Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z samych draftów w 4 dni zarobiłem milion coinsów ;) (nie zagrałem nawet 1 meczu w sezonach) tak więc pozdrawiam

Z samych zawodników jest dobra kasa, dziś trafiłem 5 IF  + sprzedałem wszystkie kontrakty z paczek i kondycje (co dało mi 40k z kart jednorazowych)   zarobek bardzo zacny ;)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzis po 2 rozegralem 2x drafta (8spotkan) po czym kolejny draft wywalilo do glownego menu i zaliczylo porazke, nastepny tak samo, a teraz nie mogę się zalogować do trainera, ktos coś ?

Opublikowano

Dzis po 2 rozegralem 2x drafta (8spotkan) po czym kolejny draft wywalilo do glownego menu i zaliczylo porazke, nastepny tak samo, a teraz nie mogę się zalogować do trainera, ktos coś ?

Mam to samo, wygrałem 4-5 draftów a teraz za każdym razem wyrzuca mnie z gry i zalicza przegraną, wygląda na to że potrzebny jest update.

Opublikowano

A może to nowe zabezpieczenie że np w ciągu godziny nie można rozegrać więcej niż np 8 spotkań. I nic nie da się z tym zrobić. :D

I update trainera nie pomoże hehe

Potwierdzam rozegrane 5 draftów i po nich wywala z UT i zalicza porażkę.

No to chyba koniec ery trainerowania :D było to do przewidzenia że coś z tym zrobią.  

Opublikowano

Ja myślę że to może być jakieś zabezpieczenie, wcześniej po rozegraniu iluś tam draftów też wywalało z UT, ale po wejściu do niego prosiło o podanie wyniku jakiegoś działania i nie zaliczało porażki. 

To możliwe że zmienili na to żeby zaliczało porażkę. 

Tylko teraz właśnie pytanie po jakim czasie to się wyłącza czy po godzinie czy po paru czy może po 24h.

Trzeba czekać na jakieś info od autora. Na razie widzę że odpisuje ale na tym anglojęzycznym forum.  Tutaj cisza, mimo że był na forum.

http://www.elitepvpers.com/forum/fifa/3867493-fifa-16-ultimate-team-trainer.html

Opublikowano

Witam dopiero wróciłem z szpitala wiec nie miałem okazji uzywać w/w traineru. Czy ryzyko dostania bana jest takie same jak na początku, i czy da sie go używać jeszcze w trybie DRAFT( bo tylko do tego mi potrzebny, lige wolałbym sam zdobyć)?

@down OCB? dodali jakieś blokady na drafta?

Opublikowano

U mnie loguje bez problemu

Chyba jest blokada na około 1h na rozegranie max 15 meczy. 

Liczyłem tym razem każdy mecz i dokładnie 16 mecz wywala z UT i zalicza porażkę. Jeszcze raz to sprawdzę za jakąś 1h. Jeżeli będzie tak samo to znaczy że EA wprowadziło blokadę na mecze rozegrane w godzinę.

Opublikowano

U mnie loguje bez problemu

Chyba jest blokada na około 1h na rozegranie max 15 meczy. 

Liczyłem tym razem każdy mecz i dokładnie 16 mecz wywala z UT i zalicza porażkę. Jeszcze raz to sprawdzę za jakąś 1h. Jeżeli będzie tak samo to znaczy że EA wprowadziło blokadę na mecze rozegrane w godzinę.

Dokładnie 15 meczy tak jak mówisz też liczyłem.

Teraz trzeba tylko rozkminić od kiedy czas się liczy i czy pół godziny blokady bo wyżej pisałeś że po 51min działa normalnie czyli 1h blokady odpada, zostaje tylko od 50min w dół.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Hmm czyli bez opcji VIP nie moge zakonczyć meczu przed czasem? Prosiłbym też o cene wykupu i sposob zapłaty.

ziomuś jak wejdziesz w trainer, tam jest taka świnka (skarbonka) klikasz w to i masz napisane co i jak, a jak nie to pisz na PW do Pawełka 

Ten ban nie trwa nawet 30 min o 11:17 jak napisalem post dostalem blokade i teraz znowu działa jest 12:34

z tego co napisałeś to ban trwa 1godzine i 17min :p bo tyle wlaśnie jest od 11:17 do 12:34 lol

Opublikowano

Przecież tak  samo było tuż po premierze, pewnie znowu im się serwery skaszaniły a nie jakieś zabezpieczenia. To jest Ea oni mają w dupie graczy.

Zaraz sprawdzę u siebie, dopiero wstałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...