Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EA zrobiło mi dzisiaj dzień dziecka, odbanowali mi konto chociaż nic do nich nawet nie pisałem :D hehe 

dzięki EA :D

Sprawdźcie maile jeżeli mieliście zbanowane konta.

A co Tobie napisali w tym mailu?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co Tobie napisali w tym mailu?

Hello,

We are contacting you regarding the action that has been taken on your EA account.

We have now completed our investigation into your account. After reviewing your case, we can see that your account was actioned in error. We will take great care to ensure that this does not occur again in the future.

Thank you,

EA Terms of Service

Jakieś 2 tygodnie temu dostałem maila że używałem "cheatów" i ban na fife 15 i 16, a dzisiaj taka niespodzianka. 

Opublikowano

Ja tam takie konto sprzedałem, straciłem może 30zl bo coinsy i tak by pewnie nie wróciły a było ich 700k.

Co do limitu, nikt wam nie karze napieprzać pod kreske. Ja robię 3.5 drafta czasem 3 jak wywali i przechodzę na drugie konto. Tak dobijam 72 mecze na każdym czyli w sumie 36 draftów i żaden 24h limit nie wskakuje. Oczywiście jak wyleci jakiś koks tza 500k to daje sobie spokój w końcu to zajmuje 7h :)

Opublikowano

Witajcie, używam tego trainera od dawna, zarobiłem na nim już około 3mln coinsów i wiem o limitach dziennych i godzinowych ale mam problem

Dzisiaj rano wstałem, zagrałem 13 meczy (tylko drafty) aż mnie wywaliło z UT, pomyslałem że może jakoś przekroczyłem limit 15 przez niedopatrzenie, poczekałem godzinę, wchodze do gry i dalej wywala, poczekałem 2h i dalej wywala aż teraz godzina 19 i dalej za kazdym razem mnie wywala do menu gry nie zaliczając meczu. 
Wiecie czym to może być spowodowane?  Myślałem że to może wina trainera, ale pobrałem najnowszą wersje i dalej to samo. :(

Opublikowano

ile zarabiacie srednie coinsów dziennie ? bo ja 100k 

Działa Ci normalnie trainer??

JA zarabiam 100k -200k dziennie, zalezy jaki drop z paczek ;) raz miałem dzień w którym z paczki wyleciał Reus a w kolejnej Ribery wiec w tamten dzien zarobiłem 500k ^^

EDIT. Wszystko się naprawiło punkt 21:00 dziwne :D 10h się resetował limit 15 meczy 

Opublikowano

Mi od wczoraj taka kupa leci że omg :) Nawet na drafta mi nie zwraca. Ale dzisiaj pierwszy raz dostałem pake za 100 k i za 35 lol !Ale w środku nic :)

Opublikowano

Mi od wczoraj taka kupa leci że omg :) Nawet na drafta mi nie zwraca. Ale dzisiaj pierwszy raz dostałem pake za 100 k i za 35 lol !Ale w środku nic :)

Ja zawsze jak trafiam tą najrzadszą paczke gdzie jest 24 święcących zawodników to włączam Ameno na słuchawki i się modle o coś dobrego :D no ale jak na razie słabo :P Wczoraj jedynie miałem fart ^^ po skonczeniu drafta otwieram 1 paczke a tam: http://screenshooter.net/102662173/jsjgwowna początku podniecenie ale potem zobaczyłem na rynek to za 80k się sprzedał. Lepsze to niż nic ^^ nadal moim nr 1 zawodnikiem z paczki był Reus pod względem ceny i Iniesta pod względem overalla (88) ale gówno wart 

Opublikowano

Z tych dużych paczek niby najlepszych to przeważnie gówno leci, taki lewy kolorowy, suarez, reus wszyscy lecieli ze zwykłych złotych albo z rzadkie karty.

Opublikowano

Przeciez opisalem nowe funkcje strone wczesniej...

Nie wiem co tu tlumaczyc, ale dobra. :P

+ 10 Millions transfer budget
Zwieksza budzet transferowy w trybie kariery o 10 milionow.

Unlimited Stamina
Zawodnicy danej druzyny nie beda sie meczyc.

Always Tired
Zawodnicy danej druzyny beda ciagle zmeczeni.

Show Penalty Crosshair
Pokazuje celownik podczas wykonywania rzutu karnego, ale niestety nie mialem mozliwosci przetestowac tej funkcji w normalnym meczu, wiec licze na wasza pomoc. :P

Opublikowano

Mi tam pierwszy raz od kilku dni coś poleciało i był to Aguero, rzadko kiedys coś fajnego leci teraz ale z 2 tyg temu bosko mi leciało Messi, Reus, Robben, Thiago Silva i Hazard.

Opublikowano

Witam , czy ktos ma problem i zna rozwiazanie ? Otóż gdy mam fife w okienku itp zeby trainerowac to po 2 - 3 meczach jak nie zrestartuje gry to mi wyskakuje ze fifa 16 przestala dzialac , wiem ze to nie od trainera ale czy ktos umie temu zaradzic ?

Opublikowano

Witam , czy ktos ma problem i zna rozwiazanie ? Otóż gdy mam fife w okienku itp zeby trainerowac to po 2 - 3 meczach jak nie zrestartuje gry to mi wyskakuje ze fifa 16 przestala dzialac , wiem ze to nie od trainera ale czy ktos umie temu zaradzic ?

To wina partaczy z Ea, jak serwery są obciążone albo gra ma problem z połączeniem to crashuje lub wywali  z futa. Dzisiaj dwa razy mi wysypało podczas ładowania składu, crashuje też po znalezieniu przeciwnika. Z futa wywala  jak np. włączymy sopcasta i chcemy trainerować czyli np. meczyku nie da się obejrzeć :)

|Okienko nie ma nic do rzeczy na FS też się sypie u mnie od czasu do czasu. 

Opublikowano

Ja pier... ale gówno z tego jest, wczoraj wszystkie drafty normalnie, dziś też pierwsze 15 meczy spoko a teraz k***a godzinka i 10 min mineła włączam, rozgrywam 5 spotkań i znow w********a.

Opublikowano

Ibra Inform trafiony :) Jak narazie najlepszy tydzień sie szykuje 8 informów trafionych marcelo 10min po 19 w srode którym sam ustaliłem cene na rynku i poszedl za 350k :) + karty neuer, boateng, modric itp

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...