Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz ja mam pytania:

1) Używacie tego trainera w draftach online czy offline? Za offline dostaje się słabiutkie paczki a za online łatwo można bana wyłapać,
2) Cała procedura w draftach wygląda tak jak na filmiku (dodajecie bramki i robicie disconnecta) i normalnie zalicza mecze, a potem daje paczki? (wiem o tych dzisiejszych limitach)
3) W czym jest lepsza wersja płatna tego trainera od tej darmowej?

Opublikowano

A teraz ja mam pytania:

1) Używacie tego trainera w draftach online czy offline? Za offline dostaje się słabiutkie paczki a za online łatwo można bana wyłapać,

2) Cała procedura w draftach wygląda tak jak na filmiku (dodajecie bramki i robicie disconnecta) i normalnie zalicza mecze, a potem daje paczki? (wiem o tych dzisiejszych limitach)

3) W czym jest lepsza wersja płatna tego trainera od tej darmowej?

1- Online

2- Tak dokładnie jest jak napisałeś

3- w płatnej działa przycisk dissconect

Opublikowano

A ta godzinę liczy od rozpoczęcie pierwszego spotkania czy od jak ?

Bota uruchomiłem o 13:42, wygrał pierwszy mecz o 13:43, rozegrał 15 meczy, wygrał 4 drafty zakończył prace o 14:09. Ustawiałem mu stopniowo opóźnienie o 20/25/30 minut po rozegraniu 15 spotkań, dalej go wywalało. 

Ustawiłem że w ciągu godziny może zagrać 15 meczy, a potem musi czekać aż upłynie pełna godzina od pierwszego spotkania. Przerwa minęła i gra już dalej. 

Wniosek: można rozegrać 15 spotkać w ciągu godziny, potem trzeba odczekać, aż upłynie pełna godzina od wygrania pierwszego spotkania. U mnie przerwa wynosi 34 minuty   :yay: (proponuje dodać 2-3 minuty, dla pewności)

Opublikowano

Witajcie. Macie może jakąś solucję dla mnie?

Nie chcą mi się wyszukiwać mecze . Ani w drafcie ani w sezonie . 20-30 minut i nic ... Albo jest że wyszukiwanie przeciwnika ciągle albo nie udało się znaleźć przeciwnika proszę spróbować później ;/ .

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

ehh mi chodziło o słaby sygnał, pożyczony mam kij wie skąd i przez co leci dlatego nie znajduje. Fifa 16 nie lubi słabego wifi i mobilnych plusów/play.

Opublikowano

Odblokowałem te porty neta mam normalnego żaden mobilny . Zasięg 5 kresek ( modem pokój obok ) .

I tak wyszukiwanie przeciwnika 10 minut i nic .

Wyłącz firewall(+antywirus) i wyszukiwanie osób z rejonu ustaw na NIE

Opublikowano

Mam tak samo na jednej sieciówce 5 kresek i nic to nie daje, leży obok 30cm :). Jak to wyżej nie pomoże to jedyne co możesz jeszcze  zrobić to zobaczyc po kablu czy jest to samo. Dzisiaj właśnie przyszła sieciówka żebym mógł spiąc dwa kompy bo właśnie mi nie znajdowało przeciwników po wifi mimo tego że leżało obok wszystko.

Opublikowano

Wszystko wyłączyłem , i tak nie wyszukuje ...

Będę musiał kabel kupić i pociągnąć do kompa...

Dziwna sprawa że na wifi nie chce wyszukiwać. Fifa 15 działała okej ..

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Limit 75 meczy dalej jest, potwierdzam. 

ja również potwierdzam. ale jakby nie patrzeć EA wzięła się za to i coś tam próbują ograniczyć. Dobrze że wprowadzili te 15meczy, a nie 5, no chociaż jak już ktoś tam wyżej pisał też nie mogli tych 5ciu bo by mieli sajgon :) 

Opublikowano

Ma ktoś taki problem jak ja? Próbuję uruchomić jako administrator ( bez administratora też próbuję ) a na ekranie nic się nie dzieję... Trainer nie chce się uruchomić. Mam ten problem od dwóch tygodni. Wszystkie potrzebne programy mam zainstalowane :/ Antywirusa nie mam. O co chodzi? POMOCY

Opublikowano

Podłączyłem kompa pod kabel .

Albo EA ma serwery na ziemniakach albo ja juz nie wiem.

Szukam tych zje**** meczy przez cały dzień i znalazło mi 5 na cały dzień -.- . ciągle wyszukiwanie graczy i nic.... Fifa 15 działała normalnie...

Patologia

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Wy to macie problemy ^^ u mnie wszystko działa tak jak zawsze, zero problemów 

Ma się swoje sposoby :D

ma sie sposoby na co ? twierdzisz ze omijasz limity które EA narzuciło ? 

Swoją drogą, zauważyłem że są limity chyba też na wystawianie aukcji, bo sprzedając kontrakty, po jakimś czasie wywala błąd że "wymiana coś tam coś tam" , może ktoś to potwierdzić ?

Opublikowano

Podłączyłem kompa pod kabel .

Albo EA ma serwery na ziemniakach albo ja juz nie wiem.

Szukam tych zje**** meczy przez cały dzień i znalazło mi 5 na cały dzień -.- . ciągle wyszukiwanie graczy i nic.... Fifa 15 działała normalnie...

Patologia

Kto jest dostawcą twojego internetu ?

Opublikowano

Czyli masz ten samo co ja ^^ , masz publiczne ip ? Jak nie to możesz złożyć wniosek na ich stronie. U mnie jak zmienię ip na przydzielane to podobnie mam, szuka długo albo nie znajduje. Ip dają do maca sieciówki, której używasz ale teraz można zmieniać go na stronie w przypadku zmiany sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...