumiecie? Trudno sobie podzielić 75 na 4 ? Bez jaj... grasz 15 draftów z jakiego powodu 15 ? Sprawdziłeś chociaż czy można grać więcej ? Jeśli nie wiesz to sprawdź i sam wyciągnij wnioski i będziesz wiedział.

TAK OSTATNI RAZ: 75 meczy na 24h, 18draftów + 3mecze !!!!

Opublikowano

Co za...

ja od Ciebie kupie. Jaką masz ilość i ile za nie chcesz?

Opublikowano

u mnie nie wywala, właśnie kończę serie 75 meczy od 9 rano ;)

dokladnie, ja też mam do rozegrania jeszcze 6draftów i wszystko leci elegancko :)

i zawodnicy też dziś mi dopisują poleciał : Hazard, Rooney, Diego Costa, Sanchez i Courtua z tych najlepszych :) 

Opublikowano

Działa wam ? Mi przeważnie nie, rozłącza całkowicie z fut i gra wychodzi do głównego menu.

Dzieje się tak po dodaniu bramek klawiszem f1 lub f2.

Mam wersje free,  pomocy :(

Opublikowano

Działa wam ? Mi przeważnie nie, rozłącza całkowicie z fut i gra wychodzi do głównego menu.

20 zł to nie jest duża kwota, polecam kupić wersje VIP w której wszystko działa prawidłowo 

Opublikowano

20 zł to nie jest duża kwota, polecam kupić wersje VIP w której wszystko działa prawidłowo 

Autor twierdzi że free od vip różni się disconectem więc powinno działać, a nie chce, updater też nie działa stoi w miejscu.

Opublikowano

dziwne, mi wszystko śmiga elegancko od samego początku. Jak masz antywirusa, to dodaj trainera do wyjątków i fife też ;)

możesz też spróbować jeśli to nie pomoże odznaczyć opcje online (bądź zaznaczyć jeśli masz odznaczoną ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...