Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbym trainerował, ale nie farmił i nie sprzedawał coinsów, tylko zbierał np. 800k na piłkarza, później go kupił i od nowa, żeby nie mieć dużo coinsów na koncie, jest duża szansa na bana?

A od kiedy to ilość coinsów na koncie decyduje o banie ? O banie może decydować ilośc reportów , podejrzany bilans spotkan itp . Szansy na bana nie da sie przewidziec , jeden dostaje po kilku dniach inny nie .

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdzę co dzisiaj z Draftów wydropi ( tylko długo przeciwników szuka :/)

U mnie lipa, pół dnia gram i tylko 2 informy warte quicksell :( Dodatkowo dwa razy wyrzuciło mnie z FIFY po dwóch zwycięstwach, ehh. To znaczy jestem gdzieś koło 50-100k na plusie, ale z dwóch kont i to w 4 godziny :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak wy to gracie ? Lepiej grać drafta online czy tego z komputerem? Jest różnica przy nagrodach ? Ogólnie to lepiej jechać na drafcie i otwierać paczki czy grać sezony i zgarniać coinsy ?

Opublikowano

krew mnie zalewa jak widze takie paczki :D hehe otworzyłem tyle tych paczek, sądzę że za 2mln około i nie trafiłem nic konkretnego (Iniesta, Insigne Inform,Thiago Silva, jakieś informy po 10k i Eriksen inform, reszta to jakiś chłam po max 10k. ) do tego paczki z draftów przez trzy dni. Trzeba mieć farta, a kto ma farta, ten zarobi, bo taka karta w moim przypadku to już inwestowanie na rynku, co jest fajną zabawą i przynosi czasami nie małe profity :) Powodzenia w otwieraniu paczek :P

Opublikowano

nie kupujcie od pawelka trainera bo sie nie oplaca, jest pelno takich samych na internecie. Pozdrawiam

ziomuś po co to napisałeś ? Pawełek nikomu nie każe kupować, tylko jeśli ktoś chce VIP'a wspomaga go tym hajsem, dlatego że On z dobrej woli to udostępnia poświęca swój czas, żeby takie pijawy jak Ty mogły sie tym pożywić, czemu go nie wspomóc 20zł ? czy to tak dużo ? z resztą on nie wymaga od nikogo tej kasy, robisz to z dobrej woli, a jeśli nie robisz to nie pisz takich głupot.

Opublikowano

@ Pawellek

tak powiem zarobek jest zjebany

z fut draftu dostaje paczki nic nie trafiam zysk 5k dobra gram sezony sam i wbijam 15x monet i kupuje drafta i znowu nic nie trafiam juz 100x chyba to jest paranoja zbierac kilka paczek meczu czy jak ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Ja np uzbierałem 300k i z nich gram i później otwieram 40-50 paczek razem.

Nie zdarzyło mi się mieć mniej niż 200k zysku na 17-18 draftów, później blokada na coinsy. 

Najwidoczniej masz pecha ziomek. 

Opublikowano

@ Pawellek

tak powiem zarobek jest zjebany

z fut draftu dostaje paczki nic nie trafiam zysk 5k dobra gram sezony sam i wbijam 15x monet i kupuje drafta i znowu nic nie trafiam juz 100x chyba to jest paranoja zbierac kilka paczek meczu czy jak ?

Panie co Pan gadasz, to tylko z wczoraj + nie widać Hamsika Inform ;)

21l5nog.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...