Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to wygląda 15 meczy potem 15min kary od ostatniego meczu :)

15min kary ? ja zakończylem 12:49 , a dalej mnie wywala, wiec chyba tak to jednak nie działa ;) ktoś może potwierdzić ? 

Opublikowano

No to będę jechał na dwa konta :)

Na jednym zrobię 15 meczy to przejdę na drugie :D i tak w kółko 

Tylko jest jeden problem po tych 15min w trakcie np 3 meczu zalicza porażke nie wiadomo jeszcze jak to dokładnie działa może po 3 meczu po tych 15min jest kilka min kary? nie wiadomo

579571423327107377857.png

Opublikowano

No to trzeba poczekać dłużej po prostu a nie tylko 15 minut.

Czyli wyjdzie na to żeby zarobić to co wcześniej trzeba będzie poświęcić dużo więcej czasu. 

Czyli chcieli utrudnić proceder i tak się stało.

Opublikowano

No to trzeba poczekać dłużej po prostu a nie tylko 15 minut.

Czyli wyjdzie na to żeby zarobić to co wcześniej trzeba będzie poświęcić dużo więcej czasu. 

Czyli chcieli utrudnić proceder i tak się stało.

no na to wychodzi.

Teraz każdy z tego tematu co używa trainera powinien pisać po jakim czasie i ile meczy udało mu się rozegrać itp żebyśmy rozgryzli ten system 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja na razie ostrożnie będę grał co 50 minut. Poprzednio mi się sprawdziło i można zagrać pełne 15 spotkań po tym czasie ponownie. Natomiast jak ktoś inny może niech sprawdzi po 40 minutach czy 30 minutach. I niech napisze jak tam jego obserwacje. 

Opublikowano

Imo jest to 15 albo 20 minut bo jak mówiłem nie minęło 30 i mogłem grac

A może znieśli 75 meczy dziennie i zrobili ten limit?

Ale rozegrałeś po tej przerwie kolejne pełne 15 meczy tak ?

Opublikowano

Imo jest to 15 albo 20 minut bo jak mówiłem nie minęło 30 i mogłem grac

A może znieśli 75 meczy dziennie i zrobili ten limit?

tez jestem ciekawy tego limitu 75 meczy, bo wtedy to by byl strzal w stope dla EA :D a co do limitu 15min zaraz to zweryfikuje i dam znac bo jeszcze 7min mi zostalo

Opublikowano

Bota uruchomiłem o 13:42, wygrał pierwszy mecz o 13:43, rozegrał 15 meczy, wygrał 4 drafty zakończył prace o 14:09. Ustawiałem mu stopniowo opóźnienie o 20/25/30 minut po rozegraniu 15 spotkań, dalej go wywalało. 

Ustawiłem że w ciągu godziny może zagrać 15 meczy, a potem musi czekać aż upłynie pełna godzina od pierwszego spotkania. Przerwa minęła i gra już dalej. 

Wniosek: można rozegrać 15 spotkać w ciągu godziny, potem trzeba odczekać, aż upłynie pełna godzina od wygrania pierwszego spotkania. U mnie przerwa wynosi 34 minuty  :yay: (proponuje dodać 2-3 minuty, dla pewności)

Opublikowano

Ja po 30 minutach rozegrałem kolejne 15 meczy.

Skąd masz bota do rozgrywania meczy ?

Widocznie drafta grałeś również 30 min.

Bota napisałem, jest jeszcze w close beta, jak będę miał pewność że działa prawidłowo na każdym testowanym kompie wystawie go na sprzedaż. 

Weryfikacje poprzez dodawanie/odejmowanie jest dalej, bo mi teraz wyskoczyła.

Opublikowano

Jakby w EA mysleli to by ustawili limit 5 meczy na godzine(bo czlowiek wiecej w online sam nei zrobi) :P

Jakbyś pomyślał to bys wiedział że ludzie robią rage quity dość często, np gol w 1 minucie lub lagi, gdzieś mają DNF.

Dlatego dali 15 bo przy 5 to by mieli znowu falę postów o wywalaniu. U mnie zeszło po ~35min, strasznie mnie unieszkodliwili bo robię drugie konto w tym czasie, tracę 40s na reloga :)

Opublikowano

Jakby w EA mysleli to by ustawili limit 5 meczy na godzine(bo czlowiek wiecej w online sam nei zrobi) :P

A teraz wyobraz sobie, ze jestes zwyklym graczem i 5x pod rzad spotykasz trainerowca, rage over 9000 bo musisz czekac godzine, a po godzinie powtorka z rozrywki. :)

Opublikowano

Jakbyś pomyślał to bys wiedział że ludzie robią rage quity dość często, np gol w 1 minucie lub lagi, gdzieś mają DNF.

Dlatego dali 15 bo przy 5 to by mieli znowu falę postów o wywalaniu. U mnie zeszło po ~35min, strasznie mnie unieszkodliwili bo robię drugie konto w tym czasie, tracę 40s na reloga :)

jak bedziesz wstanie, to daj info czy jest limit 75meczy dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...