Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj do godziny, o której zacząłeś wczoraj. Najlepiej zapisywać sobie na kartce, o której się grało te drafty.

Miałem ten sam problem, po 6-9 meczach wywołało mnie z UT. Z kolegami doszliśmy do tego, że dzienny limit oznacza odczrkanie 24h.

Wiem wiem własnie mam zamiar poczekać do tej godziny

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak gadacie o tych draftach a mnie zastanawia. Gdzie najlepiej opłaca się trainwoać? W drafcie, gdzie płacimy 15k na start i "wygrywamy" 4 spotkania, czy bardziej sezony online?

Opublikowano

Ja robię tak, że zagram 3 drafty, zapisuje godzinę zagrania 1 meczu w drafcie, gram pełne 3 drafty, zapisuję godzinę od grania tego ostatniego meczu w 3 drafcie, czekam pełną godzinę od tego czasu, co grałem ostatni mecz i mogę grać. W ten sposób codziennie gram do limitu coinsów.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@Pajzon

Ja nie widzialem zeby jakikolwiek trainer do fify 15 mial zamrazanie kontraktow.

I jak chcesz miec inny wynik niz 5:0 to sobie mozesz tez to zmienic w ustawieniach... "4 i 6" dziala, ale mozesz to zrobic tylko w trakcie meczu, a nie przed.

Opublikowano

odczekalem 35 minut a tu biore mecz w sezonach i dalej wywala z ultimatre team calkiem i wyskauje okienko z NU o co chodzi ?

pomozecie prosze was bardzo dlaczego mnie wyrzuca co mecz czy to przez limit 75 meczy ?

Opublikowano

Nie wiem co tu tlumaczyc, ale dobra. :P

+ 10 Millions transfer budget

Zwieksza budzet transferowy w trybie kariery o 10 milionow.

Unlimited Stamina

Zawodnicy danej druzyny nie beda sie meczyc.

Always Tired

Zawodnicy danej druzyny beda ciagle zmeczeni.

Show Penalty Crosshair

Pokazuje celownik podczas wykonywania rzutu karnego, ale niestety nie mialem mozliwosci przetestowac tej funkcji w normalnym meczu, wiec licze na wasza pomoc. :P

Nowe opcje są tylko na singla czy że stamina online tez działa?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LYagiB0sCgD27IueL-OJxLAO3FNGwA92lqLZZTU7F3o/edit?usp=sharing

Opublikowano

Reset meczów nie następuje o 2:00 w nocy. Żeby móc bez wywalania zagrać mecze trzeba odczekać 24h od 1 rozegranego meczu dnia poprzedniego.

Czasami bez odczekania 24h uda się zagrać z 7-8 meczów, ale potem wywala z każdego kolejnego.

Edit. A co do godzinnego limitu to polecam grać 14 meczów (3,5 draftu). Mnie przy 15 wywala z Ultimate Team.

Nie zgodzę się z Tobą kolego, ponieważ mi sie resetuje o 2:00 specjalnie to sprawdziłem dziś w nocy. Wczoraj zagrałem dość późno bo po 19, rozegrałem do 1:50 14draftów, a po godzinie 2:00 (dokładnie zacząłem 2:05) rozegrałem 9 draftów. Tak więc musi być reset o 2 w nocy :)

Opublikowano

EA zrobiło mi dzisiaj dzień dziecka, odbanowali mi konto chociaż nic do nich nawet nie pisałem :D hehe 

dzięki EA :D

Sprawdźcie maile jeżeli mieliście zbanowane konta.

Opublikowano

Nie zgodzę się z Tobą kolego, ponieważ mi sie resetuje o 2:00 specjalnie to sprawdziłem dziś w nocy. Wczoraj zagrałem dość późno bo po 19, rozegrałem do 1:50 14draftów, a po godzinie 2:00 (dokładnie zacząłem 2:05) rozegrałem 9 draftów. Tak więc musi być reset o 2 w nocy :)

Wczoraj zagrałem 56 meczów w drafcie, dzisiaj rano zagrałem 28 meczów (2 serie po 3,5 drafta). Wróciłem z uczelni i wywaliło mnie z pierwszego meczu i będzie wywalać pewnie z kolejnych, dopóki nie zacznę grać o tej, co wczoraj - tak samo miałem w niedzielę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...