Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpla nie wywala, mnie tak ale on ma zlagowane LTE to może dlatego,  on  sobie w każdej chwili może dodać i tak mu zaliczy, nawet F4 nie ma tylko doda i win

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Np jak są pokazywane składy, albo jak już widać zawodników jak stoją przy piłce, ważne żeby to zrobić w miare szybko, bo niektórzy rozlączają sie zaraz jak tylko pójdzie pierwsze podanie ;)

Opublikowano

Witam koledzy

Na jednym koncie mam fifa 15 i 16

przy ewentualnym treningu ;) na 16 i pechu....ban poleci też na 15(dalej pogrywam w 15)

za odp.dziękuje i pozdr

Opublikowano

Witam koledzy

Na jednym koncie mam fifa 15 i 16

przy ewentualnym treningu ;) na 16 i pechu....ban poleci też na 15(dalej pogrywam w 15)

za odp.dziękuje i pozdr

Ban idzie na fife 15 i 16

Opublikowano

Raczej większość trainerowców w pracy lub szkole :D

Ogólnie jest moment że 3 przeciwników znajdzie pod rząd w ciągu paru sekund, później przez 5 minut nikogo. 

To pewnie moja spekulacja, ale schemat się powtarza rozgrywam szybko 3 mecze wyszukuje przeciwników, później przez parę minut nikogo nie znajduje i znowu szybko 3 mecze. 

Opublikowano

Raczej większość trainerowców w pracy lub szkole :D

Ogólnie jest moment że 3 przeciwników znajdzie pod rząd w ciągu paru sekund, później przez 5 minut nikogo. 

To pewnie moja spekulacja, ale schemat się powtarza rozgrywam szybko 3 mecze wyszukuje przeciwników, później przez parę minut nikogo nie znajduje i znowu szybko 3 mecze. 

To raczej przypadek bo mi szuka normalnie, jedyny problem to taki że od 8 rano nie mogę włączyć bota na jednym koncie bo ciągle wywala mecz

Opublikowano

Mam pytanie- jeżeli używam trainera w drafcie, dodaje bramki i zalicza mi wygrany mecz- co widzi przeciwnik? Jemu zalicza porażkę i kończy draft czy widzi to tak jakby mecz w ogóle się nie odbył i może sobie grać następny?

Opublikowano

Mój Post wyżej nie aktualny.

Ja rozgrywam nadal 15 meczy, bez problemu

Widocznie ja miałem chwilowy problem że po rozegraniu 10 meczy wywalało potem a po 35min do 1h jak sprawdzałem znów wywalało albo w tym czasie coś ea kombinowało

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mój Post wyżej nie aktualny.

Widocznie ja miałem chwilowy problem że po rozegraniu 10 meczy wywalało potem a po 35min do 1h jak sprawdzałem znów wywalało albo w tym czasie coś ea kombinowało

U mnie podobnie, na jednym koncie 10, a na innym 15. Musimy dać czas EA żeby się zdecydowało.

Opublikowano

Mam pytanie- jeżeli używam trainera w drafcie, dodaje bramki i zalicza mi wygrany mecz- co widzi przeciwnik? Jemu zalicza porażkę i kończy draft czy widzi to tak jakby mecz w ogóle się nie odbył i może sobie grać następny?

Przeciwnik nie bedzie mial tego spotkania w historii, ale tez drafta zalicza mu chyba jako porazke.

Opublikowano

Przeciwnik nie bedzie mial tego spotkania w historii, ale tez drafta zalicza mu chyba jako porazke.

Na 90% jest tak, że w ogóle mu nie widzi tego meczu, może grać sobie dalej. Właśnie grałem "czysto" i spotkałem trainerowca. Wywaliło mnie, natomiast mogłem spokojnie kontynuować drafta (paczka za 35k i Busquets najlepszy).

Opublikowano

­Czy komuś jeszcze dzieje się tak, że po rozłączeniu meczu, obojętnie czy dodaniu bramek, czy zakończeniu przez trainer, zapisuje porażkę? Mam konto VIP i ciągle zapisuje mi porażki od pewnego czasu.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...