Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drafty 

Dzisiaj pierwszą paczke otwieram a tam James Rodriguez ^^ miło

ja dziś 4 paczki "rzadkie karty" w każdej inform ale słabe takie po 15k :D ale trafić 4x z rzędu to już coś, szkoda że nie Neymar, Ronaldo,Neuer i np De Bruyne :P hehe

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj jakieś happyhours są chyba, otworzyłem jakieś 15 paczek i jestem 600k do przodu. Prawie w każdej jakieś Fabregasy, Aubameyangi i Boatengi lecą... W to mi graj:D Informy dziś dwa ale słabe i za 10k sztuka poszły.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, wczoraj zagrałem 2 drafty, przy 1 meczu w 3 drafcie mnie wyrzucało z serwerów.. Nowy limit?

Ja tak samo mam :/

Opublikowano

Słuchajcie. Dziennie mogę grać ok 15 draftów, czyli 40 meczów. Dalej już mam limit, nie dostaję coinów za mecz. 

Jak gracie 75 spotkań to 40 draft + reszta sezony?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Słuchajcie. Dziennie mogę grać ok 15 draftów, czyli 40 meczów. Dalej już mam limit, nie dostaję coinów za mecz. 

Jak gracie 75 spotkań to 40 draft + reszta sezony?

haha matematyka widze level expert :D 15 draftów = 4x15 ;) 

Ja gram normalnie 3drafty na godzine, 3drafty czyli 12meczy. Dziennie rozgrywam 18 draftów i trzy mecze i nie ma inaczej :)

Opublikowano

Myślicie, że reset konta może zapobiec banowi? :) Znudziło mi się trainerowanie - chciałbym grać normalnie, albo sprzedać konto. Jakie jest ryzyko?

wchodzisz sobie w tryb ultimate team i na koncu w zakładce klub masz "usun klub" - jak dasz tą opcje to będziesz mógł utworzyć wszystko od nowa. Cała historia zostanie wymazana wiec 99% że unikniesz, chyba że ktoś zgłosi twoją nazwe uzytkowanika - no to krucho - mozesz zmenic ID origin

Opublikowano

Z takimi pytaniami to najlepiej dzwonic od razu do wrozbity Macieja. On udzieli najbardziej kompetentnej odpowiedzi.

hahahaha rozwaliłeś mnie chłopie :D

wchodzisz sobie w tryb ultimate team i na koncu w zakładce klub masz "usun klub" - jak dasz tą opcje to będziesz mógł utworzyć wszystko od nowa. Cała historia zostanie wymazana wiec 99% że unikniesz, chyba że ktoś zgłosi twoją nazwe uzytkowanika - no to krucho - mozesz zmenic ID origin

Usuń klub kasuje staty ? To sprawdzone info ? 

Opublikowano

Dziwne to ea . Po miesiącu od zbanowania konta odblokowali mi je wraz ze wsyztkimi coinsami jakie na nim byly (800k ) . Dziwne bo sporo na nim trainerowałem i sprzedawałem coinsów . Gratulacje dla nich.

Opublikowano

Mam takie pytanie, czemu karty Ronaldo, Messi, Ronaldo Fioletowy i inne z tych najlepszych są tak tanie ? 2-3mln to przecież strasznie mało za taką karte, bo są ogromnie rzadkie, a w fifie 15 czy Fifie World były ceny ponad 5mln ? 

Opublikowano

Bo przez drafty jest tych kart dużo wiecej. W fifie 15 to nawet 100k aukcji nie było, a teraz jest ponad 200k.

Nie no nie zgodzę się z Tobą, zobacz ile jest Ronaldo na transferowej, czy Messiego, zaledwie kilka sztuk, jeden fioletowy Ronaldo tylko na transferze, faktem jest jednak że no prawie 300k licytacji, ale ceny tych najlepszych jak Neuer, Suares, Neymar, Messi, Ronaldo czy Lewy są zaskakująco niskie ;/ Taki Aguero za lekko ponad 300k ? Nie grałem w Fife 15, tyle co tam w necie widziałem jakieś obrazki z transferów, ale grałem w Fife World to tam ceny były wyższe z tego co pamiętam, a przynajmniej za informy i te inne czerwone zielone itp. A co do czerwonych i zielonych, to myślicie że będą w Fifie 16 takie karty ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...