Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba jest faktycznie limit 15 meczy na 1h bo teraz mnie ciagle wywala z sezonow po kazdym meczu opuszczam tryb ultimate team.

ZBIERAM ---

Opublikowano

Chyba jest faktycznie limit 15 meczy na 1h bo teraz mnie ciagle wywala z sezonow po kazdym meczu opuszczam tryb ultimate team.

ile razy ktoś jeszcze napisze że jest limit ? To już dawno zostało potwierdzone ;) EA walczy jak może z tego co widać.

Opublikowano

A jak Twoim zdaniem powinien ten limit wygladac? :D 

Jezeli to tylko taki glupi limit to maly problem, ale jesli uzywaja tego do czegos wiecej - np. do flagowania kont, to niedlugo znowu sie pewnie troche banow posypie. 

Opublikowano

Zaraz to sprawdzę bo rano normalnie było 15 meczy. 

Przed chwilą rozegrałem pełne 15 meczy bez rozłączenia wczesniej. Więc nie potwierdzam że zmniejszyli limit gier na godzinę.

Natomiast na drugim koncie mnie rozłączyło natychmiast przy pierwszym meczu... (to spekulacja ale może ustawili teraz limit 15 meczy na 1h ale na jedno IP, nie na konto)

Coś kombinują i ja chyba na razie odpuszczam trainerowanie. Bo szkoda nerwów.

Opublikowano

Przestańcie płakać, dość że nabijacie sobie coinsy za free to jeszcze marudzicie że was wyrzuca. Przed tym ograniczeniem także wywalało 1-2 drafty przez błąd od EA

Grajcie 14, a nie 15 meczy, żeby mieć pewność że nie stracicie drafta. Dodatkowo do godziny dodajcie 5-10 minut. 

Opublikowano

Zaraz to sprawdzę bo rano normalnie było 15 meczy. 

Przed chwilą rozegrałem pełne 15 meczy bez rozłączenia wczesniej. Więc nie potwierdzam że zmniejszyli limit gier na godzinę.

Natomiast na drugim koncie mnie rozłączyło natychmiast przy pierwszym meczu... (to spekulacja ale może ustawili teraz limit 15 meczy na 1h ale na jedno IP, nie na konto)

Coś kombinują i ja chyba na razie odpuszczam trainerowanie. Bo szkoda nerwów.

Tak więc pora spróbować  czy po zmianie ip można grać dalej :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

To wina EA po 1.5 h wywaliło mnie w 3 meczu drugiego draftu. Później liga i to samo w 1 meczu. Coś im się posypało z serwerami. Paczki masakra sama lipa ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...