Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni mecz w drafcie rozgrałem o 11:29 w którym mnie wywaliło i do teraz nie mogę zagrać dalej spotkania bo cały czas w********a.\, ma ktos podobny problem ?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni mecz w drafcie rozgrałem o 11:29 w którym mnie wywaliło i do teraz nie mogę zagrać dalej spotkania bo cały czas w********a.\, ma ktos podobny problem ?

Ja mam taki problem często że włącza się limit i utrzymuje przez kilka godzin... trzeba czekać aż zejdzie

Opublikowano

jesli kogos wywala z drafta czy z sezonow online. polecam odczekać dzień-dwa i zacząć od nowa, z tym że po dniu czy dwóch (polecam dwa dni dla pewności) zacząć trainerować od godziny 12 w południe bądź o 20. (przykładowo) i zapamiętać godzine o której sie zaczeło trainerować, później każdego kolejnego dnia od tej godziny będzie można trainerować :)

Opublikowano

jesli kogos wywala z drafta czy z sezonow online. polecam odczekać dzień-dwa i zacząć od nowa, z tym że po dniu czy dwóch (polecam dwa dni dla pewności) zacząć trainerować od godziny 12 w południe bądź o 20. (przykładowo) i zapamiętać godzine o której sie zaczeło trainerować, później każdego kolejnego dnia od tej godziny będzie można trainerować :)

Ja zawsze sobie zapisuje o której zaczynam grac 15 meczy i dzisiaj to jest jakaś masakra! pierwsze 15 o 12:53 potem 14:03 i 15:30 aż wybiła 18:13 i przy 8 meczu wywaliło mnie z futa  i wywala do teraz :/ 

Źle się dzieje

Opublikowano

dziwne macie te fazy :p u mnie jest wszystko normalnie, gram 15meczy na godzine (no ja gram dokładnie 12) i 75 na 24h i wszystko jest dobrze :)

Może jutro spróbuje grać tylko 12 a nie ciągle na granicy 15 i będzie dobrze ^^

Opublikowano

stalo sie u mnie cos dziwnego, a mianowicie rozegrałem nie 15, a 19 meczy, bo zagrałem 4drafty i 3mecze, coś dziwnego, albo zwiększyli limit, muszę to zbadać bo póki co dostaje 0 monet czyli wyczerpałem dzienny limit.

Opublikowano

stalo sie u mnie cos dziwnego, a mianowicie rozegrałem nie 15, a 19 meczy, bo zagrałem 4drafty i 3mecze, coś dziwnego, albo zwiększyli limit, muszę to zbadać bo póki co dostaje 0 monet czyli wyczerpałem dzienny limit.

Ja tez już mam limit dzienny, jak jutro to sprawdzisz to napisz czy limit jest zwiększony (w co wątpię) 

Opublikowano

Przejrzałem cały temat ale chcę się upewnić :/ Co najlepiej grać ? Drafty czy zwykłe mecze ? Kiedy dodawać bramki i dissconectowac ? Dostał ktoś za to bana ?

Opublikowano

Przejrzałem cały temat ale chcę się upewnić :/ Co najlepiej grać ? Drafty czy zwykłe mecze ? Kiedy dodawać bramki i dissconectowac ? Dostał ktoś za to bana ?

Było o tym mówione 1000 razy, co 1-2 strony ktoś zadaje takie pytanie.

Opublikowano

Opublikowano

Może jutro spróbuje grać tylko 12 a nie ciągle na granicy 15 i będzie dobrze ^^

Miałem racje chyba, dzisiaj grałem 3 drafty (12 meczy) i nie mam takich dziwnych problemów jak ostatnio gdy grałem po 15 na granicy limitu

Oby tak zostało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...