Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Pewnie przekroczyles godzinny limit.

To znaczy? Odczekałem prawie 2 pełne doby zanim użyłem po tym jak mnie wywaliło 3 razy z rzędu z porażką i nadal jest to samo.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

­

To znaczy? Odczekałem prawie 2 pełne doby zanim użyłem po tym jak mnie wywaliło 3 razy z rzędu z porażką i nadal jest to samo.

kilka moich postów wcześniej napisałem o nowym limicie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

­

kilka moich postów wcześniej napisałem o nowym limicie :)

Tak czy siak moja "kara" dawno powinna minąć, a tak się nie dzieje.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Dziwna sprawa, teraz przy czwartym meczu draftu daje m izero monet i moge nadal grac 4 mecz tak jakby sie on nie odbyl(i tak od poltorej godziny). Mial ktos  juz taki problem? A moze sie pomylilem i juz wykorzystalem 75 meczy dzisiaj?(ale wtedy powinno mi zaliczyc chyba porazke)

Opublikowano

Na 90% jest tak, że w ogóle mu nie widzi tego meczu, może grać sobie dalej. Właśnie grałem "czysto" i spotkałem trainerowca. Wywaliło mnie, natomiast mogłem spokojnie kontynuować drafta (paczka za 35k i Busquets najlepszy).

Też uważam że przeciwnikowi nie zalicza tego meczu i może grać dalej. Ja jakieś pół godziny temu grałem trzeci i czwarty mecz z tym samym przeciwnikiem. Gdyby zaliczało mu porażkę to nie było by możliwości na drugi mecz. 

Opublikowano

Też uważam że przeciwnikowi nie zalicza tego meczu i może grać dalej. Ja jakieś pół godziny temu grałem trzeci i czwarty mecz z tym samym przeciwnikiem. Gdyby zaliczało mu porażkę to nie było by możliwości na drugi mecz. 

Bo moze przeciwnik tez z trainera korzystal? ;)

Opublikowano

Jak u was dziś wygląda nabijanie? Ja nawet po dwu godzinnej przerwie cały czas jestem wyrzucany z Ultimate'a. Ktoś ma podobnie? Może znów nowy limit od EA?

Ja robię 2 drafty i potem 2h przerwy. Żadnych problemów nie ma wtedy.

Opublikowano

Ja robię na 1h 14 meczy dla bezpieczeństwa zamiast 15. I wszystko elegancko działa i nie wywala. 1h liczę od pierwszego meczu w danej sterii

Teraz kończę dzisiejsze drafty bo za 5 spotkań mam blokadę 75

Opublikowano

Po przekroczeniu limitu 75 meczy, nie wywala was z gry tylko dostajecie 0 coinsów. Po przekroczeniu 15 meczy na godzinę dostajecie kick'a od EA, po meczu bądź w jego trakcie (nawet jak 16+ mecz gracie bez użycia trainera)

Opublikowano

nie ma żadnego nowego limitu. można zagrać 15meczy na godzine, ja to robie tak że zawsze gram 3drafty, licze czas od pierwszego spotkania, po godzinie gram następne 3drafty, w ciągu dnia gram 18draftów i 3mecze. 

Opublikowano

Reset meczów nie następuje o 2:00 w nocy. Żeby móc bez wywalania zagrać mecze trzeba odczekać 24h od 1 rozegranego meczu dnia poprzedniego.

Czasami bez odczekania 24h uda się zagrać z 7-8 meczów, ale potem wywala z każdego kolejnego.

Edit. A co do godzinnego limitu to polecam grać 14 meczów (3,5 draftu). Mnie przy 15 wywala z Ultimate Team.

Opublikowano

Macie od dziś rana taki sam problem jak ja?

Rozegrałem 9 meczy skonczyłem je o 9;30 i do teraz do 11;05 wywala caly czas i zalicza porażkę.

Wczoraj jeszcze wszystko działało itp  a dziś tak jakby coś EA zmieniło.

UP poczekam do tej godziny co wczoraj zacząłem i spróbuje zagrać bo wczesniej takiego problemu nie było może się uda.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Poczekaj do godziny, o której zacząłeś wczoraj. Najlepiej zapisywać sobie na kartce, o której się grało te drafty.

Miałem ten sam problem, po 6-9 meczach wywołało mnie z UT. Z kolegami doszliśmy do tego, że dzienny limit oznacza odczrkanie 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...