Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Czyli jak sciagne program ze strony 24 uaktualniony gdzie mam wplacic naleznosc i jaka kwote za korzystanie? Wtedy dostane jakis klucz czy dane do logowania? Prosze autora o kontakt. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Czyli jak sciagne program ze strony 24 uaktualniony gdzie mam wplacic naleznosc i jaka kwote za korzystanie? Wtedy dostane jakis klucz czy dane do logowania? Prosze autora o kontakt. Pozdrawiam

Jak ja zapłaciłem psc 20 zł bo to minimalna kwota za vipa to po 5 minutach moje konto zostało uaktualnione do vipa nie trzeba potem żadnych kodów wpisywać :D Tylko napoczątku musisz się w tym porgramiku zajejejstrować .

Opublikowano

Ale to zakladam konto, podaje swoj nick wplacam i autor robi moje konto tak jakby premium i juz moge korzystac?

Zaloz kont -> zaloguj sie -> Nacisnij na przycisk "DONATE".

Konta aktywuje recznie wiec czasami jest to 5 minut, a czasami kilka(nascie) godzin.

Opublikowano

Ja właśnie też robie drafty i w dwa dni 70 k narazie :/

kuźwa myślałem że to ja mam pecha :P ja 70k to robie z 3-5 draftów za każdym razem :P tak 150k z draftów dziennie już na czysto to minimum (nie licząc tych kwot za które drafta sie wykupuje)

Opublikowano

kuźwa myślałem że to ja mam pecha :P ja 70k to robie z 3-5 draftów za każdym razem :P tak 150k z draftów dziennie już na czysto to minimum (nie licząc tych kwot za które drafta sie wykupuje)

Ja dzisiaj narazie ze 100 k bo mi się przyfarciło ... Ogolnie od niedzieli mam jakieś 170 k już :/

Opublikowano

To słabo strasznie, ja drafty robie jakieś 1.5tyg a moje obroty na rynku transferowym to prawie 5mln :P  tylko że ja nie zbieram kasy, tylko otwieram paczki te od EA za 7.5k i te wszystkie droższe, ale od dziś zmieniam taktyke i zbieram kase na handel :p 

P.S jak wybieracie drafta, to skład wybieracie jak najlepszy? czy byle jaki ? a może od razu dajecie "dobierz losowo" ?

Opublikowano

To słabo strasznie, ja drafty robie jakieś 1.5tyg a moje obroty na rynku transferowym to prawie 5mln :P  tylko że ja nie zbieram kasy, tylko otwieram paczki te od EA za 7.5k i te wszystkie droższe, ale od dziś zmieniam taktyke i zbieram kase na handel :p 

P.S jak wybieracie drafta, to skład wybieracie jak najlepszy? czy byle jaki ? a może od razu dajecie "dobierz losowo" ?

Ja losowo daje :/

Mi narazie najlepsza karta z paczki to 50 k więc słabo :/

Opublikowano

Nie no mi z tych zwykłych to: Marcelo,Thiago,Modric, Kross,Benzema,Tevez, Rooney, Costa, Oscar, Willian, T.Silva, David Silva itp takie za 50-100k, to wpada kilka dziennie, rzadziej te wzwyż, chociaż dzisiaj Reus i  Boateng zwykły więc nie jest źle 

Opublikowano

Nie no mi z tych zwykłych to: Marcelo,Thiago,Modric, Kross,Benzema,Tevez, Rooney, Costa, Oscar, Willian, T.Silva, David Silva itp takie za 50-100k, to wpada kilka dziennie, rzadziej te wzwyż, chociaż dzisiaj Reus i  Boateng zwykły więc nie jest źle 

no mi wsumie też :/ Najlepszy to chyba jakis za 60 k a tak to nawet czesto jakies za 30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...