Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ty masz chyba niesamowitego pecha. 

Ja od tygodnia w każdy dzień wykorzystywania draftu do blokady. Dzienny zysk nie schodził poniżej 400 tyś coinsów. A często grubo powyżej 500 tyś. 

Sprzedane blisko 4 mln coinsów przez tydzień. 

Profit z tygodnia: http://zapodaj.net/fd83fb28303ab.jpg.html

Trzeba oczywiście odliczyć koszt draftów.

Ile draftów dziennie grasz i na ilu kontach?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Gram na maxa do momentu jak dostaje 0 monet.

Mam dwie Fify, na jednej farmie i sprzedaje. Na drugiej jedynie farmie i sobie robię składy.

Nadal bez bana. 

A nie wywala Ci serwerów po kilkunastu meczach?

Mi np. po 16 meczach wywala serwery i po np. 1h mogę grać jakieś 8 meczy i next blokada.

Opublikowano

Mi np. po 16 meczach wywala serwery i po np. 1h mogę grać jakieś 8 meczy i next blokada.

Nic takiego nie zaobserwowałem. W ciągu 2h najczęściej rozgrywam te 17 czy 18 draftów po których jest blokada i nie rozdaje coinsów.

Opublikowano

O takiej blokadzie pierwsze słyszę, u mnie co 1-2h przerwie połączenie, mecz zalicza, wylogowuje do głównego menu i mam test z dodawania

Opublikowano

O takiej blokadzie pierwsze słyszę, u mnie co 1-2h przerwie połączenie, mecz zalicza, wylogowuje do głównego menu i mam test z dodawania

Nic takiego nie zaobserwowałem. W ciągu 2h najczęściej rozgrywam te 17 czy 18 draftów po których jest blokada i nie rozdaje coinsów.

Nie macie czasem takiego czegoś? Po tym komunikacie wywala mnie z futa i zalicza porażkę.

2eq7wgi.png

Opublikowano

Nie resetuje się a klub można usunąć tylko 5 razy, zarobki meczowe też zostają jak i wygrane tytuły, ptk w lidze. Także jak ktoś cisnął lige na trainerze to i tak będzie widać w tych statystykach.

Opublikowano

^UP TY KUR*O! :D hahaha nie no żartuje :) Graty! super drop może do mnie sie kiedys szczescie uśmiechnie 

Weekend: +300zł na sprzedanych coinsach ^^ dziękuje dobranoc

Nie resetuje się a klub można usunąć tylko 5 razy, zarobki meczowe też zostają jak i wygrane tytuły, ptk w lidze. Także jak ktoś cisnął lige na trainerze to i tak będzie widać w tych statystykach.

Strasznie boje się o bana choć zagrałem jedynie 4 drafty i 10 meczów w sezonie, jak szybko opchnąć coinsy? Jest ich 1.7 mln.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Strasznie boje się o bana choć zagrałem jedynie 4 drafty i 10 meczów w sezonie, jak szybko opchnąć coinsy? Jest ich 1.7 mln.

Sprzedawaj takim "firmom" jak e-goldpoint. Skupują od graczy.

Opublikowano

Jakbym trainerował, ale nie farmił i nie sprzedawał coinsów, tylko zbierał np. 800k na piłkarza, później go kupił i od nowa, żeby nie mieć dużo coinsów na koncie, jest duża szansa na bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...