Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie można grać 15meczy na godzine, dziś rozegrałem już 9x drafta (oczywiście nic nie wpadło ciekawego, tylko Thiago Silva) musicie czas dobrze mierzyć, od pierwszego rozegranego, najlepiej liczyć czas zanim sie połączycie z pierwszym przeciwnikiem ;)

Opublikowano

a co ? już zawodzą te Twoje enigmatyczne  "sposoby" ? :) i potrzeba pomocy ? :)

Mój sposób na szczęscie działa :) Ten limit jest bardzo łatwo ominąć, pełno wątków o tym na zagranicznych forach dotyczących trainera tylko najważniejsze jest znanie faktu czy blokada pojawia się przy pierwszym czy przy ostatnim meczu z ciągu 15stu

Miałem to tutaj ładnie opisać, ale w takim razie nie :)

(edit. oczywiście chodzi o ominięcie limity 15 meczy, niestety limit 75 na dzień się nie da)

Opublikowano

No na bank ;) "miałem napisać, ale nie" zabawne ;) Jak nie da rady ominąć limitu 75meczy to i nie ominiesz 15meczy ;) Limit masz przypisany do konta, a nie do ip, także takie bajki to możesz opowiadać na tych zagranicznych forach :)

Opublikowano

Dla ścisłości.... 1godzina liczy się od 1 meczu czy ostatniego (w trybie 15stu)

Mój sposób na szczęscie działa :) Ten limit jest bardzo łatwo ominąć, pełno wątków o tym na zagranicznych forach dotyczących trainera tylko najważniejsze jest znanie faktu czy blokada pojawia się przy pierwszym czy przy ostatnim meczu z ciągu 15stu

Miałem to tutaj ładnie opisać, ale w takim razie nie :)

(edit. oczywiście chodzi o ominięcie limity 15 meczy, niestety limit 75 na dzień się nie da)

Czlowieku piszesz ze masz sposoby i o zagranicznych forach itp.Na to wychodzi że tam są eksperci to czemu tu szukasz pomocy?

Tam specjaliści Ci szybciej odpiszą :)

Widać Twój poziom chciałeś aby ludzie Ci zazdrościli jaki to jesteś ekspert w omijaniu zabezpieczeń itp a jednak się wjeb***ś na muke :) Pytając od kiedy liczy sie godzina a w drugim poście piszesz że Twój sposób działa i ten limit łatwo jest ominąć.Jeżeli masz sposób na limit to nie powinieneś mieć bloka, Proste :) A jednak ostro tu wciskasz kity ludziom EkSPERCIE  :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czyli limit 15 meczy liczy się od zagrania 1 meczu?

Ja robie inaczej zapisuje sobie czas o której ostatni mecz zagrałem czekam 35min i potem znów gram i wogle mnie nie wywala :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja robie inaczej zapisuje sobie czas o której ostatni mecz zagrałem czekam 35min i potem znów gram i wogle mnie nie wywala :)

Ale zapisujesz pierwszy mecz, czy ostatni? Skąd wiesz przy tym ostatnim meczu, czy Cię nie wywali z serwerów?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

SĄ DWA SPOSOBY:

1- WŁĄCZASZ STOPER, GRASZ 15MECZY I CZEKASZ AŻ STOPER POKARZE ŻE MINĘŁA GODZINA.
2- GRASZ 15MECZY WŁĄCZASZ STOPER, MIJA 35MIN TAK JAK PISAŁ WYŻEJ (NETIV) I MOŻESZ GRAĆ ZNOWU 15MECZY.

JAŚNIEJ NIE POTRAFIĘ, NAPRAWDĘ ;) a było już to pisane z 5x .

Opublikowano

Ja mam np. stoper na wyświetlaczu w klawiaturze ^^. Ale mi dzisiaj lecą di marie, costy lol. Też wam czasami fifa crashuje po znalezieniu przeciwnika, bo nie wiem czego to wina jest ale chyba nie trainera.

Opublikowano

MI CZASAMI TEZ POKAZUJE ZE PRZECIWNIK OPUŚCIŁ MECZ, JESZCZE PRZED ROZPOCZĘCIEM, NAWET STROI NIE WYBIERAMY I TAKIE COS WYWALA, JESLI CI O TO CHODZI.

MACIE SZCZĘŚCIE, BO MI SŁABIAKI OD TRZECH DNI :/

Opublikowano

Wywaliło mnie teraz i drugi raz wypadł Vidal, to wszystko leci na jednym koncie na drugim jest piach, a jak cie wywala przed to może trafiasz na parówkę co kończy mecz przed gwizdkiem. Paru takich się zawsze znajdzie co jakiś czas.

Opublikowano

tak zapytam przegrywałem futdrafta dałem sobie 5 goli bo pomylilem przyciski wywalilo mnie z meczu a jak dodam 1 gol nie wywali?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...